Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(tiutiute @ 2013 01 07, 22:54)
o gal eletrodas blogai prilipes  g.gif

o kur galima elektroda nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(Nenusakoma @ 2013 01 07, 21:56)
o kur galima elektroda nusipirkt?

paskambinkite ar parasykite cia ir Jums pasakys kur Jusu mieste galite isigyti (jei yra atstovybe)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 07 sausio 2013 - 22:04
QUOTE(tiutiute @ 2013 01 07, 23:03)
paskambinkite ar parasykite cia ir Jums pasakys kur Jusu mieste galite isigyti (jei yra atstovybe)

aciu 4u.gif
Atsakyti
Man kartais buna toks skausmingas tvinksejimas. Siaip neskauda, bet pvz. atsistojus, atsisedus ar pritupus ima tvinkseti skausmingai vienoje vietoje. Cia irgi skaitosi kaip migrena, ar cia reiks ieskot kitu priezasciu?
Atsakyti
QUOTE(Nenusakoma @ 2013 01 07, 21:51)

Na šita irgi žiūriu 1200 gausų.. yra ir daugiau.. jau čia skonio reikalas kurią wink.gif bet pradžiai siūlyčiau pasižiūrėt pigesnį variantą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2013 01 07, 23:36)
Man kartais buna toks skausmingas tvinksejimas. Siaip neskauda, bet pvz. atsistojus, atsisedus ar pritupus ima tvinkseti skausmingai vienoje vietoje. Cia irgi skaitosi kaip migrena, ar cia reiks ieskot kitu priezasciu?

Apie migrena be auros raso, kad budingas pulsuojanis skausmas. Tai vienpusis , pulsuojantis, vidutinio stiprumo ir sustiprejantis fizinio aktyvumo metu. Taciau 40% atveju gali buti jauciamas abipus. Prasideda bet kuriuo paros metu, stipreja pamazu, kol pasiekia pika, trunka 4-72 val (vaikams 2-48 val). Dazniausiai buna lydintys simptomai, pabloginantys bukle, fotofobija, fonofobija, pykinimas ir vemimas (iki 30% atveju), neaiskus matymas, veido pablyskimas, demesio, reciau atminties sutrikimas, protines veiklos suletejimas.
Man kartais buna ir be auros migrena, kartais su visu bukietu simptomu, kartais tik pulsuojantis skausmas. Daznai praeina pamiegojus, bet kartais dar jauciasi nuovargis.
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2013 01 07, 22:40)
taip, migrenos metu naudoju pirma programa.

o jeigu visiskai neskauda dedat aparaciuka ar ne?
QUOTE(tiutiute @ 2013 01 07, 23:03)

aciu
radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenusakoma @ 2013 01 08, 20:56)
o jeigu visiskai neskauda dedat aparaciuka ar ne?

profilaktiskai kartais uzsidedu. pirmas savaites dejausi saziningai kasdien, paskui retejo. pastaruoju metu visai buvau pamirsusi profilaktiskai uzsideti tai skausmu padaznejo (tik nezinau ar del to, kad pamirsdavau uzsideti, ar del didesnio streso svenciu metu, bet dabar skausmai rimsta). ir pats migreninis skausmas pakito.
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2013 01 08, 22:34)
profilaktiskai kartais uzsidedu. pirmas savaites dejausi saziningai kasdien, paskui retejo. pastaruoju metu visai buvau pamirsusi profilaktiskai uzsideti tai skausmu padaznejo (tik nezinau ar del to, kad pamirsdavau uzsideti, ar del didesnio streso svenciu metu, bet dabar skausmai rimsta). ir pats migreninis skausmas pakito.

vakar po ilgo laiko neskaudėjo tai nedėjau
bijojau suaktyvint ką nors
Atsakyti
O as bandau issiaiskint, migrena cia man ar ne. Man beveik pastoviai galva skauda, daznai uzeina stiprus skausmai, tirpsta rankos, kojos, kartais mirguliuoja akyse, buna, kad siaip sau pradeda galva labai skaudet ir pykint, taip pat kelis kartus buvo vos ne iki alpimo, kai labai tas mirguliavimas akyse buvo. Be to man vaziuojant nesvarbu autobusu, automobiliu ar dar kuo darosi bloga nuo to kvapo, kur buna, tada pykina, vemiu, galva skauda, krecia drebulys, tai cia gali buti migrenos priepuolis? Nes isvis vaziuoti negaliu ir gydytojai net nesugeba paaiskinti kodel taip yra, sake, kad isaugsiu is to, bet jokiu pokyciu, kartasi dar net blogiau buna unsure.gif Buciau dekinga, jei kas padetu suprast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(For_ever_alone @ 2013 01 15, 20:27)
O as bandau issiaiskint, migrena cia man ar ne. Man beveik pastoviai galva skauda, daznai uzeina stiprus skausmai, tirpsta rankos, kojos, kartais mirguliuoja akyse, buna, kad siaip sau pradeda galva labai skaudet ir pykint, taip pat kelis kartus buvo vos ne iki alpimo, kai labai tas mirguliavimas akyse buvo. Be to man vaziuojant nesvarbu autobusu, automobiliu ar dar kuo darosi bloga nuo to kvapo, kur buna, tada pykina, vemiu, galva skauda, krecia drebulys, tai cia gali buti migrenos priepuolis? Nes isvis vaziuoti negaliu ir gydytojai net nesugeba paaiskinti kodel taip yra, sake, kad isaugsiu is to, bet jokiu pokyciu, kartasi dar net blogiau buna unsure.gif Buciau dekinga, jei kas padetu suprast smile.gif

Man tai labai panašu į migreną... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(For_ever_alone @ 2013 01 15, 22:27)

o kiek jums metu jei isaugsit? bent klinikose man vaiku gyd. neurologe sake kad migrena neisaugama, visam gyvenimui, vaikai jau dabar jau nuo triju metu serga, ir tipo jos sunus nuo vaikystes serga o dabar jau suauges ir vistiek migrena serga. musu vaiku gyd tikis kad mes isaugsim.. ir nezinia
Atsakyti