Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(irmulia @ 2012 08 20, 13:29)

Panos, help.gif kas žino, kur Vilniuje galėčiau rasti tos Stevios?  4u.gif  o tai į cukrų žiūrėti negaliu ( ir šiaip jo labai retai vartoju, bet kartais prireikia kokiems desertams ruošti ar pan., tai noriu pakeisti ... medus ir klevų sirupas atkrenta.. netenkina manęs..  biggrin.gifax.gif
uh... ryt lėksiu savo papigiaisko maisto džiovintuvo atsiimti  biggrin.gif

Irmulia, siunčiuosi iš JAV bodybuilding.com arba dar iHerb gal kada riektų išmėginti...
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 08 20, 16:50)
dėkui, kažkaip neužkliuvo akis  biggrin.gif  bet esu iš jų pirkusi spiruliną, nuo kurios buvo ne kokie šalutiniai poveikiai . ( tiek, man , tiek vyrui... tokio sutapimo negali būti...  schmoll.gif  )  ir kaip vėliau pasirodė ( išsiaiškinau) , tai kiniečių kilmės  produktas ( kas byloja apir abejotiną kokybę ir saugumą ) ... taigi, teko pinigus į balą išmesti...
Visa laimė, radau kas prekiauja spirulina su visais galiojančiais sertifikatais , garantuojančiais, kad joje nėra jokių sunkiųjų metalų ar pan.

Nuo šios dabar jokio šalutinio poveikio nėra.

po šio atveju, į Sveikų produktų siūlomas prekes gan kreivai žiūriu  doh.gif  unsure.gif  unsure.gif

Uoj kokia nefaina patirtis... unsure.gif

As pati tai siaip viska siunciuosi is JAV (pries tai perskaiciusi kruva reviews ir t.t.), o LT perku tik tai, aks jau na...griuk negyvas LABAI reikia siam momentui... O jau kitukart vel is USA apsirupinu...

Taigi mano spirulina yra si (400 tab 'bonkom' perku)

user posted image
Atsakyti
Na padariau kokteilį iš salotų (papuolė labai karčios doh.gif ) obuolio, vynuogių ir vandens, buvo neskanu dėl salotų kartumo, tada pridėjau bananą truputėlį citrinos sulčių ir šaukštelį medaus. Vaikai nelabai sužavėti bet po nedidelę stiklinę išgėrė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 08 20, 15:02)
Gal galite pasakyti, kokią konkrečiai sulčiaspaudę įsigijote 4u.gif

Lieku prie savo nuomones, kad jos visos nuo 1000 iki 1500 vienodos, tik kaina skiriasi, žadėjau iš krinonos pirkti Zyle, bet pasitaikė proga, ir pasiėmeme Hurom.

Kur perkate migdolų riešutus? Kad būtų eko ir kaina kad nebūtų 'užlaušta' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2012 08 20, 15:58)
Kaip sekėsi projektukas  4u.gif Ar pavyko viską susižymėti, nenuklysti, suskaičiuoti 'pravalgytus' litukus?

Pavyko susižymėti ir litukus ir kcal. susiskaičiuoti, tik dar vakar neturėjau kada bendro visos sav. vidurkio išvest visame tame, bet šiaip pamačiau, kad valgau kaip vyras blink.gif po 1700-1800 kcal. per dieną. svoris pirmas 4 dienas krito kaip pasiutęs (nukrisdavo per dieną po 200-300 gr. bet faktas, kad per JOKIAS dietas valgydama žymiai mažiau nebuvau numetus ir pasiekus esamo svorio bigsmile.gif ) todėl man čia kažkoks stebuklas. paskutines 3 savaites dienas racionas pasipildė ne trik raw produktais, per tėčio gimtad. užragavau kugelio, atėjo mmm ir pasidaviau pagundai suvalgyt šokolado, žodžiu nuklydau nuo 100 % raw. Bet man svarbus pastebėjimas (kurio aišku visiems pritaikyt nenoriu, bet dalinuosi patirtimi), kad jei pvz namie baigiasi vaisiai ir tingiu eiti iki parduotuvės jų nusipirkti ir vartydamasi lovoj galvoju: aj, suvalgysiu šiandien daug daržovių salotų, o vaisių nusipirksiu ryt.. Tai nė velnio, atsiradus alkiui, nueidavau ne iki virtuvės daryt salotų, o iki MB lovos pusės pasivogti iš jo šokolado gabaliuko ar sausainio doh.gif O va kai vaisių namie pilna, tada apie nieką kitą net mintis nekyla, nueinu, capt bananą ir ramu. Aišku, kaip skaiau ir mmm gal savo įtaką padarė, nes tada norisi visko ir neaišku ko. Bet po šių kelių dienų padariau išvadą, kad nebus taip, kad namie nebūtų jokio vaisiaus.
O dabar visiems turbūt aktualiausias išleistų litų santykis. Bet aš dar nepaskaičiavau blush2.gif susivedus turiu kiekvienos dienos išlaidas, tad šiandien po darbo išvesiu vidurkį ir papasakosiu jums, nes pirmos 4 dienos buvo visai be griešijimų , su tvarkingai užpirktais vaisiais smile.gif
Atsakyti
Besishypsanti, va va...As senai cia kvaksiu, kad kai suvalgai pakankamai vaisiu, JOKIU SOKOLADU AR DATULIU TIESIOG NESINORI (!) biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2012 08 21, 08:39)
Pavyko susižymėti ir litukus ir kcal. susiskaičiuoti, tik dar vakar neturėjau kada bendro visos sav. vidurkio išvest visame tame, bet šiaip pamačiau, kad valgau kaip vyras  blink.gif  po 1700-1800 kcal. per dieną. svoris pirmas 4 dienas krito kaip pasiutęs (nukrisdavo per dieną po 200-300 gr. bet faktas, kad per JOKIAS dietas valgydama žymiai mažiau nebuvau numetus ir pasiekus esamo svorio  bigsmile.gif  ) todėl man čia kažkoks stebuklas. paskutines 3 savaites dienas racionas pasipildė ne trik raw produktais, per tėčio gimtad. užragavau kugelio, atėjo mmm ir pasidaviau pagundai suvalgyt šokolado, žodžiu nuklydau nuo 100 % raw. Bet man svarbus pastebėjimas (kurio aišku visiems pritaikyt nenoriu, bet dalinuosi patirtimi), kad jei pvz namie baigiasi vaisiai ir tingiu eiti iki parduotuvės jų nusipirkti ir vartydamasi lovoj galvoju: aj, suvalgysiu šiandien daug daržovių salotų, o vaisių nusipirksiu ryt.. Tai nė velnio, atsiradus alkiui, nueidavau ne iki virtuvės daryt salotų, o iki MB lovos pusės pasivogti iš jo šokolado gabaliuko ar sausainio  doh.gif O va kai vaisių namie pilna, tada apie nieką kitą net mintis nekyla, nueinu, capt bananą ir ramu. Aišku, kaip skaiau ir mmm gal savo įtaką padarė, nes tada norisi visko ir neaišku ko. Bet po šių kelių dienų padariau išvadą, kad nebus taip, kad namie nebūtų jokio vaisiaus.
O dabar visiems turbūt aktualiausias išleistų litų santykis. Bet aš dar nepaskaičiavau  blush2.gif  susivedus turiu kiekvienos dienos išlaidas, tad šiandien po darbo išvesiu vidurkį ir papasakosiu jums, nes pirmos 4 dienos buvo visai be griešijimų , su tvarkingai užpirktais vaisiais  smile.gif

Smagu, kad taip gerai sekėsi thumbup.gif
O svorio kritimui manau turėjo įtakos delčia. Per delčią viskas dyla, užtat lengviau ir svorį mesti. O per kokį priešpilnį, kaip tik organizmas labiau kaupia skysčius, tai lengviau priaugti svorio.
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 08 21, 12:31)
Smagu, kad taip gerai sekėsi  thumbup.gif
O svorio kritimui manau turėjo įtakos delčia. Per delčią viskas dyla, užtat lengviau ir svorį mesti. O per kokį priešpilnį, kaip tik organizmas labiau kaupia skysčius, tai lengviau priaugti svorio.

nuo 15 metų bandau atsikratyt nereikalingo svorio, ir jokios delčios nepadėjo schmoll.gif Ir delčios dieta išbandyta ir nevalgymas po 18 h ir dar dauuuug kitų doh.gif bet nei viena, jokiu mėnulio periodu nepadėdavo sverti mažiau nei 64 kg. 64-66 toks svoris nuolat svyruodavo, jau daug metų. O čia va pradėjus su kiaušinių dieta, perėjus prie raw- šast ir 60,8 nušvito svartsyklėse. Tad dylantis mėnulis čia turėjo mažiausią įtaką, drįsčiau taip teigti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoeaholic @ 2012 08 20, 15:44)
Svarbiausia uzduotis man tai letaeigei butu riesutu pieno 'spaudimas' (youtube paieskokit, parodyta bus kaip tai daryti), nu nerealiai laiko sutaupyto, bo man tas nuspaudimas su maisiukais biski knisa, o isgeriu riesutu pieno nemazai - 1 l per 2-3 dienas.

Taip, tikrai, laiko susitaupo daug 'spaudziant' riesutu piena lietaeiges sulciaspaudes pagalba. Turbut neprisiruosciau to daryti su maisiukais blush2.gif O su sulciaspaude tai uzima kelias minutes thumbup.gif

QUOTE(irmulia @ 2012 08 20, 15:50)
dėkui, kažkaip neužkliuvo akis  biggrin.gif  bet esu iš jų pirkusi spiruliną, nuo kurios buvo ne kokie šalutiniai poveikiai . ( tiek, man , tiek vyrui... tokio sutapimo negali būti...  schmoll.gif  )  ir kaip vėliau pasirodė ( išsiaiškinau) , tai kiniečių kilmės  produktas ( kas byloja apir abejotiną kokybę ir saugumą ) ... taigi, teko pinigus į balą išmesti...
Visa laimė, radau kas prekiauja spirulina su visais galiojančiais sertifikatais , garantuojančiais, kad joje nėra jokių sunkiųjų metalų ar pan.

Nuo šios dabar jokio šalutinio poveikio nėra.

po šio atveju, į Sveikų produktų siūlomas prekes gan kreivai žiūriu  doh.gif  unsure.gif  unsure.gif

g.gif
O as laukiu spirulinos is Vokietijos (www.violey.com). Tikiuosi, neteks nusivilti...

QUOTE(braskel @ 2012 08 20, 21:32)
Lieku prie savo nuomones, kad jos visos nuo 1000 iki 1500 vienodos, tik kaina skiriasi, žadėjau iš krinonos pirkti Zyle, bet pasitaikė proga, ir pasiėmeme Hurom.

Kur perkate migdolų riešutus? Kad būtų eko ir kaina kad nebūtų 'užlaušta'  4u.gif

Ir mane labai domina, kur perkate migdolu riesutus ax.gif

Besishypsanti, sutinku, kad nereikia jokiu dietu, raw yra geriausias budas numesti svori drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nezinau kokio ekologiskumo riesutu ieskot... raw ar ne raw. RAW riesutus as perku is zaliavalgis.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoeaholic @ 2012 08 21, 14:23)
Nezinau kokio ekologiskumo riesutu ieskot... raw ar ne raw. RAW riesutus as perku is zaliavalgis.lt  4u.gif

Aciu 4u.gif
Ziuriu, kad perkant 2,5 kg visai nebloga kaina gaunasi bigsmile.gif
O gal is kur nors siustis bandete? Ar neverta? blush2.gif

Ir dar, Shoeaholic, gal galetumet tos spirulinos nuoroda ideti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2012 08 21, 07:39)
Pavyko susižymėti ir litukus ir kcal. susiskaičiuoti, tik dar vakar neturėjau kada bendro visos sav.

4u.gif Jūs teisingai rašote dėl tų vaisių pašonėje. Kai yra ir valgai, o kai nėra, nori valgyti, tai ir kyla pagundos, tuo labiau, jei jos po ranka doh.gif įdomu skaičiavimai kokie gausis (lt) biggrin.gif
Aš šiandieną ketvirtą dieną lengvai žaliavalgiauju 100 proc. Geras metas, kai obuoliai, daržovės iš savo daržo, tai viskas labai pigiai gaunasi.
Jei kam įdomu, čia įkeliu telefu pafotkintą suvalgytą maistą.

QUOTE(Shoeaholic @ 2012 08 21, 14:23)
Nezinau kokio ekologiskumo riesutu ieskot... raw ar ne raw. RAW riesutus as perku is zaliavalgis.lt  4u.gif

Gal kvailas klausimas, čia tokia foto įdėta, tai ir įdomu paliko, ar čia lukštenti riešutai parduodami, ar su kevalais? g.gif
Atsakyti