Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

geruliai thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif gražuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Neįtikėtina, super thumbup.gif
Ar labai labai skanūs buvo???
Tai dalinkitės dabar su visom seiles varvinančiom agrotechnologija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 07 10, 06:26)
Ar labai labai skanūs buvo???
Tai dalinkitės dabar su visom seiles varvinančiom agrotechnologija 4u.gif

Dėl skanumo, tai kaip Lietuvoje užaugintam vaisiui pakako, kartais iš PC nupirktame vaisiuje tiek saldumo nerasi, o ką jau kalbėti apie kvapą, kas augino "Emir" tas žino.
Vienas vaisius svėrė 1,1 kg., kitas - 1,3 kg. Praeitais metais buvo ir 1,5 kg.
Pirmasis vaisius užsimezgė birželio pradžioje. Ant kiekvieno augalo palikau kol kas po tris vaisius, jau jie tuoj sunoks. Iš paskos dar nori pasivyti po du bulvės dydžio melionai, tai va net nežinau ar gerai darau, gal per daug palieku vaisių? Bet praeitais metais ir jie kuo puikiausiai sunoko, tiesa ne tokie dideli kaip pirmieji buvo.
Tręšiu arklių kakiu ir bechlorėmis trąšomis (būna tokie mėlyni grūdeliai).
Auginimas
Melionų auginimas
Atsakyti
QUOTE(V&E Mamytė @ 2012 07 10, 07:58)
Dėl skanumo, tai kaip Lietuvoje užaugintam vaisiui pakako, kartais iš PC nupirktame vaisiuje tiek saldumo nerasi, o ką jau kalbėti apie kvapą, kas augino "Emir" tas žino.

wub.gif vaizdai super thumbup.gif , o ir apibudinot - drinks_cheers.gif . Emir skonis - man , asmeniškai, trūko saldumo. Bet jis labai kvapnus ir sultingas tai jau tikrai drinks_cheers.gif

Cukinijų jau nebespėjam valgyt doh.gif . Reiks ir man jau žiūrėt konservavimo recepčiukus. Puikiai šiemet pas man jos suderėjo wub.gif

Moliūgai kažkaip sunkiai - žiedai kai kurie gražūs, kaip parodiniai, o pas kai kuriuos - doh.gif atrodo kad paskutines jėgas sutelkė, kad tą krųvą žiedų sukraut ir numirt rolleyes.gif ... doh.gif na, gal dar ir viskas gerai bus, bet kai matau kupstą žiedų ir kelis nupiepusius lapus, tai taip atrodo. Žiūrėsiu - daug veislių bandžiaus, gal čia tokie jų ypatumai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 10 liepos 2012 - 07:21
koooookie melionai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 07 10, 07:20)
Emir skonis - man , asmeniškai, trūko saldumo. Bet jis labai kvapnus ir sultingas tai jau tikrai  drinks_cheers.gif

O pas Jus melionai visuomet buvo apšvieti saulės? Nes keletas praeitais metais buvo pas mane po lapais pasislėpę, tai ne tokie saldūs buvo.
Atsakyti
QUOTE(V&E Mamytė @ 2012 07 10, 08:40)
O pas Jus melionai visuomet buvo apšvieti saulės? Nes keletas praeitais metais buvo pas mane po lapais pasislėpę, tai ne tokie saldūs buvo.

g.gif taaip, buvo apšviesti. Šiltnamy apačioj pomidorų voliojos. bet tai man čia neskanu - o vaikam - NERELIAI skanu lotuliukas.gif

Atsakyti
reik dėt cukinijų fotkes, nes jos šiuo metu bent dera gerai biggrin.gif :
user posted image
user posted image
user posted image

Kas antra diena kur tai:
user posted image
Kur tai 9 krūmus suskaičiavau, o gal ir daugiau yr blush2.gif .. patinka man tų žaliųjų ilgųjų rūšis.
"Skraidančios lėkštės" biggrin.gif :
user posted image
user posted image

O čia - gėlynuose su kompostu moliūgai atkeliavę lotuliukas.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 07 10, 08:51)
reik dėt cukinijų fotkes, nes jos šiuo metu bent dera gerai  biggrin.gif :

tiesiog nuostabus.
Atsakyti
Neisivaziduoju kaip sitaip anksti derlius uzauga, gi sitaip salta buvo, tiesiog neitiketina man, net cukinijos pas mane dar tik zydi o apie melionu derliu isvis patyliu, tikrai neisivaziduoju kaip tai imanoma doh.gif Baltas pavydas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keretoja: 10 liepos 2012 - 09:15
QUOTE(Keretoja @ 2012 07 10, 09:15)
Neisivaziduoju kaip sitaip anksti derlius uzauga, gi sitaip salta buvo, tiesiog neitiketina man, net cukinijos pas mane dar tik zydi o apie melionu derliu isvis patyliu, tikrai neisivaziduoju  kaip tai imanoma doh.gif Baltas pavydas  thumbup.gif

pas mane irgi dar nieko nera. Cukinijos tik uzmezge, o moliugas isvis ar spes uzaugt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 10 liepos 2012 - 09:19