Įkraunama...
Įkraunama...

QUOTE(be rėmų @ 2010 04 07, 09:48)
Netoli mano namų yra piliakalnis. Kartais pagalvoju, kad labai norėčiau pamatyti iš kokios laiko kapsulės tuometinį gyvenimą.  Kažko mane ten labai traukia biggrin.gif

Tikriausiai ten yra energetinių kanalų. Gal ten kartais yra koks nors kanalas, galintis padėti keliauti laiku? Prisijungtum ir pamatytum praeitį smile.gif Toks kanalas yra gal 3 km nuo mano namų. Buvau prie jo prisijungus.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 07, 11:58)
Tikriausiai ten yra energetinių kanalų. Gal ten kartais yra koks nors kanalas, galintis padėti keliauti laiku? Prisijungtum ir pamatytum praeitį smile.gif Toks kanalas yra gal 3 km nuo mano namų. Buvau prie jo prisijungus.

Nemanau, kad man to reikia, jei ten kažkas ir yra, nors esu pagalvojusi, kad galėjau ten gyventi, kažkaip būti susijusi su tuo piliakalniu. Galvoju, kad mane turėtų dominti tik dabartis. Nieko gero nerasčiau nei praeity, nei ateity. Ar žinai, nuo ko numirė paskutinė tarnaitė? nuo smalsumo biggrin.gif Tačiau jei kažkam tai padeda, tai "skatertju daroga". Čia Agijos žaidimai ir tiek. Nieko tikro. Tokia kukli mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 04 07, 10:36)
Nemanau, kad man to reikia, jei ten kažkas ir yra, nors esu pagalvojusi, kad galėjau ten gyventi, kažkaip būti susijusi su tuo piliakalniu. Galvoju, kad mane turėtų dominti tik dabartis. Nieko gero nerasčiau nei praeity, nei ateity. Ar žinai, nuo ko numirė paskutinė tarnaitė? nuo smalsumo  biggrin.gif Tačiau jei kažkam tai padeda, tai "skatertju daroga". Čia Agijos žaidimai ir tiek. Nieko tikro. Tokia kukli mano nuomonė.

Praeitis mane domina tiek, kiek ji įtakoja sveikatos problemas bei tarpusavio santykius su žmonėmis, su kuriais bendrauju nebe pirmą gyvenimą.
Atsakyti
Man panasiu 'viziju' (apie preita gyvenima) budavo kai vaikas buvau. Gal galetumet rekomenduot kokios literaturos ar saitu,kur butu kalbama,kaip islavinti ta savybe keliauti laike, ar prisiminti savo preitus gyvenimus?
Atsakyti
QUOTE(Septyni @ 2010 04 07, 14:07)
Man panasiu 'viziju' (apie preita gyvenima) budavo kai vaikas buvau. Gal galetumet rekomenduot kokios literaturos ar saitu,kur butu kalbama,kaip islavinti ta savybe keliauti laike, ar prisiminti savo preitus gyvenimus?

O Tu atsakomybę pilnai sau priisiimi, kai prašai tokių patarimų, prisiminimų? Prieš tėvus, prieš vaikus, jei jų yra? Ar esi garantuota, kad tavo psichika pajėgi tai atlaikyti? Ar pilnai pasitiki tais žmonėmis, kurie kuria tokius saitus, kurie teikia panašias paslaugas? Ką tu žinai apie juos pačius, apie jų gyvenimą? Apskritai, ką mes žinom apie tikrą gyvenimą tų, kurie rašo panašaus turinio knygas, kurie veda seminarus, teikia panašias paslaugas? Jei išmesim tai, ką patys kalba ir rašo apie save, ką sako norintys įtikti žurnalistai, ką mes žinom apie juos? bigsmile.gif Jei pasidomėtum, yra gana populiarių skaitomų autorių, kurie gyvenimą baigė kilpoj g.gif Kodėl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 07 balandžio 2010 - 12:23
QUOTE(be rėmų @ 2010 04 07, 12:18)
O Tu atsakomybę pilnai sau priisiimi, kai prašai tokių patarimų, prisiminimų? Prieš tėvus, prieš vaikus, jei jų yra? Ar esi garantuota, kad tavo psichika pajėgi tai atlaikyti? Ar pilnai pasitiki tais žmonėmis, kurie kuria tokius saitus, kurie teikia panašias paslaugas? Ką tu žinai apie juos pačius, apie jų gyvenimą? Apskritai, ką mes žinom apie tikrą gyvenimą tų, kurie rašo panašaus turinio knygas, kurie veda seminarus, teikia panašias paslaugas? Jei išmesim tai, ką patys kalba ir rašo apie save, ką sako norintys įtikti žurnalistai, ką mes žinom apie juos? bigsmile.gif Jei pasidomėtum, yra gana populiarių skaitomų autorių, kurie gyvenimą baigė kilpoj g.gif Kodėl?

Kodėl? Nes lindo ten, apie ką neišmano. Daugybė žmonių, užsiimančių įvairiomis dvasinėmis praktikomis, gyvenimą baigė savižudybe arba iš šio pasaulio išėjo neaiškiomis aplinkybėmis.
Mano nuomonė tokia: jei yra noras sužinoti apie praėjusius gyvenimus, turi būti pakankamas pasiruošimas...Aš pati tik prieš metus išdrįsau nueiti į pirmąjį regresijų seminarą. Man viskas gerai baigėsi, o dvi kartu buvusios draugės po to labai nekaip jautėsi. Ir ne vieną dieną...O jos irgi ne naujokės.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 04 07, 11:18)

suprantu pavoju; zinau ir zmogu,kuris dar labai jaunas budamas per daug zinojo su savo tokiais sugebejaimais ir keliavimais laike. Gyvena kaip gyvenes, nepastebejau nuprotejimo pozymiu.Yra visokiu zmoniu,kai kuriuos zinojimas isvaro is proto,kai kuriuos-ne. O del knygu ir saitu-tai nereiskia,kad viskuo aklai itikeciau,ka raso. Tiesiog klausiau patarimo,o ar pasitiketi,ar ne, nuspresiu. Siaip ar taip,dekui uz sveika doze kritikos;)
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 07, 14:56)
Kodėl? Nes lindo ten, apie ką neišmano. Daugybė žmonių, užsiimančių įvairiomis dvasinėmis praktikomis, gyvenimą baigė savižudybe arba iš šio pasaulio išėjo neaiškiomis aplinkybėmis.
Mano nuomonė tokia: jei yra noras sužinoti apie praėjusius gyvenimus, turi būti pakankamas pasiruošimas...Aš pati tik prieš metus išdrįsau nueiti į pirmąjį regresijų seminarą. Man viskas gerai baigėsi, o dvi kartu buvusios draugės po to labai nekaip jautėsi. Ir ne vieną dieną...O jos irgi ne naujokės.

O mano nuomonė tokia- jei atsidenginėja žmogui savaime, tai gal didesnių bėdų su psichika ir nebus, tačiau jei bandoma visokiomis praktikomis lįsti į pasąmonę, tai gero nelauk smile.gif Visi tie aiškiaregėjimai ir aiškiagirdėjimai, praeities ar ateities žinojimai, informacijos nuskaitymai tėra dėmesio nukrypimai. Nieko čia dvasingo nėra.
Eitum dar kartą, jei reiktų pakartoti iš naujo? smile.gif O kas draugėms buvo su savijauta, jei gali atskleisti- įdomu?
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 04 07, 14:29)
Eitum dar kartą, jei reiktų pakartoti iš naujo? smile.gif O kas draugėms buvo su savijauta, jei gali atskleisti- įdomu?

Buvau dviejuose tokiuose seminaruose, bet daugiau tikrai neisiu, nes man nebereikia būgno, kad įeičiau į transą ir matyčiau savo praėjusius gyvenimus. Tie seminarai prisidėjo prie to, kad dabar galiu nesunkiai keliauti ir į savo, ir į kitų žmonių gyvenimus, bet tuo nepiktnaudžiauju.
Viena draugė grįžus gėrė bobelinę, kitą taip pykino, kad buvo saldu...Abiems buvo bloga savijauta gal kokią savaitę. Kad gali būti tokie dalykai, Rita Banienė informuoja iš anksto- juk niekada nežinai, kur nukeliausi, ką patirsi ir kaip tai atlaikysi.
Kur kas daugiau filmukų iš praeities mačiau prisijunginėdama prie energetinių kanalų. Padariau pusmečio pertrauką, nes tai alina sveikatą, ir vasarą dar galvoju prie vieno kito prisijungti. Pvz., noriu išbandyti kanalą, kuris negatyvias emocijas paverčia pozityviomis.
Atsakyti
QUOTE(Septyni @ 2010 04 07, 02:17)
bet juk buna zmones gyvena aktyvu gyvenima,viskuo domisi ir bac senatvej prasideda-Alzhaimeriai ir kitos prota atimancios psichines ligos; tai juk ne visada zmoniu nesupratimo kazko rezultatas. Yra mokslo irodyta, kad tam tikri genotipai turi didesni polinki i tam tikras ligas. Pvz, Alzhaimeriu susergantys zmones jaunystej dazniausiai pasizymi dideliu protiniu aktyvumu, intelektu, jie masto giliau, todel senatvej ju 'baterijos' tarsi issenka,pasiekiama riba, ir isprotejama.

jus teisi smile.gif
taip ir yra, sergantys Alzhaimeriu maksimaliai isnaudojo savo proto galias. jiems protas - vergas, kuri maksimaliai isnaudojus gali gauti daugiau ir pasiekti daugiau. jie neigia emocijas ir paprastai net negali prisiminti kada paskutini karta verke. tai issekinto proto liga.
bet tai ne tas pats kaip isprotejimas. bijoti reikia butent isprotejimo.
butent del to, kai zmogus svarsto ar jam nusizudyti ar isproteti ir pasirenka savizudybe- teisingai padaro, nes tai mazesnis blogis is tu dveju doh.gif
kiekvienas turime pasistengti iseiti zmogumi, nes paskutinio gyvenimo pabaigos ir naujo gyvenimo pradzios energijos lygios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 07 balandžio 2010 - 14:43
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 07, 16:37)
Buvau dviejuose tokiuose seminaruose, bet daugiau tikrai neisiu, nes man nebereikia būgno, kad įeičiau į transą ir matyčiau savo praėjusius gyvenimus. Tie seminarai prisidėjo prie to, kad dabar galiu nesunkiai keliauti ir į savo, ir į kitų žmonių gyvenimus, bet tuo nepiktnaudžiauju.
Viena draugė grįžus gėrė bobelinę, kitą taip pykino, kad buvo saldu...Abiems buvo bloga savijauta gal kokią savaitę. Kad gali būti tokie dalykai, Rita Banienė informuoja iš anksto- juk niekada nežinai, kur nukeliausi, ką patirsi ir kaip tai atlaikysi.
Kur kas daugiau filmukų iš praeities mačiau prisijunginėdama prie energetinių kanalų. Padariau pusmečio pertrauką, nes tai alina sveikatą, ir vasarą dar galvoju prie vieno kito prisijungti. Pvz., noriu išbandyti kanalą, kuris negatyvias emocijas paverčia pozityviomis.

wacko.gif biggrin.gif
Dar ir tokių kanalų būna? blink.gif čia panašiai kaip auksinė žuvelė ar stebuklinga lazdelė smile.gif Tai prisijungus pykti neįmanoma, ar kaip? O kokia kaina už visą tai? g.gif
Ka gi, linkiu stipraus stogo, kad šiferis nepačiuožtų smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 04 07, 15:40)
wacko.gif  biggrin.gif
Dar ir tokių kanalų būna? blink.gif čia panašiai kaip auksinė žuvelė ar stebuklinga lazdelė smile.gif Tai prisijungus pykti neįmanoma, ar kaip? O kokia kaina už visą tai? g.gif
Ka gi, linkiu stipraus stogo, kad šiferis nepačiuožtų smile.gif 4u.gif

Kaina? Energijos pasiurbliuoja gerai smile.gif
Kiekvienas kanalas turi dešimtis funkcijų. Nėra tokio žmogaus LT, kuris bent trečdalį jų žinotų...
Na, jei nepačiuožė, kai keletą valandų prisijunginėjau prie visų Zodiako ženklų kanalų, tai jau, matyt, pripratau...Spydžiaus energija pati stipriausia, ją sunkiausia atlaikyti...
Atsakyti