Įkraunama...
Įkraunama...

QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 05, 11:21)
Tai mano atvejis. Palikti? Kad žmogus išvis prarastų prasmę gyventi? Nesu iš tų, kurie galvoja tik apie save.
Kenčia vaikai? Jie gi pasirinko šeimą, kurioje gims. Vadinasi, jiems reikalingas toks patyrimas.
Mano vyras yra vienas didžiausių mano mokytojų... smile.gif

Myleti galima ir per atstuma...cia keblus ir slidus reikalas, nes bet koks isikisimas taip pat glaudziai siejasi su veiksmu ir atoveiksmiu.Sakysim - kai zmogaus gailima, jam uzkertamas kelias tobulejimo link.Gailestis pririsa prie zemiskumo tokiam zmogui kazko siekti pasidaro beveik neimanoma. Tada sunku ka nors keisti - tiesiog paranku taip gyventi.Palikus ji- tikimybe didesne, kad ims kazka daryti.Vienu ar kitu atveju - jei gyvenama tik del to, kad pazadeta ir tai kancia ne tik pazadejusiajam bet ir aplinkiniams, nenuostabu, kad sunkumai nesibaigia.Viskas kas daroma is Meiles teislieka...o vaikai pasirinko ateiti , tas tiesa, bet nuo mamos priklausys ka vaikai perims - saves nuvertinima ar matydami pavyzdi ismoks save myleti, kad kita karta ateje zinotu koks yra skirtumas

Is kur tavyje toks didelis kersto troskimas? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaLupa: 05 gegužės 2006 - 21:19
Man atrodo, jei įsiklausytume į save žinotume- kas prie ko ir kodėl vyksta mūsų gyvenime...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipisinas: 05 gegužės 2006 - 21:44
QUOTE(MamaLupa @ 2006 05 05, 21:18)
Myleti galima ir per atstuma...cia keblus ir slidus reikalas, nes bet koks isikisimas taip pat glaudziai siejasi su veiksmu ir atoveiksmiu.Sakysim - kai zmogaus gailima, jam uzkertamas kelias tobulejimo link.Gailestis pririsa prie zemiskumo tokiam zmogui kazko siekti pasidaro beveik neimanoma. Tada sunku ka nors keisti - tiesiog paranku taip gyventi.Palikus ji- tikimybe didesne, kad ims kazka daryti.Vienu ar kitu atveju - jei gyvenama tik del to, kad pazadeta ir tai kancia ne tik pazadejusiajam bet ir aplinkiniams, nenuostabu, kad sunkumai nesibaigia.Viskas kas daroma is Meiles teislieka...o vaikai pasirinko ateiti , tas tiesa, bet nuo mamos priklausys ka vaikai perims - saves nuvertinima ar  matydami pavyzdi ismoks save myleti, kad kita karta ateje zinotu koks yra skirtumas

Is kur tavyje toks didelis kersto troskimas? blink.gif

Žinotum mano situaciją,- taip nerašytum. Man pavyko savo vyrui padėti. Žinau, kad nuo mano šviesėjimo priklauso ir jo, ir vaikų šviesėjimas...
Neseniai susitikau savo bičiulę aiškiaregę. Ji sakė, kad mano vyre įvykę didžiuliai pasikeitimai...Tiesiog milžiniški.
Našta duodama ne tam, kad ją nusimestum ir kalbėtum- oi, kokia auka buvau... Naštą reikia išmokti nešti ir ji tarsi palengvėja...
Aš negailiu savo vyro, o kasdien dirbu, kad būtų lengviau ir jam, ir man...
Atsakyti
mama lupa, tu visiskai teisi, as paskutiniu metu niekaip negalejau ispresti dilemos is gailescio vienam zmogui. dabar turiu atsakyma. aciu.
Papildyta:
vaizgante, itariu, kad supyksi, bet manau, kad nesi sazininga pati su savimi.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 05 07, 21:38)
mama lupa, tu visiskai teisi, as paskutiniu metu niekaip negalejau ispresti dilemos is gailescio vienam zmogui. dabar turiu atsakyma. aciu.
Papildyta:
vaizgante, itariu, kad supyksi, bet manau, kad nesi sazininga pati su savimi.

Nereikia manęs gailėti. Ypač dabar, kai mano gyvenime viskas gerai. Jei visuomet būtų buvę taip gerai, kaip dabar, nevertinčiau to, ką su Dievo pagalba man teko sukurti ir turėti.
Eilinį kartą įsitikinau, kaip negerai paatvirauti forume. Tuoj pasijunti esanti maita, apsupta šakalų: vieni be gailesčio tave drasko, kiti pasyviai stebi, o treti gaili...

Shiduh, ant tavęs aš negaliu pykti. smile.gif Tu eini savo keliu, aš- savo. Nėra būtina mums vienai kitą suprasti. Susitikom, atidavėm viena kitai tai, ką reikėjo, ir sudie. 4u.gif
Atsakyti
niekada tavęs dėl nieko negailėjau, tam nėra jokio pagrindo, turi pakankamai stiprią save, ką aš tau ne kartą ir esu sakius.
Atsakyti
Grįžkim prie temos: mes kiekvienas turim savo karmą- ir gerąją, ir blogąją... smile.gif
Atsakyti
Norėjau parašyti, bet po Vaižgantės reikalavimo grįžti prie temos... doh.gif

Bet vat ir parašysiu! Šiaip aš iš tikrųjų nežinau, kaip yra geriau. Jei būti su žmogum taip, kaip rašo Vaižgantė, tai aš būčiau už "pasilikti". Bet reikia būti labai stipriam ir labai sąžiningam su savimi, ir labai šviesiam... Gal tada tikrai galima neprisirišti ir padėti kitam keičiant save.

Bet aš taip negalėjau. Jei būčiau pasilikusi su tuo žmogum (jis buvo ne alkoholikas, bet kažkas panašaus), jis tikrai būtų nutempęs mane paskui save. Nors... ne man spręsti kaip būtų buvę sad.gif Šiaip jau aš vis dar save graužiu, nes pas mus viskas baigėsi labai labai labai blogai sad.gif O tu, Vaižgante, dar pili man druską ant žaizdos savo idealais doh.gif Nepyk 4u.gif

O dabar galima grįžti prie temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2006 05 07, 22:39)
Norėjau parašyti, bet po Vaižgantės reikalavimo grįžti prie temos...  doh.gif

Bet vat ir parašysiu! Šiaip aš iš tikrųjų nežinau, kaip yra geriau. Jei būti su žmogum taip, kaip rašo Vaižgantė, tai aš būčiau už "pasilikti". Bet reikia būti labai stipriam ir labai sąžiningam su savimi, ir labai šviesiam... Gal tada tikrai galima neprisirišti ir padėti kitam keičiant save.

Bet aš taip negalėjau. Jei būčiau pasilikusi su tuo žmogum (jis buvo ne alkoholikas, bet kažkas panašaus), jis tikrai būtų nutempęs mane paskui save. Nors... ne man spręsti kaip būtų buvę sad.gif Šiaip jau aš vis dar save graužiu, nes pas mus viskas baigėsi labai labai labai blogai sad.gif O tu, Vaižgante, dar pili man druską ant žaizdos savo idealais  doh.gif Nepyk  4u.gif

O dabar galima grįžti prie temos  4u.gif

Žiogeli,- alkoholikas alkoholikui nelygu...Mano vyras yra alkoholikas-inteligentas. Mažai kas žino, kad jis turi priklausomybę. Ir mano namai nepanašūs į landynę, nes kas kas, bet namai jam visada rūpėjo...
Aš manau, kad mudu susieti karminiais ryšiais. Jei labai norėčiau, galėčiau tai sužinoti, bet- kam? Manyje yra žinojimas, kad būtent toks vyras man ir reikalingas. Manyje sugriuvo visos ilgai statytos svajonių pilys apie gražius vyro ir žmonos santykius, apie gražų, darnų vaikų auklėjimą... Aš pastoviai vaikščioju skustuvo ašmenimis...
Todėl kitiems mane sunku suprasti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 07, 13:55)
Žiogeli,- alkoholikas alkoholikui nelygu...Mano vyras yra alkoholikas-inteligentas. Mažai kas žino, kad jis turi priklausomybę. Ir mano namai nepanašūs į landynę, nes kas kas, bet namai jam visada rūpėjo...
Aš manau, kad mudu susieti karminiais ryšiais. Jei labai norėčiau, galėčiau tai sužinoti, bet- kam? Manyje yra žinojimas, kad būtent toks vyras man ir reikalingas. Manyje sugriuvo visos ilgai statytos svajonių pilys apie gražius vyro ir žmonos santykius, apie gražų, darnų vaikų auklėjimą... Aš pastoviai vaikščioju skustuvo ašmenimis...
Todėl kitiems mane sunku suprasti.

Vaizgante, tai ir yra "AUKOS SINDROMAS".
Jei sugebesi asmeniskai nepriimti, panaudosi tai augimui - bet tau spresti...
Atsakyti
Aš nesijaučiu auka. Būti auka ir aukotis- du skirtingi dalykai...Mano aukojimasis reikalingas keturiems asmenims. Mano vyrui ir trims vaikams. Įveikdama sunkumus aš einu į priekį, tvirtėju. Tik stipriems žmonėms duodamas sunkus gyvenimas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 08, 00:46)
Aš nesijaučiu auka. Būti auka ir aukotis- du skirtingi dalykai...Mano aukojimasis reikalingas keturiems asmenims. Mano vyrui ir trims vaikams. Įveikdama sunkumus aš einu į priekį, tvirtėju. Tik stipriems žmonėms duodamas sunkus gyvenimas... smile.gif

STIPRUS YRA TAS, KURIS SILPNAS, o ir ispuikimas taip pat nuodeme.... verysad.gif
Atsakyti