Įkraunama...
Įkraunama...

Pavėsinės, terasos

Sveiki, noriu paklausti, gal kas esate susidūrę su įmone UAB "Moreta", gaminančia turėklus? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Gal kas pavėsinę (virš terasos) darėt iš metalinių vamzdžių? AR geriau standartiškai iš medžio? Gal nelabai durnai paklausiau. Ir dar - ar pirma trinkeles kloti, ar "terasinį stogą" kelti
Atsakyti
QUOTE(giedriause @ 2017 02 03, 21:36)
Gal kas pavėsinę (virš terasos) darėt iš metalinių vamzdžių? AR geriau standartiškai iš medžio? Gal nelabai durnai paklausiau. Ir dar - ar pirma trinkeles kloti, ar "terasinį stogą" kelti

Metalas brangu. Del stogo galima ir taip ir taip,tik jei stogo iskart nedarote tai pamatuka po trinkelem stogo kolonom vistiek reiktu pasidaryti..
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2017 02 01, 16:48)
Gal kas esate sudėję plastikines lentas į terasą. Kaip suprantu, tai pakankamai naujas dalykas.

Labas,
Taip. Tai labai geras pasirinkimas kuris reikalauja minimaliai priežiūros ir yra ilgaamžis, tos lentos jeigu neklystu vadinasi wpc, daugiau gali rasti www.milesa.lt jie mums įrengė terasą su metaliniu karkasu ir plastikinėm lentomis jau 2metai, o lentos kaip naujos smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif . Mastom apie stikline terasa. Noriu suzinoti atsiliepimu is zmoniu turincius tokias terasas . Ar daznai tenka plauti stiklus? Kaip ziemos metu , ar nesusale langai buna?
Patinka stiklo idejos darbai. Bet norisi suzinoti kaip is praktiskos puses mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzelikapp @ 2017 02 10, 22:42)
Labas,
Taip. Tai labai geras pasirinkimas kuris reikalauja minimaliai priežiūros ir yra ilgaamžis, tos lentos jeigu neklystu vadinasi wpc, daugiau gali rasti www.milesa.lt jie mums įrengė terasą su metaliniu karkasu ir plastikinėm lentomis jau 2metai, o lentos kaip naujos smile.gif

Gal galėtumėt apytikslią kainą metalinio karkaso pasakyti.
Atsakyti

WPC/kompozito lentų terasos - geras jausmas, optimalus kainos sprendimas jaunai šeimai, ramybė ir patikimumas ilgam. https://www.mdsterasos.lt/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reklamos Grupė: 07 kovo 2018 - 18:32
QUOTE(Reklamos Grupė @ 2018 03 07, 17:32)
<p><span style="background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;">WPC/kompozito lentų terasos - geras jausmas, optimalus kainos sprendimas jaunai šeimai, ramybė ir patikimumas ilgam. <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.mdsterasos.lt/'>https://www.mdserasos.lt/</a></span></p>

Š paskutinis, mums netinka, mes jau nebe jauna šeima... Teks rinktis kitas, kur mums tinka...
Atsakyti
QUOTE(gllop @ 2018 03 07, 22:37)
Š paskutinis, mums netinka, mes jau nebe jauna šeima... Teks rinktis kitas, kur mums tinka...

Aš irgi dar galvojau apie jas, bet kadangi esu pagyvenęs jaunuolis, reiks žiūrėti kažką rimčiau.
Atsakyti
Kažin kaip terasos medienos rūšis užtikrina jaunos šeimos ramybę? blink.gif O man , tpsakant, susidėjus tokias, užeis nemiga??? Nee, gal geriau nereikia...
Atsakyti

O šeima skaitosi tik su vaikais? Nes aš kaip tik apie terasą galvoju...

Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2018 03 08, 20:05)
<p>O šeima skaitosi tik su vaikais? Nes aš kaip tik apie terasą galvoju...</p>

Seis laikais seima jau ir du tos pacios lyties asmenys .... blink.gif
Atsakyti