Kalbant apie karma...musu mintys sukelia jausmus, jausmai mus skatina veikti, ko pasekoje mes sulaukiam vienokio ar kitokio rezultato
Del tos pacios priezaties mes kas akimirka renkames kaip mums juastis, koki veiksma mes atliekam tuo sutverdami rezultata ar tai butu ivykis ar tai butu sveikata ir didesne savo gyvenimo dali mes gyvenam nesamoningai rinkdamiesi ka ir kaip mes veikiam, ko pasekoje kiekvienas veiskmas turi atoveiksmi, ka zmones ir vadina karma.Prisiemus simtuprocentine atsakomybe uz save viskas supaprasteja...karmos desniu vadovautis labai patogu - nereikia nieko daryti, nes tai karma ir nieko cia nepakeisi...
QUOTE(Žiogelis @ 2006 05 02, 19:54)
Išlikę... 
Dar ir dabar regiu sapnus, kai vietoj mano vyro staiga atsiranda Jis, ir mane apima kažkoks baimės, panikos, bejėgiškumo mišinys. O kartais net regiu kažką panašaus į viziją - žiūriu pro langą, kaip namo grįžta vyras, ir man taip aiškiai pasirodo, kad iš mašinos išlips Jis. Jausmas toks pat
Bet aš manau, kad tuose jausmuose ir yra esmė. Kai jie ims kisti, aš žinosiu, kad pradedu išrišinėti karminį mazgą. Ir pirmasis pasiekimas jau yra, bet nenoriu čia plėstis, nes ne apie tai tema.
Iš tikrųjų budelis ir auka skrieja samsaros (karmos) ratuose suvyti į kokoną, besikeisdami vaidmenimis, ir budelis yra lygiai tokia pat auka, o auka lygiai taip pat nusideda. Galbūt esmė yra tame, kad vienas turi išsivaduoti ir paleisti kitą - tai išsigelbėjimas abiems. Tik dabar man reikia perleisti tai per širdį, subrandinti ir išskleisti.
Dar ir dabar regiu sapnus, kai vietoj mano vyro staiga atsiranda Jis, ir mane apima kažkoks baimės, panikos, bejėgiškumo mišinys. O kartais net regiu kažką panašaus į viziją - žiūriu pro langą, kaip namo grįžta vyras, ir man taip aiškiai pasirodo, kad iš mašinos išlips Jis. Jausmas toks pat
Bet aš manau, kad tuose jausmuose ir yra esmė. Kai jie ims kisti, aš žinosiu, kad pradedu išrišinėti karminį mazgą. Ir pirmasis pasiekimas jau yra, bet nenoriu čia plėstis, nes ne apie tai tema.
Iš tikrųjų budelis ir auka skrieja samsaros (karmos) ratuose suvyti į kokoną, besikeisdami vaidmenimis, ir budelis yra lygiai tokia pat auka, o auka lygiai taip pat nusideda. Galbūt esmė yra tame, kad vienas turi išsivaduoti ir paleisti kitą - tai išsigelbėjimas abiems. Tik dabar man reikia perleisti tai per širdį, subrandinti ir išskleisti.
Va butent apie tai Dr. HEW LEN ir moko zmonija
Keturi sakiniai ir atlieka tai, apie ka raso Ziogelis savo poste:)
Tai prkatika/metodas kuri naudodamas Hew Len isgyde grupe nusikalteliu, psichiniu ligoniu ju net nematydamas, o paprsciausiai dirbadama su savimi ir savyje atlikdamas valyma/trynima porgramu, kurios ir sukelia pasekmes...
QUOTE(LinguLingu @ 2012 04 27, 15:53)
karmos desniu vadovautis labai patogu - nereikia nieko daryti, nes tai karma ir nieko cia nepakeisi...
Karmą galima išvalyti, atiduodant skolas... Tačiau žmonės susigalvojo, kad kam lįsti į praeitį, jei dabartis netvarkoje
QUOTE(LinguLingu @ 2012 04 27, 17:09)
Pamastykim drauge - jei laikas neegzistuoja, o gyvenimas vyksta taske "cia ir dabar" i ka susiveda ir praeitis ir ateitis, kam tada is tikruju gryzti praeitin?
Tam, kad pakeistume dabartį ir ateitį
O gal galima padirbėti su praeitim ir tuo pačiu stengtis keistis dabartyje .. ..
Tik apie praeities taisymą mažai informacijos,.. ir tai daugumoje sudėtingos praktikos.. O gal yra kokių paprastų metodų, kurie prieinami daugumai .. pvz. įsivaizduoti kad kažkada buvusioje situacijoje pasielgiau kitaip .. kažin, ar tai veiksminga?
Tik apie praeities taisymą mažai informacijos,.. ir tai daugumoje sudėtingos praktikos.. O gal yra kokių paprastų metodų, kurie prieinami daugumai .. pvz. įsivaizduoti kad kažkada buvusioje situacijoje pasielgiau kitaip .. kažin, ar tai veiksminga?
Laba. O tai gal man kas paaiskins toki dalyka, nes nors jau 10 metu arteja nesusitaikau niekaip su tuo. Mano vyras pats isejo is gyvenimo ir kaip lankiausi pas bureja, tai buvo pasakyta, kad tai karma kuri is jo motinos atejo. Ka tokio padare jo mama, kad taip susikloste jo gyvenimas? Dar buvo pasakyta, kad gerai, kad taip isejo, nes jei jis to nepadarytu karma kristu ant manes ar vaiku
Tai kas ta karma?
QUOTE(mamakubu @ 2012 04 28, 09:27)
Laba. O tai gal man kas paaiskins toki dalyka, nes nors jau 10 metu arteja nesusitaikau niekaip su tuo. Mano vyras pats isejo is gyvenimo ir kaip lankiausi pas bureja, tai buvo pasakyta, kad tai karma kuri is jo motinos atejo. Ka tokio padare jo mama, kad taip susikloste jo gyvenimas? Dar buvo pasakyta, kad gerai, kad taip isejo, nes jei jis to nepadarytu karma kristu ant manes ar vaiku
Tai kas ta karma?

Kai pasirenki tikėti būrėja, atsisakai mąstyti pati ir barstai savo energiją, kurią galėtum prasmingiau panaudoti...
Papildyta:
QUOTE(aukso^gysla @ 2012 04 28, 08:15)
O gal galima padirbėti su praeitim ir tuo pačiu stengtis keistis dabartyje .. ..
Yra metodika, prieinama daugeliui, tereikia motyvacijos.
QUOTE(vaižgantė @ 2012 04 28, 10:42)
Kai pasirenki tikėti būrėja, atsisakai mąstyti pati ir barstai savo energiją, kurią galėtum prasmingiau panaudoti...
Gal ir teisi Vaižgantė. Nors as neuzsiciklinau ant tuo, tik prisimenu ka sake. Na dar zinau, kad negalima gyventi praeitimi
QUOTE(mamakubu @ 2012 04 28, 10:27)
Tai kas ta karma?

laba diena,
karmos apibudinima rasite internete arba toj pacioi 'wiki'
Bet jus atvejis visai ne tai.jokios karmos niekas uz jus neatidirbo ir niekeno jis nepaeme.
Bet kad neturejio iseiti is gyvenimo tai fakatas.
Ji tam pastumejo, nebuvo toks planas jam pasitraukti is gyvenimo.
QUOTE(Eugi @ 2012 04 28, 11:39)
laba diena,
Bet jus atvejis visai ne tai.jokios karmos niekas uz jus neatidirbo ir niekeno jis nepaeme.
Tai man taip pasake turbut, kad labai nesikankinciau ir nekaltinciau save uz tai. O siaip jo ji tam pastumejo