Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

Sveikutes,prasidejo mano naujas ciklas, nors si nieko ir nesitikejau,nebuvo visai ND blush2.gif
Gal kas is jusu zino kaip veikia prolaktinas pastojima, kiek jo turi buti geriau maziau ar dauggiau gal kas zino, nes daktare kazkaip keistai atsake, mazdaug truputi pakiles, bet pasake neturetu toks kiekis veikti as taip supratau g.gif
Vylabusle gal tu ka gali pakomentuoti
Aciu
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2012 06 19, 11:48)
Sveikutes,prasidejo mano naujas ciklas, nors si nieko ir nesitikejau,nebuvo visai ND blush2.gif
Gal kas is jusu zino kaip veikia prolaktinas pastojima, kiek jo turi buti geriau maziau ar dauggiau gal kas zino, nes daktare kazkaip keistai atsake, mazdaug truputi pakiles, bet pasake neturetu toks kiekis veikti as taip supratau g.gif
Vylabusle gal tu ka gali pakomentuoti
Aciu

misheliina2, apie prolaktino įtaką nieko nežinau. Jeigu tau gydytoja pasakė, kad neturėtų daryti įtakos nedidelis jo kiekio padidėjimas - ko gero, taip ir yra. 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
gydytoja pasake kad sveika reikia tik laiko, bet sunku kiekviena cikla suaukti mmm blush2.gif (labai atsiprasau) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 19, 11:46)
Gal po implantacijos  mirksiukas.gif
Papildyta:
Na, atsarga gėdos nedaro. Persirgsiu mėnesinėmis, ir nueisiu... Beje, ar būtinai pas ginę ureaplasmos tyrimą darytis? Gal kur kitur Vilniuje daro?

Nebūtinai , aišku. Laboratorijose daro, Endemikai, Sorpai.. Aš be ginės žinios šįkart nuvarius buvau, paskiau tik pas ją. O perštėjimas nebūtinai ureaplazmos ženklas, gi buvo daugiau juk tų požymių? Bet aišku, pakartoti reiktų.. Man rugjpūtį kartot tą nelaimingą tyrimą. doh.gif
Beje, dėl kitų brudukų, kur išlenda sutrikus mikroflorai, man gydytoja rekomendavo panaudot piliules Gynocaps, karta per savaitę einant miegot profilaktiškai. Nėr brangios jos.
Aš nuo vakar atsistojau ant 36,9, stoviu ir šiandien ten pat.
Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 19, 09:46)

O as taip noreciau, kad taip butu rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 19, 10:50)
misheliina2, apie prolaktino įtaką nieko nežinau. Jeigu tau gydytoja pasakė, kad neturėtų daryti įtakos nedidelis jo kiekio padidėjimas - ko gero, taip ir yra.  4u.gif

siaip del prolaktino,kai domejausi suzinojau,kad jo padidejimas lemia nepastojima.bet aisku reikia ziuret ant kiek aukstai pakilo skaiciukai...man tai buvo prie mazosios ribos..
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 19, 10:46)
Papildyta:
Na, atsarga gėdos nedaro. Persirgsiu mėnesinėmis, ir nueisiu... Beje, ar būtinai pas ginę ureaplasmos tyrimą darytis? Gal kur kitur Vilniuje daro?

privaciose klinikose jam net isankstines registracijos nereikia.
As dariausi Renmedoj, o kita karta SORPO.

tai man Renmeda patiko labiau- ten svelniau megineli paeme ax.gif ir berods pigiau ten
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 06 19, 14:44)
privaciose klinikose jam net isankstines registracijos nereikia.
As dariausi Renmedoj, o kita karta SORPO.

tai man Renmeda patiko labiau- ten svelniau megineli paeme  ax.gif ir berods pigiau ten

Ai, turbūt, eisiu normaliai pas ginę, neišradinėsiu dviračio.
Atsakyti
O ginės daro tokius tyrimus? Pas mus tai tik privačios laboratorijos...
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 06 19, 15:14)
O ginės daro tokius tyrimus? Pas mus tai tik privačios laboratorijos...

Tepinėlį ginekologė paima, ir perduoda į laboratoriją. Vilniaus centro poliklinikos diagnostikos centre, kaip suprantu, tokia laboratorija yra, nes atsakymai būna gana greit. Po savaitės gavau, berods ar po 10 dienų - visai normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 19 birželio 2012 - 14:18
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 19, 15:16)
Tepinėlį ginekologė paima, ir perduoda į laboratoriją. Vilniaus centro poliklinikos diagnostikos centre, kaip suprantu, tokia laboratorija yra, nes atsakymai būna gana greit. Po savaitės gavau, berods ar po 10 dienų - visai normaliai.

Aij, aš endemike dariaus, daba daryčiaus sorpe, ten pigiau. O atsakymus gavau ir vienur, ir kitur berods po 2 ar 3 dienų.
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 19, 13:45)
siaip  del prolaktino,kai domejausi suzinojau,kad jo padidejimas lemia nepastojima.bet aisku reikia ziuret ant kiek aukstai pakilo skaiciukai...man tai buvo prie mazosios ribos..

pagal laboratorijos tyrimu duomenis tai normalus tas prolaktinas tik 240(normos nuo 200-600)kazkaip taip, bet tiksliai kiek jis turi buti g.gif
Atsakyti