tautosaka, aciu kad pasidalinai...as irgi tv jau senai neziuriu, bet filmus tai megstu per kompa

..tv namie nera jau keli metai...
turbut tokios moterys kaip tu net KT nenaudoja..kvieciame i musu vaisingumo pazinimo - NSP temuke
Contessa, jauz uzsinorejei sokolado per karscius? nu jus vis giriat ta rwa kakava, o cia pora forumieciu pries tai ja sudirbo is kazkur pirkdamiesi, kad ziauriai neskani...beje, yra gi raw sokoladas Biosaloj ir pan. plytele - 15lt. prasom, kas nesiskundziat pinigais
daliux78,zaliavalgiu skanestai lb saldus ir specifiski - kiek dariau, siaip zmones sako - per saldu. ten datules eina pagrindas, na o ka daugiau prodesi. dar gali grikius baltus deti, wow butu super...ta butu nieko. o kur eina dziov vaisiai plius seklos plius riesutai - daugeliui PER SALDU...bent jau mano kompanijoj.arba dar daugiau reik deti riesutu, gaunasi auksinis tortas kainu prasme. matai, iprastiniai valgytojai atsivalgo saldziu dalyku, jiems gal nereik tokiu saldziu skanestu kaip zaliavalgiams.
dar klausimelis? o kaip jus su kosmetika? pasigirsiu/pasidziaugsiu, kad uzsipurskiu tik levandu hidrolato ant veido odos, net naturaliai pagaminto(is pazistamos)veido kremo nenaudoju...taigi, tik tiek mano veidui ir jam nieko nesidaro pa kolkas...eko tusu blakstienas pasitepu ir taip pat pazistamos gamintu balzamu lupas(lb retai retai). ar zinot, kad zaliavalgiai nenaudoja siaip kosmetikos arba lb gera, nesper oda irgi kosmetika - KAIP MAISTAS -nueina i jusu kuna...
ai, kaip malonu vis dar prsiminti - anksciau slapia budavau nuo prakaito, pakelt pazastis - geda, o db, isbegu is namu, oi pamirsau pasitept deziku(perku tokius, kur be aliuminio), ir dar sugebu nesuprakaituot, arb

jei prakaituoju , tai jua ne tokiais kiekiais...
tautosaka, o kaip tavo socialinis gyvenimas? kaip drauges? ar nuolat vaisius tik ir valgai prie ju?
turi daug vaiku...kaip tau pavyksta islaviruot su ju sveikata? juk zinai, kad negalima tu mesu/pienu, kelianciu gleives...maniskis tai ziuri i tecio raciona - dabar tevas jam autoritetas - ir pilnu tempu nesveikai valgo...na tas nesveikai tai mesa...gal ir ner taip baisu, vis ne cipsu kalnai...
o as snd i kaima...
Papildyta:
QUOTE(Besishypsanti @ 2012 07 25, 06:02)
1. perskaičiau visą temą apie žaliavalgystę,
prisigooglinau kitų saitų, blogų, prisiskaičiau teorijos, privarvinaus eilę rinkdama receptus, iššniukštinėjau youtubą, tiesiog savaitę laiko gyvenau skaitydama ir žiūrėdama BEI valgydama, darydamasi žaliuosius kokteilius

jausmas tai superinis
2.Todėl ir jungiuosi prie jūsų, iš raciono mėsą šalinu drąsiai ir be gailesčio, tačiau iš kaimo gaunu ekologiškų kiaušinių, varškės, kurių kartais manau norėsis, todėl į žaliavalgystę nekrentu visu 100%, tačiau 70-80% žaliavalgė- būsiu, jau bandau būt
Vakar prisipirkau įvairių sėklų, riešutų, gaminisu šiandien po darbo ką nors saldaus. Žaliavalgystės pliusas tas, kad galima valgyt saldžiai ir skaniai, valgyt daug ir dažnai, o organizmas svorio nekaupia, neapsunksta
3.Po kol kas, didelių finansinių išlaidų žaliavalgystė nepareikalavo. Ankščiau pietums išleisdavau 10-12 litų, o dabar užtenka 3-5 Lt. MB ne žaliavalgis ir toks greičiausiai niekad nebus, bet mane palaiko, nesijuokia, jam patinka mano plakami kokteiliai, o man to ir užtenka
Sveikos
1. wow, kaip saunu...nuskambejo taip nuosirdziai...o siaip buvai visad sveika? su sveikta jokiu problemu, kaip su energija, miego poreikiui?
2. o man nezinau kodel taip lengvai gali nesigauti, ypac galvoju apie ziema. man visad noresis kaip tik tu sveikuju grudu - atradau raudonas pupeles, juodasias, raudonus lesius, zalius lesius, avinzirnius, tikras avizas, ne dribsnius...as daugiau save laikau vegane...todel net siu kruopu nesu visu isvalgius, bet manau, jas itrauksiu kai baigsis vasara arba 1 -2 kart i savaite... na gaila butu nereagauti tiek gerio, bet dabar kol vasara, isvis -noris kuo maziau virto maisto 9tik dar islieka nesveiki skanestai pas mane, arba veganiski skanestai/pyragai, sokoladas, etc.) :ax pradejau dometis pirma veganyste, po to iskart zaliavalgyste. juk taip ir buna, kai kurie zmones zaliavalgiais patampa daugiau ir pagal sezona... bet uz tave - tai super.
3. o vat su tais artimaisiais ir socialiniu gyvenimu. kad nenusibostu artimiems tas palaikymas in the long run, kaip sakoma....

oi, tautosaka, irgi gamina viska atskirai, kaip ir as.gaunas net trys patiekalai per karta