QUOTE(braske01 @ 2012 06 25, 21:58)
vyrui lasina istisai 5 dienas cisplatinum-FU ilgalaike infuzija, doze 10mg.
Seip palyginus su jusu aprasytais potyriais mano vyras jauciasi puiikia, namie valgydavo gerai, tik va ligonineje, tai nieko beveik negali valgyti, jei tik kazka suvalgo noriai, eina iskart vemti

, lovoj tikrai neguli, kiekviena ryta su dviraciu vazineja, manksta daro,..na tikiuosi ir po kitu kartu taip bus.
Apie jokius markerius negirdejau is jo, net nesako koks kraujas jo , nieko nezinom nei koks chemoglobinas dabar, nei kiek leukocitu

.
Jei galti imeskit man i az ta nuoroda del wobe muse.
Del carsilio klause, sake kad gali vartoti, o del vitamino D , sako, kad nieko nera girdeja, kad jis imunitetui padetu

, ar as kazka netaip supratau
Papildyta:
manau gali normaliai valgyt, beje per pirma mano vyro visai nepykino. O per sia , treciaja ,chemija, tai net kai gulejo ligonineje, pradzioj kol nuodu neleidzia, jis valge kaip tik kaip reikiant , tipo kol galiu reik valgyt, va tik jau kai lasino tuos nuodus, tik tada jam viskas smirda, ypac kotletai.
Dziaugiuosi, kad taip puikiai vyras toleruoja chemija. Viena pazistama tokia kaip jusu vyras chemijos schema gerai pernese, kita, gavusi lygiai ta pati po pirmos chemijos aseptinej palatoj gulejo ir visai vaikscioti negalejo. Beje, pirmajai skrandzo nebuvo pasaline, galejo valgyti ka nori. Antrajai buvo ispjautas visas skrandis. Labai individualiai kiekvienam pasireiskia arba ne salutiniai poveikiai.
O kiek jusu vyrui paliko skrandzo? Keliuose limfmazgiuose rado piktybiniu lasteliu?
Del kraujo tyrimu-jei lasina chemija, tai reiskia visi biocheminiai ir bebdrieji kraujo rodikliai normoje. Vezio markeri daro po keliu chemiju, dazniausia praejus 3 menesiams, kad matytu ar tinka lasinama chemija.
Del vit D - daug informacijos apie sio vit nauda prirasyta, daug tyrimu atlikta. O gydytojai chemoterapeutai dazniausia zino daug apie savo sriti.