Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 07 02, 08:53)
Mes irgi 4u.gif
Kazkaip man patikimiau atrodo su juodgrindem, na gal cia toks isitikinimas g.gif

na, kiekvienas kaip pasidaro, taip ir tvirtina kad jam gerai. Bet ko gero ne bereikalo dauguma jas daro.
Mes darėme, nežinau kaip būtų be jų. Giminaitis nedarė, tai jis įsitikinęs, kad būtent dėl to kad nėra juodgrindžių stipriai namas vaikšto, gyvena trečius metus, o remonto tuoj reiks mirtinai, nes sienos ir lubos praktiškai visur įtrūkinėjusios. Mums po šios pirmos gyvenamos žiemos tik lubos įtrūko vienoj vietoj, ir tai žinau, kad ten dėl perdangos sujungimo smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

[quote=Inspire,2012 06 26, 12:49]
Sveikos,

Mes irgi žiūrime duris. Gal kam darė "doskadas"?.. unsure.gif

Mes darėm, viskas gerai

Papildyta:

[quote=pra,2012 06 26, 14:12]
mes dali vonios dazem...ir butent dizainere patare..
[/quote]

ir mes dažėm viršų per 1,5 plytelės.

ir juodgrindes pylėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gruoda @ 2012 07 02, 12:02)

QUOTE(Inspire @ 2012 06 26, 12:49)

Sveikos,
Mes irgi žiūrime duris. Gal kam darė "doskadas"?..

Mes darėm, viskas gerai

4u.gif
Atsakyti
jokiu juodgrindziu,pinigu svaistymas wink.gif
Atsakyti
Juodgrindžių nedarėme
Atsakyti
QUOTE(Ramusis Svecias @ 2012 07 02, 11:28)

kodel? kokie argumentai? jeigu pamatas neaustas tik 50-60 cm ar vistiek nereik juodgrindziu? g.gif
Atsakyti
Mes irgi juodgrindžių nedarėme.. 4u.gif
Atsakyti
mes man rods, irgi nedarem....
Atsakyti
QUOTE(Ramusis Svecias @ 2012 07 02, 12:28)

Visa namo statyba - pinigu svaistymas lotuliukas.gif
Uz nuoma per visa gyvenima tiek nesumoketum g.gif
Jei rimtai , tai cia kiekvieno besistatanciojo apsisprendimo reikalas : vienam ir langu uztenka prastesniu ir sienu plonesniu ir t.t. yra begale dalyku kurie brangina arba pigina statybas... O mes pylem juodgrindes ir dar papildomai armaturos dejom, nes namas nepastovejes ir ne tiek jau daug tu pinigu "issvaistem"
Atsakyti
Sveiki,

Mes juodgrindžių nedarėme.
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 07 02, 13:35)
Visa namo statyba - pinigu svaistymas  lotuliukas.gif

tai jau tikrai.. biggrin.gif Man jau pabodo tas begalinis pinigų kišimas... Pavargau jau.. verysad.gif
Atsakyti
[B]Salamandra[B]
mano namas pakankamai pasistovejes,pamatai isbuvo per ziema.dabar tik dezute stoves dar vienus metus.kol prasides vidaus darbai,praeis dar daug laiko biggrin.gif
o juodgrindes ir sukeldejusios sienos jokio rysio tarpusavyje neturi.kas liejotes juodgrindes,juk darete pamate,o ne sienu lygyje.tikiuos supratote ka norejau cia pasakyt 4u.gif
Atsakyti