Įkraunama...
Įkraunama...

manai, kad jeigu kažkam neatsakai į jo jausmus, tai jau nueini blogu keliu?
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 04 26, 13:47)
manai, kad jeigu kažkam neatsakai į jo jausmus, tai jau nueini blogu keliu?

Ne, ne tai turėjau omeny. Tiesiog gali būti taip, kad neatsakydama(s) į kažkieno karštus jausmus, gali pastūmėti tą žmogų į nusivylimą savimi, Dievu, gyvenimu, kerštą ir pan. Čia jau būtų kaip ir ne tavo atsakomybė, kad žmogus nuėjo blogu keliu, čia jo(s) nesusitvarkymas su savo emocijomis, tačiau postūmis buvo iš tavo pusės. Ne tu eini blogu keliu, tiesiog gali nesąmoningai pastūmėti kitą žmogų juo eiti. Bet tai buvo tik pavyzdys, pastūmėti ką nors blogu keliu galima ir kitaip smile.gif
Atsakyti
supratau, žmogus tiesiog neatlaiko išbandymo, neišlaiko egzamino ir pan. ir naujame gyvenime viskas kartosis, tik daug sudėtingiau.
Atsakyti
Panašiai. Pavyzdžiui, aš kažkada neapdairiai ir neatsargiai atstūmiau kažkieno meilę: gal nelaiku, gal įžeidžiai, gal pasijuokiau, gal... Tas žmogus sureagavo skaudžiai, nusivylė gyvenimu, gal pradėjo domėtis juodaja magija, gal nusižudė, gal šiaip tapo grubus ir pan. Kitame gyvenime jis klimpo dar giliau ir t.t. Tada jam siunčiamos ligos, kaip pamokos, kaip karmos valymas, ir jis valytis savo karmą ateina į mano šeimą, nes aš buvau jo nuopuolio priežastimi. O gal, gelala, tu pati pasikvietei tąją sielą pas save, kad jai lengviau būtų mirksiukas.gif Juk sielos susitaria , tik mes nebepamenam mirksiukas.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
kai kurie pamena
Atsakyti
Kai kurie pamena... Gal ir tu pameni? Papasakok. Ar tai tiesiog prisiminimas, ar nuojauta, sapnai, vizijos?
Atsakyti
as pamenu labai daug, ir zmones is savo atsiminimu jau sutikau, tai ka atsimenam sutampa. papasakot? tai kad vis dar skauda...
Papildyta:
tai ka as atsimenu savo realumu nesiskiria nuo to, ka atsimenu apie dabartini gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 04 26, 14:30)
as pamenu labai daug, ir zmones is savo atsiminimu jau sutikau, tai ka atsimenam sutampa. papasakot? tai kad vis dar skauda...
Papildyta:
tai ka as atsimenu savo realumu nesiskiria nuo to, ka atsimenu apie dabartini gyvenima.

Saugok save...bet ir Ziogelio nesibaimink... bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nesibaiminu:) jau pastebėjau:) bet nenoriu čia labai viešintis.
Atsakyti
Atsiprašau 4u.gif Aš tikrai nenorėjau lįsti į tavo asmeninę erdvę. Tiesiog man buvo įdomu tai, ką tu ir parašei - KAIP ateina tas žinojimas. Kartais patiriu tokių vizijų, sapnuoju sapnus, kurie man yra labai reikšmingi ir atrodo, kad tai tikrai praeitų gyvenimų atspindys, mano probleminiai mazgai. Kartais tuo esu įsitikinusi, o paskui baisiai suabejoju. Ir nežinau, tikra tai ar ne. O tos vizijos/sapnai yra tokio realumo, kaip pirmasis mano vaikystės prisiminimas - mano tetos bute stovi mano vaikiška medinė lovelė, o aš kabu palubėj ir žiūriu žemyn, toje lovelėje guli mažas vaikas, gal 1,5 m., labai serga, miega, tai esu aš. Va tas vaizdinys ilgai mane persekiojo, paklausiau mamos, ar taip galėjo būti, ji patvirtino, kad taip, tikrai mano lovelė kartais būdavo nuvežama pas tetą, kad tikrai esu sirgusi ten, ir amžius galėjo būti toks, sirgau labai sunkiai, bet man vis tiek atrodo, kad tai NEREALU doh.gif

Dar norėjau paklausti, bet jei nenori atsakinėti, tai tiesiog ignoruok. Ar tie žmonės, kuriuos tu sutikai iš savo atsiminimų, ir atrodė lygiai taip pat atsiminimuose ir šiame gyvenime, ar tai buvo tik nuojauta, kad siela ta pati?

MamaLupa, ačiū už užtarimą ax.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2006 04 26, 23:58)
Panašiai. Pavyzdžiui, aš kažkada neapdairiai ir neatsargiai atstūmiau kažkieno meilę: gal nelaiku, gal įžeidžiai, gal pasijuokiau, gal... Tas žmogus sureagavo skaudžiai, nusivylė gyvenimu, gal pradėjo domėtis juodaja magija, gal nusižudė, gal šiaip tapo grubus ir pan. Kitame gyvenime jis klimpo dar giliau ir t.t. Tada jam siunčiamos ligos, kaip pamokos, kaip karmos valymas, ir jis valytis savo karmą ateina į mano šeimą, nes aš buvau jo nuopuolio priežastimi. O gal, gelala, tu pati pasikvietei tąją sielą pas save, kad jai lengviau būtų  mirksiukas.gif Juk sielos susitaria , tik mes nebepamenam  mirksiukas.gif  4u.gif  biggrin.gif

tu matai kas per dalykai!da ir taip galejo but g.gif na ir prisidirbom doh.gif na bet gerai kad isavo bedas dabar zvelgiu kitom akim blink.gif PS:na,bet "stebuklai "tikrai vyksta : biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi sapnuodavau sapnus, o ir turėjau atsiminimus, tik nebuvau tikra ką atsimenu. žmones kuriuos sutikau, pažinau iš pirmo žvilgsnio, net nežinau kaip tai įvyko, mane atpažino irgi. išgyvenau tikrai labai didelį sukrėtimą, ypač dar ir dėlto, kad su tais žmonėmis čia negaliu būti kartu dėl tam tikrų aplinkybių. iš pradžių negalėjau patikėt, todėl prašiau, kad man papasakotų kaip viskas buvo. viskas sutapo su tuo ką atsimenu 100 proc. jausmai irgi.
Atsakyti