Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

Šiandien savo moliūgams po apačia padėjau lentutes, kad nuo drėgnos žemės nepradėtų pūti.. 4u.gif
Atsakyti
saintlina. koks grožis wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif kokių foto įdėta.
Atsakyti
Ateinu ir as patrodyti sav skirtumo moliugu didieji auga ant komposto kruvos, o mazieji lysveje; stai Jums keletas manuju skirtumu:)
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
niu pasirodysiu ir as su savo arbuzais - nors labai abejoju ar uzaugs jie man siemet.... g.gif verysad.gif
stai koks tik maziuliukas kol kas jis...
user posted image

o cia bendras vaizdelis...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 12 liepos 2012 - 09:43
Grazus arbuziukai ir cukinijos thumbup.gif
O pas mane moliugai uzmezge vaisius ir pasidziaugiu kad pagaliau ir agurociai su cukinijom megzt pradejo bigsmile.gif Kaip ir pernai negaliu atsidziaugt uzmulciuotais moliuginiais nes visishkai jokios prieziuros nereikalauja, sode pasodinau, uzmulciavau, poto tik lieka derliu surinkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 07 12, 10:40)

g.gif tai gaunas mažesni ant komposto?

užsklanda - wub.gif jau mezga. Mano dar tik žiedai.. .

Užtai cukinijų nauja foto - ana, kur užvakar daryta, beveik viskas jau suvalgyta, dar vakar plius vieną apvalią nuskynėm biggrin.gif
user posted image

Poryt tiek pat bus biggrin.gif . Niu, kol kas nebadaujam biggrin.gif
Atsakyti
nea ant komposto dideli, jau 3 metai auginu jiems labai patinka kompostine zeme
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 07 12, 11:02)
nea ant komposto dideli, jau 3 metai auginu jiems labai patinka kompostine zeme

drinks_cheers.gif jo, taip logiškai ir turėt būt - perskaičiau ne taip pradžioj biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 11, 21:51)

kokie veslus cool.gif musiskiai irgi pradejo sitom siltom dregnom dienom stipriai augt. Ir dabar labai megzt pradejo.
Atsakyti
rodausi savo arbuziokus smile.gif
jie labai staigiai pradejo augti per pastaraja savaite, tai yra per kokias 4-5dienas isaugo nuo 5centu monetos iki tokiu, kokie yra dabar wub.gif

nors visi yra is vieno ir to pacio pakiuko, bet vienas daigas augina stai tokiu apvalkalu arbuza biggrin.gif
user posted image

o cia kiti
user posted image

user posted image

melioniu kitamet atsisakysiu, nepatinka man jie, isbujojau nesveikai, praeiti taku negaliu normaliai, vis nulauziu kokia saka, o derlius dar tik toks
user posted image
Atsakyti
Nei melionų,nei arbūzų šiemet neturėsiu,nepavyko bandymas
Matysiu kaip kitąmet bus
Atsakyti