Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai

QUOTE(sttropez @ 2012 08 29, 08:04)
deja, gyvenimas sukasi ratu, situacijos kartojasi, jei ir ne visai identiskos, tai labai panasios, skiriasi niuansiukai tiktai, kurie ne kazin kiek turetu itakoti bendrais kriterijais priimama sprendima.
o kad tarp cia bendraujanciu yra savo srities profesionalu neabejoju. tik kad teise toks dalykas - gali ja pakreipti kaip tik nori, todel idomu butu ta pacia byla padavus 10 teiseju pamatyti, kiek skirtusi sprendimai ir motyvai  biggrin.gif
tad nereikia cia aiskintis, kuri teisi, o kuri ne, nera prasmes, kiekvieno tiesa tera irodinejimo dalykas  biggrin.gif  4u.gif

sutinku 100 procentu. Teismu praktika vadovautis rasant ieskini galima, bet istruktas is konteksto teiginys ar sprendimas praranda prasme, ir teisejas NEPRIVALO juo vadovautis, sprendimus priema vadovaujantis ne tik istatymu bet ir savo vidiniu isitikinimu.
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 08 29, 12:11)
Teismu praktika vadovautis rasant ieskini galima, bet istruktas is konteksto teiginys ar sprendimas praranda prasme, ir teisejas NEPRIVALO juo vadovautis, sprendimus priema vadovaujantis  ne tik istatymu bet ir savo vidiniu isitikinimu.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 08 23, 13:14)
mamos, pasidalinkit kiek paskutiniu metu teismai PRITEISE alimentu vienam vaikui

nuo 130 Lt iki 600 Lt, nekalbant apie tūkstantines "žvaigždžių" vaikų sumas.

QUOTE(smėlioAudra @ 2012 08 29, 10:59)

man rodos nevark biggrin.gif prajuokino diskusija biggrin.gif kažkada ir aš bandžiau šioje temoje įrodyti, kad yra ir tėvo poreikiai, ne tik ambicingų mamų užgaidos su nerealiais norais, bet man nepavyko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronny: 29 rugpjūčio 2012 - 15:00
QUOTE(Ronny @ 2012 08 29, 17:00)
man rodos nevark  biggrin.gif 

Anoks čia vargas. irnesakyk.gif
Reikia tik atsikratyti jausmo - nekęsti vyrų ir noro jiems keršyti. mirksiukas.gif

QUOTE(Ronny @ 2012 08 29, 17:00)
kažkada ir aš bandžiau šioje temoje įrodyti, kad yra ir tėvo poreikiai

Tėvo poreikius gina teismas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 29 rugpjūčio 2012 - 15:24
nepamirskit ir mamos poreikiu, nes ji irgi prisideda lygiai su tevu prie vaiko auginimo, tai kaip sukus kaip nesukus, tevas vis tiek paskutinej vietoj su savo poreikiais ir dar vaiko neaugindamas biggrin.gif nekalbu, kai yra kita seima.

Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2012 08 29, 17:32)
nepamirskit ir mamos poreikiu

Jei tėvo poreikių nėra, tai ir mamai nereikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2012 08 29, 15:41)
Jei tėvo poreikių nėra, tai ir mamai nereikia.  biggrin.gif

taip taip ... moters vieta tik vaikus auginti be jokiu poreikiu, o vyrelis laisvo oro direktorius su savo grand poreikiais, va cia tai turbut daugumos vyruku rozine svajone doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2012 08 29, 17:51)
cia tai turbut daugumos vyruku rozine svajone  doh.gif  biggrin.gif

Ir jūs nekenčiate vyrų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2012 08 29, 15:53)
Ir jūs nekenčiate vyrų? unsure.gif

as uz teisybe, neapykanta cia nei prie ko mirksiukas.gif
pamastykit:
vaiko vaidmuo nediskutuotinas, nes jo poreikius uztikrinti yra svarbiausia.

mamos vaidmuo = X pinigai + auginimas (auklejimas, sergancio slaugymas, lavinimas, fiziniu, socialiniu poreikiu tenkinimas ir tt.)

tevo vaidmuo = X pinigai

tai kas sitoj visoj situacijoj turi maziausiai teisiu? nekisant nei meiles, nei neapykantos, kaip sakoma, nieko asmenisko, tik biznis biggrin.gif

nesakau, kad tevas visiskas skuduras ir jam uztenka 100 lt pragyventi. jei jis turi tokia galimybe prisideti prie islaikymo daugiau nei motina, kodel ne? sakyciau tokia jo moraline pareiga rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sttropez: 29 rugpjūčio 2012 - 16:01
QUOTE(sttropez @ 2012 08 29, 17:58)
tevo vaidmuo = X pinigai

Tai pirmas kriterijus, kurį įvardija mamos - pinigai. bigsmile.gif Tėvas - pinigų maišas, kuris purtomas, tąsomas. Iš kurio reikalaujama, kad tik tas maišas būtų pilnesnis. bigsmile.gif
O gi iš šono žiūrint, mamų pasiteisinimas, "kuo tėvas mums daugiau gali padėti?".
Gali daug kuo. mirksiukas.gif Ir yra tokių, nes myli savo vaikus. Nekalbu apie degradavusius, geriančius ir pan. cool.gif Bet visų pirma ir tėvą reikia laikyti žmogumi. smile.gif
Atsakyti
[quote=smėlioAudra,2012 08 28, 06:41]
Įdomu, liudininkus turėjot, kurie tai patvirtino? Kaip pasisekė įrodyti, nuo kada vyras išėjo (buvo išmestas, jūsų atveju). smile.gif
neturejau liudininku,tiesiog pasisamdziau advokate ir ji man viska padejo sutvarkyt. smile.gif
Atsakyti
iskilo man toks klausimas,ar gali is tevystes atostogu atskaitinet alimentus? nes paskambinus i sodra pasake kad negali,pasakius anstoliai pasake kad reik kreiptis i socialini ir kad atskaitinetu?
ir sakykit mane nori duot perteisimui,nes buvusiam vyrui atsirado antras vaikas,nors jo pajamos eina nuo 1500 iki 2000lt.ar gali man sumazinti alimentus kuriuos gaudavau po 500 lt? ir man gal jau ruosti cekius kur isleisdavau vaiko rubam.jai as pateikciau juos tai butu kosmines sumos kur as isleidziu ant vaiko nes pas mane viskas eurais.,o isverciant i lt tai gaunasi labai daug.kam pradet man ruostis g.gif
Atsakyti