aš už juodgrindes. mes tikrai pylėm ir nesukom sau galvos. vis tiek gi kažkokį pagrindą reikės dėti. suvedžiojai laidus, komunikacijas ir užpylei, po to ant jų bet kokią dangą dedi be problemų.. o tai žiūrėk , jei dedi lentas, tai po to parketą storesnį dėt, o tai jau išlaidos papildomos.. o ir pelės po tom medinėm sijom šmirinės po to.. kam tų rūpesčių...
cerera, hmm, gal as tada nesuprantu, kas juodgrindes? Nes mes liejom betonu, ar kuo ten ant tu vamzduku sildomom grindim, o ne lentas kokias tai.... Bet tai skaitau jau normalus grindu pagrindas, o ne juodgrindes.... As juodrindes isivaizdavau po apacia vamzduku....
QUOTE(Ramusis Svecias @ 2012 07 02, 14:59)
[B]Salamandra[B]
mano namas pakankamai pasistovejes,pamatai isbuvo per ziema.dabar tik dezute stoves dar vienus metus.kol prasides vidaus darbai,praeis dar daug laiko
o juodgrindes ir sukeldejusios sienos jokio rysio tarpusavyje neturi.kas liejotes juodgrindes,juk darete pamate,o ne sienu lygyje.tikiuos supratote ka norejau cia pasakyt
mano namas pakankamai pasistovejes,pamatai isbuvo per ziema.dabar tik dezute stoves dar vienus metus.kol prasides vidaus darbai,praeis dar daug laiko

o juodgrindes ir sukeldejusios sienos jokio rysio tarpusavyje neturi.kas liejotes juodgrindes,juk darete pamate,o ne sienu lygyje.tikiuos supratote ka norejau cia pasakyt

jūs dar net negyvenat o toks kategoriškas

buvo jau nekart apie tai diskutuota, kiekvienam savo ir bendro sprendimo niekada nebus

QUOTE(iewike @ 2012 07 02, 23:46)
cerera, hmm, gal as tada nesuprantu, kas juodgrindes? Nes mes liejom betonu, ar kuo ten ant tu vamzduku sildomom grindim, o ne lentas kokias tai.... Bet tai skaitau jau normalus grindu pagrindas, o ne juodgrindes.... As juodrindes isivaizdavau po apacia vamzduku....
vieną kart ar du kartus betonavot? jei du kartus, tai darėt juodgrindes

QUOTE(salamandra07 @ 2012 07 02, 13:35)
kai dirbau su uzsienieciais, jiems budavo nesuprantamas mano noras tureti nuosava busta- jie man vis sakydavo- kad tai nuostuolinga- nuomotis zymiai pigiau... as "musdavausi i krutine" kad jie neteisus

merginos,sakykit, ka daryti- pasistatem prie iejimo staliuka su kedutem, tai pauksiukai ten pasidare wc

Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2012 07 02, 14:56)
stiprybes

man labai patinka posakis: merginos ir namo niekada neaprengsi.

QUOTE(pra @ 2012 07 03, 12:22)

QUOTE(pra @ 2012 07 03, 13:22)

gryna tiesa, būčiau pasirinkus gyvenimą bute, dabar sau pilvą galečiau kur nors Maljorkoje vartyt,

Bet prisiatostogavom, pakentesim porą metelių be atostogų

QUOTE(neinzy @ 2012 07 03, 12:45)
merginos,sakykit, ka daryti- pasistatem prie iejimo staliuka su kedutem, tai pauksiukai ten pasidare wc
eina sau- ryte eini arbatikes atsigerti- tai ir skuduriuka turi nestis- nes gali isesti i s.... 

Na, nieko nepadarysi, buna ir tokiu kaimynu

QUOTE(neinzy @ 2012 07 03, 11:45)
eina sau- ryte eini arbatikes atsigerti- tai ir skuduriuka turi nestis- nes gali isesti i s.... 

geriausia iseitis tokiu atveju - isigyti koki nekalta katineli

Gal kas zinot kokios pakalimu darbu kainos?
Ir kokiu geriau skiediniu tinkuoti sienas, kalkiniu ar gipsiniu?
QUOTE(smegenys @ 2012 07 03, 16:37)
Gal kas zinot kokios pakalimu darbu kainos?
Mes tinkavom gipsiniu, o kokiu geriau net nezinau