QUOTE(Shoeaholic @ 2012 08 20, 15:44)
Svarbiausia uzduotis man tai letaeigei butu riesutu pieno 'spaudimas' (youtube paieskokit, parodyta bus kaip tai daryti), nu nerealiai laiko sutaupyto, bo man tas nuspaudimas su maisiukais biski knisa, o isgeriu riesutu pieno nemazai - 1 l per 2-3 dienas.
Taip, tikrai, laiko susitaupo daug 'spaudziant' riesutu piena lietaeiges sulciaspaudes pagalba. Turbut neprisiruosciau to daryti su maisiukais

O su sulciaspaude tai uzima kelias minutes
QUOTE(irmulia @ 2012 08 20, 15:50)
dėkui, kažkaip neužkliuvo akis

bet esu iš jų pirkusi spiruliną, nuo kurios buvo ne kokie šalutiniai poveikiai . ( tiek, man , tiek vyrui... tokio sutapimo negali būti...

) ir kaip vėliau pasirodė ( išsiaiškinau) , tai kiniečių kilmės produktas ( kas byloja apir abejotiną kokybę ir saugumą ) ... taigi, teko pinigus į balą išmesti...
Visa laimė, radau kas prekiauja spirulina su visais galiojančiais sertifikatais , garantuojančiais, kad joje nėra jokių sunkiųjų metalų ar pan.
Nuo šios dabar jokio šalutinio poveikio nėra.
po šio atveju, į Sveikų produktų siūlomas prekes gan kreivai žiūriu
O as laukiu spirulinos is Vokietijos (www.violey.com). Tikiuosi, neteks nusivilti...
QUOTE(braskel @ 2012 08 20, 21:32)
Lieku prie savo nuomones, kad jos visos nuo 1000 iki 1500 vienodos, tik kaina skiriasi, žadėjau iš krinonos pirkti Zyle, bet pasitaikė proga, ir pasiėmeme Hurom.
Kur perkate migdolų riešutus? Kad būtų eko ir kaina kad nebūtų 'užlaušta'
Ir mane labai domina, kur perkate migdolu riesutus
Besishypsanti, sutinku, kad nereikia jokiu dietu, raw yra geriausias budas numesti svori