Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(braske24 @ 2012 06 30, 22:39)
mums nuo pirmadienio prades daryti pakalimus, kaip padarys - ir jei patiks galesiu duoti kontaktus. 4u.gif

tai ir man tada atsiusk del pakalimu i privata.
Beje kiek dabar kainuoja pakalimai, na uz darba?
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 06 30, 14:30)
drinks_cheers.gif  cia tai tikra teisybe, jau ne karta pastebejau, kad patarineja daryti taip, kaip jiems butu lengviau padaryti  doh.gif
kaip nebrangiai...o kas dare, gal galima kontaktus?

cia uz siena,lubos -kiek daugiau...kontaktus atsiusiu i az
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2012 07 01, 12:49)
cia uz siena,lubos -kiek daugiau...kontaktus atsiusiu i az

4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2012 06 30, 18:27)
O kodėl, gal galima plačiau - privalumai, kaina  4u.gif

Dazai yra - Crown Clean Extreme Scrubbable- Emulsion. Tai yra atsparus plovimui ir gero dengiamumo. Nzn kiek tame tiesos, kol neisbandziau, tol pati savo nuomones pateikti negaliu, bet kai prasiau geru, kokybisku ir atspariu valymui - pasiule situos. Ziurejau " Dazmetoje"...Kaina ju nera maza, 5 L = 195 lt, nusidazo 14 kv.m vienu sluoksniu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ramuma kokia cool.gif
užtikau puslapiuką pažaist su stalviršio ir plautuvės derinimu, ne stebuklai bet gal kam pravers ax.gif

http://www.blanco-ge..._assistant.html
Atsakyti
Tikrai kokia ramuma.vasara darbu ikarstis. gal kam reikia betonines perdangos stovejusi lauke apie 4 metus.gal kam reikia keliui ar namui.rasykit i az.issivest patiems.atiduodam veltui!
Atsakyti
Mintis originaliems laiptu tureklams:
user posted image
Atsakyti
Jo...sitie laiptai buvo mano favoritu sarase...bet pasirinkom kur kas paprastesni varianta...siaip jei galimybes leistu,tai butu nuostabus vaizdas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 06 30, 21:54)
Kas  liecia juodgrindes, tai dauguma saukia, kad ju nereikia, bet praktiskai visi daro smile.gif

drinks_cheers.gif mes darėme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2012 07 02, 08:50)
drinks_cheers.gif mes darėme  4u.gif

Mes irgi 4u.gif
Kazkaip man patikimiau atrodo su juodgrindem, na gal cia toks isitikinimas g.gif
Atsakyti
Juodgrindes ir mes darysim
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2012 07 02, 08:50)
drinks_cheers.gif mes darėme  4u.gif

Mes irgi dareme juodgrindes.
Atsakyti