Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Zirzė @ 2012 06 20, 11:33)
su kuriuo purskei?

su Zicara
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 06 20, 10:08)
ohmy.gif nu nieko sau.. tai kas ten pas jus per šiltnamis? Ir viską suvalgot?  g.gif  biggrin.gif

nu kas tas yr g.gif lotuliukas.gif kai seimoje 4 suauge, prasidejus pomidoru sezonui vosne pomidorais maitinasi thumbup.gif tevai dviese seneliukai turi apie 40 pomidoru siltnami . tai paidalinam . kazkiek lieka ir pakonservuot, nu bet iki pavasario pomidoru zele nelieka nei kiek . Sulciu negeriam pomidoru nes neskanu , tai ir nedarau. Vienintelis konservas tie zeliniai pomidoriukai... ai nu dar i kokia misraine ziemine ieina... nu bet suvalgom ... suvalgo... apzoros, ane????? tongue.gif

siltnamis 11 m ilgio . Plevelinis . Tiesa ne kieme,o uz 25 km, ir kaip jau rasiau... atvaziavus penktadieni po savaites nebuvimo, daznai randam vien tikvosgelstancius pomidorus o pabuvus iki sekmadienio, prisiskinam vos ne kibira raustanciuju... isvada, is tu 92 daigu dar kazka MAITINAM doh.gif doh.gif na bet uztenka ir mums ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 20, 11:28)
Šiltnamy jis auga?
O Santorange aš paleidus trim stiebais. Iš pradžių du buvo, paskum apsižiūrėjau, kad mažučiai tie pomidoriukai, leidau ir trečiam stiebui augt. Pirmąkar auginu aš juos, kaip tai man atrodė, kad stambesni pomidoriukai bus, o čia visai kokteiliniai..
Išvis buvau nusiteikus vyšninių bveik nesodint, bet kaip tai dabar žiūriu nuėjus į šiltnamius, kad jų pas mane visgi visai nemažai  blink.gif Penki Satorange, penki Ravello (šitų irgi kiek didesnių tikėjausi  biggrin.gif ), keli Sun Sugar.. Kažkaip netgi kyla įtarimas, kad ir pačių pomidorų skaičius didesnis nei planuota  biggrin.gif  Tai pažastėlės buvo gaila, įkišau į žemę, tai pernykščiai pomidorai savaime auga, gaila išmest, pasodinau lauke  biggrin.gif Jau turbūt vietoj šimto kokiom keliom desėtkom daugiau  doh.gif

Aha, mano Fallsiukas šiltnamyje, tik svirt neturi kur vargšiukas.
Bus džiaugsmas mažesnėliui Tavo su tais vyšninukais smile.gif O, jei neįveiks, galėsi sultis spausti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 20, 10:04)
As irgi purskiau. Tai irgi noretus to rezultato greitesnio nu bet kazkiek lyg ir pagerejo bet dar yra tu museliu. Kaikurios pamirusios smile.gif Tai savaitgali reiks dar bandyt karta nupurkst.

Pas mane jų tai sumažėja, tai padaugėja. Net nežinau nuo ko priklauso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Profit: 20 birželio 2012 - 11:25
QUOTE(rionka @ 2012 06 20, 11:18)
Sveikos 4u.gif As paskutini karta purskiau pomidoru lapu istrauka.Tai muses ikandus mirsta.Ir kaip mumijos sedi ant lapu,tai manau padejo.Tik pacios musytes niekur nedingo,skraido jiesko kur ikast biggrin.gif .Nepagalvojau visa balkona dar apipurkst,gal jie ten kur tarp plytu lyzdas suka g.gif Dar pakabinau lipnia juosta specialia musem gaudit tai ir ant juostos nemazai yra. thumbup.gif

gal siltnamyje rauginte dilgeles ar kanors is zoliu,kad musytes veisias ?
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 06 20, 12:27)
gal siltnamyje rauginte dilgeles ar kanors is zoliu,kad musytes veisias ?

pas mane net nešiltnamis, o tik iki pusės dengti šonai. Ten nieko nerauginu, nieko nelaikau. Nors pernai ir lauke auginami pomidorai buvo su musytėmis doh.gif Manau, kad nuo mulčio gali būti. Mulčiuoju šienu
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2012 06 20, 12:24)
Pas mane jų tai sumažėja, tai padaugėja. Net nežinau nuo ko priklauso  g.gif

pas mane vienam balkone kur agurkas ir geles tai lyg ir geriau bet as ten ir pripurskiau taip kad viskas varvejo. O pomidoru balkone tai biskuti i tas dziungles ir ilysti normaliai sunku kad prieiti. Dabar apziurejau vienur maziau kitur matos kad dauginas bjaurybes. Bet va idomiai vieni pomidorai kur palei krasta stovi jiem nuo tos uzdangos labiau pavesis gaunas tai ant ju maziau o kur arciau lango ir daugiau tiesiogines saules ant ju daugiau. Ir dar vidurdieni visas balkonas duzgia nuo vaisiniu musyciu... kazin jos ka nors daro blogo pomidoram???

nu apziurejau nu daug kur dar yra tokiu vaizdeliu...
user posted image

Liudina mane tie pomidorai... bent jau raudonuot nors vienas pradetu o tai daugybe zaliu tik sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 20, 12:36)
pas mane vienam balkone kur agurkas ir geles tai lyg ir geriau bet as ten ir pripurskiau taip kad viskas varvejo. O pomidoru balkone tai biskuti i tas dziungles ir ilysti normaliai sunku kad prieiti. Dabar apziurejau vienur maziau kitur matos kad dauginas bjaurybes. Bet va idomiai vieni pomidorai kur palei krasta stovi jiem nuo tos uzdangos labiau pavesis gaunas tai ant ju maziau o kur arciau lango ir daugiau tiesiogines saules ant ju daugiau. Ir dar vidurdieni visas balkonas duzgia nuo vaisiniu musyciu... kazin jos ka nors daro blogo pomidoram???

nu apziurejau nu daug kur dar yra tokiu vaizdeliu...
user posted image

Liudina mane tie pomidorai... bent jau raudonuot nors vienas pradetu o tai daugybe zaliu tik sad.gif

kantrybes ,bus ir raudonu lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif tai reik dabar džiauftis , kad yra daugybė žalių...jie dar auga , o tada jau pradės rausti...ech , kaip sulaukti... g.gif
Atsakyti
pas mane irgi atsirado tokiu juodu musyciu kaip pas montera. ieskojau kuom purksti. radau daug budu, bet koks geriausias? gal ukinis muilas? bet pas mane ir ant pupu pilna juodu musyciu ir ant krapu zaliu musyciu. tai manau viska purksiu su ukiniu muilu. o gal kas ka geriau patars?
Atsakyti
mano siltnami buvo tu juodu musiciu, bet Ex mane nuramino, nieko nedariau, patis dingo... bet ju nedaug buvo
o darze karaliauja kazkokie zali amarai... purskiau tik cesnaku, nepanasu kad padejo... krapu, jau nevalgom(nesinori tu gyviu prisivalgyt, nes isiziurejus matosi, kad yra, o visu gi nenuplausi), tikiusoi mano morkos stipriai nenukentes....
taigi laukiu kada sakysit, kad padejo, tai begsiu ir as tada pirkti ta ss i savo darza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 06 20, 15:45)
pas mane irgi atsirado tokiu juodu musyciu kaip pas montera. ieskojau kuom purksti. radau daug budu, bet koks geriausias? gal ukinis muilas? bet pas mane ir ant pupu pilna juodu musyciu ir ant krapu zaliu musyciu. tai manau viska purksiu su ukiniu muilu. o gal kas ka geriau patars?

cia jau kaip issiaiskinom tos musytes yra skraidantys amarai... deja... ir ukiniu muilu anais metais bandziau nes irgi to gerumo buvo... tai is vis jokios reakcijos. Kiek skaiciau internete angliskai kiti naudoja koki tai Neem oil cia is kazkokio augalo daro. Tipo gerai sake veikia nuo ju. Nu labai tikiuosi kad pavyks nuo ju atsiginti su ta Zicara... verysad.gif
Atsakyti