Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(Vju @ 2012 12 11, 17:58)
Nesutinku. Man cefaly rekomendavo gydytoja. Apie magnetus kalba nėjo. Nesakyčiau, kad placebo efektas. Kaip tik normalu yra keli migrenos skausmai per mėnesį. Jei daugiau, tai jau negerai ir galima galvoti apie profilaktiką ir pan.
Beje, kažkokius magnetinį pakabuką nešioju, neveikia jis man. O gal ir veikia, bet nuo migrenos nepadeda  bigsmile.gif

Ten tikrai magnetas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vju @ 2012 12 11, 17:58)
Nesutinku. Man cefaly rekomendavo gydytoja. Apie magnetus kalba nėjo. Nesakyčiau, kad placebo efektas. Kaip tik normalu yra keli migrenos skausmai per mėnesį. Jei daugiau, tai jau negerai ir galima galvoti apie profilaktiką ir pan.

as turedavau apie 10priepoliu per menesi. ir nepadejo nei antidepresantai, nei kraujospudi reguliuojantys vaistai, nei homeopatiniai. tik cefaly aparatas padejo iki minimumo sumazint skausmus. bet placebo efektas jame yra tai, kad turi turi ir zinai, kad esant skausmui jis tau pades. ne jo veikimas yra placebas, bet pats faktas kad tu ji turi ir tau ramiau.
Atsakyti
Atsiimu savo zodzius del magneto itakos smile.gif Radau keleta panasiu straipsniu, na gal siek tiek hiperbolizuoti, bet teigiami smile.gif

http://konsultuokis.lt/?p=11

O Cefaly tai manau turetu buti bent siek tiek efektingas, nes veikimo principas remiasi elektrostimuliacija. Medicinoje senei naudojami elektrostimuliatoriai nuskausminimui ir tyrimu daug padaryta. Su Cefaly gal tik nedideles grupes kol kas. Noreciau ir as pabandyt, nu ale kaina kokia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedimine: 12 gruodžio 2012 - 10:58
QUOTE(gedimine @ 2012 12 12, 10:53)
O Cefaly tai manau turetu buti bent siek tiek efektingas, nes veikimo principas remiasi elektrostimuliacija. Medicinoje senei naudojami elektrostimuliatoriai nuskausminimui ir tyrimu daug padaryta. Su Cefaly gal tik nedideles grupes kol kas. Noreciau ir as pabandyt, nu ale kaina kokia  blink.gif

kad veikimas yra tai tikrai, nes jauciasi ir tie elektro impulsai, taciau jis turi ir nemaza psichologines itakos dali. issinuomokit ta aparata, o gal ir neurologe turetu ir galetu duoti pabandyti. mirksiukas.gif as isigijau ir uz ta kosmine kaina, taciau nei kiek nesigailiu. man kas menesi reikdavo apie 60lt vaistams. ta suma atidaviau uz aparato issimokejima. paskutini karta vaistus piraku rugpjucio menesi. israse 6 imigrano tabletes. ju dar turiu iki siol. ir tikiuos dar ilgai turesiu rolleyes.gif tikrai atsiperka tas aparatas.
man siandien parejo ta nelemtoji migrena doh.gif ale kazkokia silpna buvo unsure.gif ryte nubudau, pajutau kad jau negerai darosi, isgeriau ibumetino, uzsidejau aparata, pabuvau valanda su juo ir... neskuada galvos, ale tokia priglusinta jauciuos unsure.gif bet visgi geriau nei skausmas rolleyes.gif
Atsakyti
Iš tavo nurodyto straipsniuko:
Štai svarbiausių ligų sąrašas, kurias gydant magnetais konstatuotas teigiamas rezultatas:
artritas ( kai kurios jo atmainos), astma, kepenų ligos, prostatos ligos, inkstų ligos, Alzhaimerio liga, skausmai pusiaujo zonoje, glaukoma, galvos skausmai, galvos svaigimas, hormonų disbalansas, diabetas, katarakta, menstruaciniai skausmai, dažnas baimės jausmas, vočių formavimasis, kaulų lūžiai, šlapimo nelaikymas, vėžys (kai kurios atmainos), išsėtinė sklerozė, tulžies pūslės sutrikimai, kasos veiklos sutrikimai, sumušimai, cerebralinis paralyžius, šizofrenija.

Mano apyrankės magnetai yra 1000 gausų stiprumo... o jei nepavojingas net iki 20 000 Tai dar 20 apyrankių galiu susikabinti biggrin.gif
Bet ne veltui sakiau, kad poveikis yra.. o apie miegą irgi tiesa, nes kaip vakar užsimerkiu - taip ryte atsibundu.. galima vėl sakyti, kad tai tik sutapimas, bet tada man tokie sutapimai labai patinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gedimine @ 2012 12 12, 10:53)
Noreciau ir as pabandyt, nu ale kaina kokia  blink.gif

Pradžiai gal užtektų magnetinės apyrankės? Ji daug pigiau kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(13 @ 2012 12 12, 13:17)
Iš tavo nurodyto straipsniuko:
Štai svarbiausių ligų sąrašas, kurias gydant magnetais konstatuotas teigiamas rezultatas:
artritas ( kai kurios jo atmainos), astma, kepenų ligos, prostatos ligos, inkstų ligos, Alzhaimerio liga, skausmai pusiaujo zonoje, glaukoma, galvos skausmai, galvos svaigimas, hormonų disbalansas, diabetas, katarakta, menstruaciniai skausmai, dažnas baimės jausmas, vočių formavimasis, kaulų lūžiai, šlapimo nelaikymas, vėžys (kai kurios atmainos),  išsėtinė sklerozė, tulžies pūslės sutrikimai, kasos veiklos sutrikimai, sumušimai, cerebralinis paralyžius, šizofrenija.

Mano apyrankės magnetai yra 1000 gausų stiprumo... o jei nepavojingas net iki 20 000 Tai dar 20 apyrankių galiu susikabinti biggrin.gif
Bet ne veltui sakiau, kad poveikis yra.. o apie miegą irgi tiesa, nes kaip vakar užsimerkiu - taip ryte atsibundu.. galima vėl sakyti, kad tai tik sutapimas, bet tada man tokie sutapimai labai patinka biggrin.gif
Pradžiai gal užtektų magnetinės apyrankės? Ji daug pigiau kainuoja smile.gif

Na va , rimtai susidominau bigsmile.gif

Reiks pasiieškoti, kur galima ją nusipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2012 12 12, 14:59)
Na va , rimtai susidominau  bigsmile.gif

Reiks pasiieškoti, kur galima ją nusipirkti  bigsmile.gif

Aš tai kol kas ėmiau išbandymui iš Select .. man ta firma nebuvo pati patikimiausia, bet kadangi nebrangiai ten tas apyrankes radau tai ir susigundžiau smile.gif Toliau sakiau jau pirksiu (jei porą mėnesių nebebus jokio skausmo tikrai) brangesnes, gražesnes ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(13 @ 2012 12 12, 20:08)
Aš tai kol kas ėmiau išbandymui iš Select .. man ta firma nebuvo pati patikimiausia, bet kadangi nebrangiai ten tas apyrankes radau tai ir susigundžiau smile.gif Toliau sakiau jau pirksiu (jei porą mėnesių nebebus jokio skausmo tikrai) brangesnes, gražesnes ir t.t. smile.gif

O ant kurios rankos nešioji? ax.gif
aš turiu visiškai paprastą, bet gražią biggrin.gif lotuliukas.gif tėvai iš JAV parvežė, sakė labai ieškojo, nes japonų kvartaluose jas pardavinėja, ir išgirdro apie jas, kad gydo migreną, tai labai ilgai ieškojo kol sudaro biggrin.gif ji pas mane tokia paprasta-ant vielutės suverti maži magnetukai+karoliukai.apsivynioja visa ranka,tiksliau riešas. galima išvynioti kaip virvę ir apsivynioti kaip karolius aplink kaklą ax.gif nežinau net kokio stiprumo...
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 12 13, 07:20)
O ant kurios rankos nešioji? ax.gif
aš turiu visiškai paprastą, bet gražią biggrin.gif  lotuliukas.gif tėvai iš JAV parvežė, sakė labai ieškojo, nes japonų kvartaluose jas pardavinėja, ir išgirdro apie jas, kad gydo migreną, tai labai ilgai ieškojo kol sudaro biggrin.gif ji pas mane tokia paprasta-ant vielutės suverti maži magnetukai+karoliukai.apsivynioja visa ranka,tiksliau riešas. galima išvynioti kaip virvę ir apsivynioti kaip karolius aplink kaklą ax.gif nežinau net kokio stiprumo...

Tokią tėvukai iš Graikijos buvo panašaus principo parvežę, bet ir ji man padėjo.. nešioju ant dešinės.. kartais ant kairės, bet bet kuriuo atveju nieko man nebeskauda smile.gif PAGALIAU
Atsakyti
Sveikos,
Norejau paklausti, tu kurios naudoja skaisteni ar jo preparatus. Ar nejauciate jokiu pasaliniu negerumu. Pora savaiciu naudoju Migrobalace preparata, i kurio pagrindas skistenis (dar ieina magnis, imbieras, raudonieji dumbliai ir B vitaminai). Jis tikrai slopina migrena, neleidzia jai prasimust, nors ji ir sukasi aplink, bet jauciu labai nemalonius pasalinius poveikius: mirguliavima akyse, kazkoki slopinanti poveiki, vidini drebuliuka, silpnuma. Nesuprantu ar nuo jo ar cia kitos bedos.
Atsakyti
QUOTE(Ainytė @ 2012 12 19, 19:08)
Sveikos,
Norejau paklausti, tu kurios naudoja skaisteni ar jo preparatus. Ar nejauciate jokiu pasaliniu negerumu. Pora savaiciu naudoju Migrobalace preparata, i kurio pagrindas skistenis (dar ieina magnis, imbieras, raudonieji dumbliai ir B vitaminai). Jis tikrai slopina migrena, neleidzia jai prasimust, nors ji ir sukasi aplink, bet jauciu labai nemalonius pasalinius poveikius: mirguliavima akyse, kazkoki slopinanti poveiki, vidini drebuliuka, silpnuma. Nesuprantu ar nuo jo ar cia kitos bedos.

nu nezinau, mano 7 m.dukra ji geria nes ner kitos iseities
Atsakyti
QUOTE(Ainytė @ 2012 12 19, 17:08)
Sveikos,

Aš taip pat nejaučiu jokio pašalinio poveikio ir bent jau kol kas, negaliu juo atsidžiaugti.
Pirmus du mėnesius gėriau po 2 kaps./d., po to 1 mėn po 1, o dabar galvoju gal pertrauką daryti. Niekada nesu jokių papildų gėrusi, o šituos irgi pati atradau, todėl net nežinau kiek laiko juos be pertraukos reikia gerti.
Atsakyti