Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Ragany @ 2012 06 20, 10:08)
O kada gadinsit? Mm turetu but kaip ir 28 diena, tai reik laukt kol uzveluos, jei uzveluos, ar ne? Bet ir siaip, BT gali ir nukristi dar...
Ir isvis man jau mm pozymiai, krutine sunki, kaip dvi plytos, ire maudzia pilvo apacia gal jau 3diena.. Panasiai kaip pries mm ir siuo metu  ne visai biski..

As NT gadinsiu kai kantrybe truks doh.gif o tai tikriausiai bus anksciau nei mmm diena lotuliukas.gif

Kas del pozymiu tai ir man (.)(.) kaip balionai ir skaudus bet gal cia nebutinai mmm pozymis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 06 20, 07:24)
Ateis visoms kada nors tie II, turi ateit.
O aš šiandi vėl į 37, iš 36,9..
http://tevu-darzelis...106@1205307a092
Labas rytas.  4u.gif

Grazus grafikelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 06 20, 12:08)
O kada gadinsit? Mm turetu but kaip ir 28 diena, tai reik laukt kol uzveluos, jei uzveluos, ar ne? Bet ir siaip, BT gali ir nukristi dar...
Ir isvis man jau mm pozymiai, krutine sunki, kaip dvi plytos, ire maudzia pilvo apacia gal jau 3diena.. Panasiai kaip pries mm ir siuo metu  ne visai biski..

Ragany, ankstoka dar PMS'ui smile.gif Arba psichologiniai požymiai, arba tu ne viena jau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Orlyte @ 2012 06 20, 06:24)
ech...  verysad.gif  linkiu si cikla II  4u.gif

labas rytas!

Orlyte, gražus grafikėlis labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 20 birželio 2012 - 13:26
Vylabusle, krutine man zinok skaudedavo likus kad ir tiek laiko, kiek dabar iki mm.. Ne visada, bet budavo.. Ir panasiai kaip dabar, po plyta prikabinta, labai sunkios. Del sito labai tiketina pms. Neiprastas tik pilvo maudimas ir nelabai silpnas, irgi, kaip pries mm.. Del to galvoju, gal vel kokiu bedu turiu anam gale.. Nes logiskai pozymiams tikrai per anksti..
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 19, 22:25)
Pradedu naują ciklą, merginos. Istorija jau visai visai baigėsi, raudonoji armija įžengė į... į tamponą. Žodžiu, šį kartą pavyko nesuisterikuoti. Tikiuosi, kitas ciklas bus laimingesnis.

trukt už vadžių ir vėl nuo pradžių...Laikykis, mergyt!! pasidarysi dabar tuos tyrimus ramiai mirksiukas.gif . O man dabar ts ciklo paskutinės dienos...sėdžiu kaip ant adatų, bet požymių - jokių...nors ir praėjusį nėštumą vaiduoklis tik kelios dienos po tariamų mm pasirodė. O va Orlytės grafikėlis - kaip iš paveikslėlio - tobulas . reik man jį copy-paste pasidaryt:) ir stumt kaip savo nuosavą, tada visos man kažką linkėsit, žavėsitės... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 19, 23:25)
BT viskas veikia, gali ir stresas smile.gif Pink Peony, nenoriu gąsdinti, bet tavo grafikėlis atrodo nestandartiškai labai. Jeigu ir kito ciklo toks šuoliuojantis bus - tikrai būtų gerai hormonus pasitirti. Dabar, aišku, kol įgundi matuotis, gali tokie dideli zigzagai nieko blogo ir nereikšti...

Pradedu naują ciklą, merginos. Istorija jau visai visai baigėsi, raudonoji armija įžengė į... į tamponą. Žodžiu, šį kartą pavyko nesuisterikuoti. Tikiuosi, kitas ciklas bus laimingesnis.

Vylabusle, sekmes naujam cikle 4u.gif

Papildyta:

Orlyte, Ragany ir Mametee21, o jus kad graziai laikotes smile.gif taip ir toliau merginos!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 20 birželio 2012 - 18:43
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 20, 13:26)
Orlyte, gražus grafikėlis labai  4u.gif

4u.gif ziuresim kas is to grazumo po savaites bus unsure.gif

QUOTE(Bobulka @ 2012 06 20, 17:08)
trukt už vadžių ir vėl nuo pradžių...Laikykis, mergyt!! pasidarysi dabar tuos tyrimus ramiai  mirksiukas.gif .  O man dabar ts ciklo paskutinės dienos...sėdžiu kaip ant adatų, bet požymių - jokių...nors ir praėjusį nėštumą vaiduoklis tik kelios dienos po tariamų mm pasirodė.  O va Orlytės grafikėlis - kaip iš paveikslėlio - tobulas . reik man jį copy-paste pasidaryt:) ir stumt kaip savo nuosavą, tada visos man kažką linkėsit, žavėsitės... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na ir nereikia tu pozymiu ieskot wink.gif kitos visai nejaucia nieko 4u.gif laikau kumstukus wub.gif
o mano grafikas nieko visai, tik dar daug iki mmm, tai va...

QUOTE(barbarise @ 2012 06 20, 18:41)

Orlyte, Ragany ir Mametee21, o jus kad graziai laikotes smile.gif taip ir toliau merginos!!!

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 06 20, 17:41)

Lauksim ir ziuresim kaip cia bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 06 20, 19:11)
4u.gif  ziuresim kas is to grazumo po savaites bus  unsure.gif

jusu grafikas labai wub.gif
bet paziurejau, ar jus samoningai rasote po kablelio tik viena skaiciu, ar ta rusiska programa taip duoda?
Papildyta:
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 20, 10:50)

daug zadantis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink peony: 20 birželio 2012 - 20:40
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 19, 22:25)

4u.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 06 20, 06:24)
Labas rytas.  4u.gif

graziai kyli thumbup.gif

QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 20, 10:50)
Labas rytas  4u.gif
Siandien rode be vienos padalos 37.2 nezinojau ka daryt zymet kaip 37.2 ar 37.1  doh.gif  bet pazymejau i mazesne puse  ax.gif

laikykis. grazus grafikelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 20, 19:42)
daug zadantis smile.gif

4u.gif

QUOTE(debesuole @ 2012 06 20, 19:46)
laikykis. grazus grafikelis  bigsmile.gif

4u.gif

Belieka dar savaitele palaukti ir suzinosiu ar daug zadantis ar tik zadantis eilini nauja cikla rolleyes.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
O taip, kad ir koks daug žadantis bebūtų , svarbiausia vistik išsilaikyt, kas kartais būna priešingai..
Atsakyti