QUOTE(goldfish_ @ 2012 10 01, 15:06)
tiutiute dėkui
voresta, gal tikrai nuoširdžiai norite padėti, bet anksčiau temoje įdėjote nuorodą į homosanitus puslapį, kuris mano nuomone yra pagrinde įvairiausių sąmokslo teorijų rinkinys. Jei ten ir yra koks patikimas straipsnis jis paskęsta paistalų jūroje, todėl man šis šaltinis neatrodo rimtas. (tik mano nuomonė, žinoma galiu klysti)
galite galvoti ką norite, aš tik parodžiau kryptį, tačiau, kad pamatyti tai, ką rodau, reikia ilgai tame Homosanituse sėdėti- man pačiai prireikė maždaug metų, kol išmokau suprasti. Taip, ir man kažkada atrodė paistalai, kol tikėjau medikais . O pakeičiau nuomonę, kai išmokau tuos disbalansus bent apgraibom nustatinėti. Išbandžiau praktiškai- nustačiau vyrui diabeto pradžią pirmiau nei medikai .Medikai tik patvirtino. Taip pat, pasinaudodami HS informacija, pakeitėm mitybą ir po pusmecio - cukrus kraujyje -norma, cholesterolis irgi. Cholesterolis sumažėjo valgant lašinius, grietinę, sviestą- dideliais kiekiais

nes diabetas irgi katabolinio disbalanso simptomas. Dabar, dėka HS, žinau, kaip gyventi, kad neturėti disbalansų. Nebus disbalansų- nebus ligų. Todėl aš galiu būti rami, nes nesirgsiu, kol aš pati to panorėsiu, kol neleisiu atsirasti giliems disbalansams. Ši metodika gera yra tuo, kad leidžia laiku sustoti, dar iki tol kol disbalansas virsta liga. Kol dar esi pakeliui į ją. Man 53 m. ir pas gydytojus nebuvau jau 4 metus. Neturiu ko ten vaikščioti

Nustojau net PSD mokėti. AČIŪ Homosanitus. O jūs sakot-nerimtas šaltinis

Jame nuolat skelbiama
pati naujausia informacija, kurią tik po 3-4 metų paskelbia kiti portalai.. Tačiau...čia reikia mokytis, o jums norisi tabletės? Panacėjos.
Pasižiūrėkit, jei žmogus serga viena autoimunine liga, t.y katabolinio disbalanso pasekmė, tai po kurio laiko, disbalansui gilėjant, atsiranda ir kita. Pasižiūrėkit, kiek forume turinčių po keletą autoimuninių ligų, gydomų kaip atskiri susirgimai. O juk tereikia pašalinti priežastį. Atstatyti balansą.