Šiandien savo moliūgams po apačia padėjau lentutes, kad nuo drėgnos žemės nepradėtų pūti..

saintlina. koks grožis

Grazus arbuziukai ir cukinijos
O pas mane moliugai uzmezge vaisius ir pasidziaugiu kad pagaliau ir agurociai su cukinijom megzt pradejo
Kaip ir pernai negaliu atsidziaugt uzmulciuotais moliuginiais nes visishkai jokios prieziuros nereikalauja, sode pasodinau, uzmulciavau, poto tik lieka derliu surinkt

O pas mane moliugai uzmezge vaisius ir pasidziaugiu kad pagaliau ir agurociai su cukinijom megzt pradejo

nea ant komposto dideli, jau 3 metai auginu jiems labai patinka kompostine zeme
QUOTE(georgiana @ 2012 07 12, 11:02)
nea ant komposto dideli, jau 3 metai auginu jiems labai patinka kompostine zeme

QUOTE(saintlina @ 2012 07 11, 21:51)
kokie veslus

rodausi savo arbuziokus 
jie labai staigiai pradejo augti per pastaraja savaite, tai yra per kokias 4-5dienas isaugo nuo 5centu monetos iki tokiu, kokie yra dabar
nors visi yra is vieno ir to pacio pakiuko, bet vienas daigas augina stai tokiu apvalkalu arbuza

o cia kiti

melioniu kitamet atsisakysiu, nepatinka man jie, isbujojau nesveikai, praeiti taku negaliu normaliai, vis nulauziu kokia saka, o derlius dar tik toks

jie labai staigiai pradejo augti per pastaraja savaite, tai yra per kokias 4-5dienas isaugo nuo 5centu monetos iki tokiu, kokie yra dabar

nors visi yra is vieno ir to pacio pakiuko, bet vienas daigas augina stai tokiu apvalkalu arbuza

o cia kiti

melioniu kitamet atsisakysiu, nepatinka man jie, isbujojau nesveikai, praeiti taku negaliu normaliai, vis nulauziu kokia saka, o derlius dar tik toks

Nei melionų,nei arbūzų šiemet neturėsiu,nepavyko bandymas
Matysiu kaip kitąmet bus
Matysiu kaip kitąmet bus