Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(13 @ 2012 09 13, 20:48)

vartojau diasporal, bet pagerejimo jokio nepajutau unsure.gif
Atsakyti
Kai laukiausi - vartojau šiuos.. bet buvo praėję.. dabar įsigijau "naujos kartos" Magnetrans.. na matysiu, kaip čia seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(13 @ 2012 09 13, 20:56)
Kai laukiausi - vartojau šiuos.. bet buvo praėję.. dabar įsigijau "naujos kartos" Magnetrans.. na matysiu, kaip čia seksis smile.gif

linkiu kad padetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 09 13, 20:28)
sveikatytes galvytei  4u.gif
pusseserei irgi itaria migrena  doh.gif  jauciu cia koks paveldimas dalykelis bus  unsure.gif

as gal virusiuka pagavau, matyt ir galva spaudzia del to unsure.gif
mano mociutei ir sesei migrena. dukrytei irgi mate kazkokius kraujagysliu telkinukus, jei neisaugs, tures migrena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 09 13, 21:47)
as gal virusiuka pagavau, matyt ir galva spaudzia del to unsure.gif
mano mociutei ir sesei migrena. dukrytei irgi mate kazkokius kraujagysliu telkinukus, jei neisaugs, tures migrena unsure.gif

sveik 4u.gif as praeita savaite kazka turejau, silpna lyg gripas butu, nosis bego, gerkle perstejo. bet po poros dienu nei silpnumo nei gerkles nebeskauejo. net sloga itartinai greitai praejo unsure.gif
oejej doh.gif kad tik mazoji isaugtu ir nebutu jai sito "gerio" 4u.gif
Atsakyti
Viliuosi, nes jau tiek visko išbandžiau... o tą aparačiuką.. kuris dar tik vos vos numalšina skausmą pirkti nesinori.. gaila .. jei žinočiau, kad bus labai veiksmingas.. o jei dar reikia vis tiek vaistus gerti tai neapsimoka smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, kurios pasidalinot savo nuomone apie cefaly 4u.gif as galvoju, kad reiktu man ji issinuomuot pradziai, pabandyt, kaip butent man jis veikia smile.gif jei jaustusi zymi pagalba is jo, tada reiktu manau ir isigyti, bet ziuresiu dar kaip bus man su juo.
o apie Nalgesin vaistus pirma karta girdziu, turesiu omeny smile.gif o jums cia gydytojai patare, ar siaip is kalbu suzinojot?
P.s. visoms kuo ramesniu galvyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2012 09 14, 00:05)
Aciu mergaites, kurios pasidalinot savo nuomone apie cefaly  4u.gif  as galvoju, kad reiktu man ji issinuomuot pradziai, pabandyt, kaip butent man jis veikia smile.gif jei jaustusi zymi pagalba is jo, tada reiktu manau ir isigyti, bet ziuresiu dar kaip bus man su juo.
o apie Nalgesin vaistus pirma karta girdziu, turesiu omeny  smile.gif  o jums cia gydytojai patare, ar siaip is kalbu suzinojot?
P.s. visoms kuo ramesniu galvyciu  4u.gif

apie aparatą klauskit neurologo, kiekvienas turi po keleta jų, turi duot pacientams isbandyti mirksiukas.gif bent jau man neurologe tokia info pateike.man dave neurologe aparata savo asmenini, jai firma padovanojo, bet jai nepadeda, tai man dave kuriam laikui pabandyti rolleyes.gif
o nalgesina irgi ji patare vartot.geriau negu koks ibbufenas 600, kuris manes nebeveikia migreniuniu skausmu.
Atsakyti
QUOTE(13 @ 2012 09 13, 20:48)
Radau knygoje, kad nuo migrenos magnio vartojimas padeda.. nes čia iš dalies ir kraujotakos problema, o magnis stiprina kraujagyslių sieneles ir pan.. dar ir nervų sistemai ne pro šalį.. nes man asmeniškai ypač paūmėja tie skausmai, kai patiriu daugiau streso

O kaip sekėsi su vandens gėrimu? Juk buvo pagerėję!

O žinot ką aš pastebėjau doh.gif na man po nestuke.gif ir po rankinukinimo savosios lb kojas, tiksliau blauzdas lb skaudėdavo, na išsityriau venų kraujotaką ar kaip ti vadinas, na vnž stiprinti patarė jas ir nusipirkau Disminol ar kaip ten vadinas ten sudėty kaštonas, pagėriau ščyrai 2 savaites, tai po tų savaičių kojas mažiau maudžia, nu bet ir smegenai mažiau skauda, kiba mačijo blink.gif g.gif likau nesupratus...
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2012 09 14, 01:05)
o apie Nalgesin vaistus pirma karta girdziu, turesiu omeny  smile.gif  o jums cia gydytojai patare, ar siaip is kalbu suzinojot?

as pati pirkalioju visokiu rusiu vaistus nuo skausmo ir bandau. tai sitie kol kas geriausiai veikia.

QUOTE(braske09 @ 2012 09 14, 09:30)
apie aparatą klauskit neurologo, kiekvienas turi po keleta jų, turi duot pacientams isbandyti mirksiukas.gif bent jau man neurologe tokia info pateike.

nebutinai. as saviskio kai paklausiau ka jis mano apie "cefaly" tai paskui jam teko aiskinti kas cia per aparatas lotuliukas.gif

QUOTE(Lutė @ 2012 09 14, 10:19)

gal sutapimas g.gif tiesiog jei maziau skaudejo kojas, maziau streso, maziau ir galva skaudejo. bent as taip manau. na bet jeigu is tikro paveike ir galvyte tai butu labai dziugu 4u.gif

o mano galva siandien kazkokia jautri unsure.gif tikiuos neisiskaudes
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2012 09 14, 10:53)
o mano galva siandien kazkokia jautri  unsure.gif  tikiuos neisiskaudes

na tikiuosi ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, labai visas uzjauciu, nes pati neturiu sios bedos, taciau mama turi...

ji naudoja tokias tabletes, kurias gauna is USA Exedrin Migraine, sako, kad LT ju nera... tai mamos daznai drauges praso ju... kodel rasau cia?

vakar su mama kazkaip issikalbejom ir ji sako prasiau, kad drauge idetu tas tabletes i interneta, nes ji per daug ju turi, tai sako geras daiktas, kam laikyt kad susentu, gal kam pades...

galioja iki gruodzio 2013 metu
yra tik viena dezute (200 tableciu) sako, galima jas po viena pirkti, jei kas nera tikra del veikimo...

tai jei kam idomu, cia galit pasiskaityti apie jas Exedrin

kreipkites: Danute 861091825 kaunas

tikiuosi kam nors pades

sekmes visoms Airea
Atsakyti