Įkraunama...
Įkraunama...

Pavėsinės, terasos

Sveiki, gal kas zino ar turi isigijes tokiu dalyku? https://youtu.be/CKiWzvzWd1A
Atsakyti
Iš patirties galiu pasakyti, kad terasoje trinkelės vlaymo atžvilgiu nepraktiška. Pas mane po dešimties metu terasos trinkelės atrodo baisiai dėmė ant dėmės, į metus du kartus plaunu aukšto slėgio siurbliu, tačiau, kai kurių dėmių neina panaikinti. Nebent terasoje nebūtų valgoma, neitų jokie šunys, vaikai neišpiltų vaško ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2016 11 25, 15:44)
Iš patirties galiu pasakyti, kad terasoje trinkelės vlaymo atžvilgiu nepraktiška. Pas mane po dešimties metu terasos trinkelės atrodo baisiai dėmė ant dėmės, į metus du kartus plaunu aukšto slėgio siurbliu, tačiau, kai kurių dėmių neina panaikinti. Nebent terasoje nebūtų valgoma, neitų jokie šunys, vaikai neišpiltų vaško ir t.t.

Trinkelės - čia turite galvoje tas paprastas pilkasias (ala Betonos mozaikos ar pan) ar klinkerinės?
Atsakyti
Sveiki, gal kas patars i kuria puse geriau daryti terasa ? Su vyru nesutariam,jis nori i vakarus as i pietus unsure.gif man atrodo i vakarus bus per salta sedeti ir nesmagu ?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 01 09, 00:01)
Sveiki, gal kas patars i kuria puse geriau daryti terasa ? Su vyru nesutariam,jis nori i vakarus as i pietus  unsure.gif  man atrodo i vakarus bus per salta sedeti ir nesmagu  ?

Darykit kompromisą - į pietvakarius ;) pas mus taip gavosi pagal išdėstymą, išplanavimą smile.gif O jis į vakarus dėl ko nori..? dėl to, kad pietuose per karšta bus ? smile.gif darot markizę ir pasireguliuojat karštį kiek norit...
Atsakyti
per pietus nelabai kas sedi terasoj, daugiau vakare, o ten saulelydis, vakarine saule, siluma.
pietinėj pusej ir diena, ir vakare bus ne kas biggrin.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2017 01 08, 22:01)
Sveiki, gal kas patars i kuria puse geriau daryti terasa ? Su vyru nesutariam,jis nori i vakarus as i pietus  unsure.gif  man atrodo i vakarus bus per salta sedeti ir nesmagu  ?

Atsakyti
Vakarinė saulė irgi nelabai džiugina, kai spigina į akis. smile.gif
Atsakyti
turim rytinėj pusėj ir tai iki gerų pietų kepina saulė, vakare pats tas, tad rinkčiausi arba pietus arba vakarus, nepriklausomai ar su skaidriu stogu, ar be jo.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 01 09, 00:01)

Nesirinkciau nei pietu, nei vakaru puses. Man idealiausia rytine puse, nes vasara vakare malonu sedet pavesy. Pas mus terasa vakaru pusej, tai ryte gera, o vakare neimanoma ten sedet. Karsta, pastoviai reikia sleptis nuo saules, turim markize bet kai saule leidziasi vakare, mazai ka ji pagelbeja. Aisku, nebent terasa skirta dengintis, o ne vakarot su seima ar draugais, tada jo.
Atsakyti
Sveiki,gal kas esat susidure su terasu remontu ir turit patikimu kontaktu?
Buvusiu namo gyventoju ,,palikimas"-nekokybiskai irengta terasa, nera padaryta jokios vandens nutekejimo sistemos, ko pasekoj, per sios ziemos salcius terasus plyteles atsoko, o po terasa betonas pradejo trupeti. nezinome net kur kreiptis del tokiu defektu taisymo unsure.gif
Atsakyti
Gal kas esate sudėję plastikines lentas į terasą. Kaip suprantu, tai pakankamai naujas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2017 02 01, 16:25)
Sveiki,gal kas esat susidure su terasu remontu ir turit patikimu kontaktu?
Buvusiu namo gyventoju ,,palikimas"-nekokybiskai irengta terasa, nera padaryta jokios vandens nutekejimo sistemos, ko pasekoj, per sios ziemos salcius terasus plyteles atsoko, o po terasa betonas pradejo trupeti. nezinome net kur kreiptis del tokiu defektu taisymo  unsure.gif

Kur kreiptis? I padoru plyteliu klijuotoja. palikimas labai nedekingas nes jau ir betonas trupa.. Vadinasi turite nugrandyti visa betona iki tol kol nebetrupes, kadangi lyginimui sluoksniai ploni jum reiktu islyginti su islyginamuoju sluoksniu betona,plius tuompaciu pasidaryti nuolydzius vandens nutekejimui. Ispylus islyginamaji sluoksni siulyciau nutepti su laukui skirta hidroizoliacine mmbrana. ne kokiu bitumu o specialia prie kurios lipma plyteles. Poto klijuojant plyteles viena sluoksni su sukom uznesti ant grindu,kita sluoksni ant plyteles ir deti skesai sluoksnio uznesto ant grindu. Kad pluteliu kliju linijos susikirstu. Gerai ispausti plytele kad neliktu tarpu. Uztaisius siules uzdekite impregnanto. Blogiauias dalykas kad betonas jau pradejes trupeti ir nezinai ar neatsilups dar sluoksnis po metu dvieju. Kaip pavyzdys kaimyno tvoros sokoliukas. Virsus pradejo trupeti,bande taisyti su renovaciniu misiniu,po kiek laiko atsoko viskas. Idealu butu isdauzyti viska ir is naujo isbetonuoti.
Atsakyti