Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(cezi @ 2012 06 19, 21:20)
Rudų?
Aš pernai padariau išvadą, kad taip atsitinka dėl per didelio azoto kiekio (t.y. per daug dilgėlių raugo ar mėšlo) nes sodindama į duobes sygtelėjau arklių mėšlo ir nepagailėjau nes jis buvo senas senas, sausas sausas ir man pasirodė, kad menkai atliks savo funkciją, todėl jo nepagailėjau, vėliau dar dilgėlėm palepinau, tai ir kekės šakas leido ir vienoj pažastį po 2-3 ūglius buvo doh.gif  šiemet jie gyvena skurdžiau biggrin.gif  kol kas tokių fintų nekrečia schmoll.gif

as is 92 pomidoru siltnamyje radau viena toki, kur keke baigiasi lapu g.gif o lepinami atrodo visi vienodai smile.gif
Atsakyti
ax.gif pas mane irgi keli yra...ir yra , kad du auga greta , ta pati veislė , bet vieno žiedynai irgi baigiasi tokiais įdomiais dalykais ...o kito visi normalūs... g.gif
Atsakyti
labas rytas... kas cia purske nuo kenkeju... koks rezultatas siai dienai?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 20, 08:44)

laba, as purskiau. Na rezultatas yra sioks toks, bet ne toks, kokio noreciau rolleyes.gif vakar nupurskiau antra karta, ir sutaisiau siek tiek didesne doze, galbut per mazai pirma karta nupurskiau.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 20, 08:44)

As irgi purskiau. Tai irgi noretus to rezultato greitesnio nu bet kazkiek lyg ir pagerejo bet dar yra tu museliu. Kaikurios pamirusios smile.gif Tai savaitgali reiks dar bandyt karta nupurkst.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 06 20, 00:08)
as is 92 pomidoru siltnamyje radau viena toki, kur keke baigiasi lapu  g.gif  o lepinami atrodo visi vienodai  smile.gif

ohmy.gif nu nieko sau.. tai kas ten pas jus per šiltnamis? Ir viską suvalgot? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 06 20, 11:08)
ohmy.gif nu nieko sau.. tai kas ten pas jus per šiltnamis? Ir viską suvalgot?  g.gif  biggrin.gif

O ką pagalvotum apie 90+40? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif aš kai sodinau 85 , atrodė , kad daug...o dabar ...visai man neatrodo jų daug...o mama pergyvena-ar užteks visiems pomidorų lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jooo thumbup.gif , pas mane tik pasizaidimai vaikiskoj "smelio dezej" su 16 daigiuku laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 20 birželio 2012 - 10:20
Sveikos 4u.gif As paskutini karta purskiau pomidoru lapu istrauka.Tai muses ikandus mirsta.Ir kaip mumijos sedi ant lapu,tai manau padejo.Tik pacios musytes niekur nedingo,skraido jiesko kur ikast biggrin.gif .Nepagalvojau visa balkona dar apipurkst,gal jie ten kur tarp plytu lyzdas suka g.gif Dar pakabinau lipnia juosta specialia musem gaudit tai ir ant juostos nemazai yra. thumbup.gif
Atsakyti
Asese, labai dailus tavasis Falls'as wub.gif Šiltnamy jis auga? Manasis lauke, tai kiek kuklesnis atrodo, bet irgi masyvus krūmelis smile.gif Bandyčiau įbogint į šiltnamį, ale anikaip netilps..
O Santorange aš paleidus trim stiebais. Iš pradžių du buvo, paskum apsižiūrėjau, kad mažučiai tie pomidoriukai, leidau ir trečiam stiebui augt. Pirmąkar auginu aš juos, kaip tai man atrodė, kad stambesni pomidoriukai bus, o čia visai kokteiliniai..
Išvis buvau nusiteikus vyšninių bveik nesodint, bet kaip tai dabar žiūriu nuėjus į šiltnamius, kad jų pas mane visgi visai nemažai blink.gif Penki Satorange, penki Ravello (šitų irgi kiek didesnių tikėjausi biggrin.gif ), keli Sun Sugar.. Kažkaip netgi kyla įtarimas, kad ir pačių pomidorų skaičius didesnis nei planuota biggrin.gif Tai pažastėlės buvo gaila, įkišau į žemę, tai pernykščiai pomidorai savaime auga, gaila išmest, pasodinau lauke biggrin.gif Jau turbūt vietoj šimto kokiom keliom desėtkom daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 20, 10:04)
As irgi purskiau. Tai irgi noretus to rezultato greitesnio nu bet kazkiek lyg ir pagerejo bet dar yra tu museliu. Kaikurios pamirusios smile.gif Tai savaitgali reiks dar bandyt karta nupurkst.

su kuriuo purskei?
Atsakyti