QUOTE(tiutiute @ 2013 01 18, 22:46)
QUOTE(gedimine @ 2013 01 18, 21:57)
Na va kaip gerai, o Kašpirovskio ir nezinojai 
pamirsus jo pavarde buvau
Senei girdejau spejimus, kad migrena turi rysi su insultu, o dabar ir patvirtinimas atsirado
http://www.delfi.lt/...o.d?id=60463201
http://www.delfi.lt/...o.d?id=60463201
As tai noreciau apie iprastus nuskausminancius pakalbet
jau kazkaip ir nejuokinga tampa ir visai neaisku kuo tiket ir ka rinktis
pasirodo iprastas aspirinas ir paracetamolis (kai laukiausi visi ginekologai sake kad tai saugiausias vaistas nesciajai
)yra didelis didelis blogis, kuria diena laiminga nulekiau i vaistine su analgino receptu (senais laikais kai buvo dar nereceptinis tai visa laika tik jis gelbedavo), zodziu vaistininke i mane pakraupus ziurejo, sake kad tai yra tikras nuodas, ir kad jie uzdrausti kitose salyse
nu ok, suprantu kad nera geris bet tai visi gi vaistai nuodai, tas pats nimesilis gi kazkada tiek diskusiju sukele
zodziu, man rodos kiekvienas i savo puse lenkia, zinoma farmacininkams nenaudinga kad butu perkami pigus vaistai
Tikrai kaip kazkur buvo pasakyta kad ateis netikru pranasu metas, toks jausmas kad viena diena vieni vaistai giriami, kita diena nurasomi kaip blogi, nezinau jau kuo tiket 
Fu, issiliejau
Fu, issiliejau
N jei kalbam apie pašalini vaistu poveiki, tai ji turi net ir vit C
Jei kalbam apie nėščiąsias, tai joms be reikalo negalima gerti jokiu vaistu. Nuo migrenos ir iprastu nuskausminamuju irgi nei minties. Lieka pakenteti 
Bet kurie nuskausminamieji turi pašaliniu poveikiu, o įpač fizini ir psichologini pripratima. As lyg jau rasiau, kad skausmas, kaip toks pavienis reiskinys neegzistuoja. Jis yra kazko pasekme. Todel reikia ieskoti priezasties (ligos, nuovargio, itampos ir pan.).
Retkarciais galima isgerti vaista nuo skausmo, bet ištisai juos vartoti pavojinga. O, su migrena reikia susidraugauti, jos neiskrapstysi. Kas man pvz. sunkiai sekasi
, o tiksliau isvis nesiseka susidraugauti
Bet kurie nuskausminamieji turi pašaliniu poveikiu, o įpač fizini ir psichologini pripratima. As lyg jau rasiau, kad skausmas, kaip toks pavienis reiskinys neegzistuoja. Jis yra kazko pasekme. Todel reikia ieskoti priezasties (ligos, nuovargio, itampos ir pan.).
QUOTE(gedimine @ 2013 01 25, 10:26)
su migrena susidraugavau tik po kokiu 5metu
QUOTE(gedimine @ 2013 01 25, 11:26)
Jei kalbam apie nėščiąsias, tai joms be reikalo negalima gerti jokiu vaistu. Nuo migrenos ir iprastu nuskausminamuju irgi nei minties. Lieka pakenteti 
Retkarciais galima isgerti vaista nuo skausmo, bet ištisai juos vartoti pavojinga. O, su migrena reikia susidraugauti, jos neiskrapstysi. Kas man pvz. sunkiai sekasi
Jus cia rimtai
Nenoriu jusu izeisti bet jei nevartojat nuskausminamuju esant migrenai tai ka tada darot
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2013 01 25, 12:13)
su migrena susidraugavau tik po kokiu 5metu
dabar vos pajutusi, kad ji arteja isgeriu vaistu. anksciau vis galvodavau, o gal neisiskaudes, bet visada isikaudedavo
dabar taip negalvoju ir maziau skauda.
Pritariu
Kai skauda tai net savi atpažinti negali...ką jau čia galvosi apie pašalini vaistų poveikį...
QUOTE(gedimine @ 2013 01 25, 10:26)
Aha, teko pakentėti, juk vaistai blooogis. Vieną kartą teko važiuoti į klinikas nusivėmusiai, nesiorientuojančiai aplinkoje, pripompavo vaistų - atsigavau. Kitą kartą dvi paras iš lovos nesikėliau, galvodama, kad per langą iššokus gal mažiau skaudėtų... tame problema ir yra, kad kentėti negalima, gydytojas man iškart pasakė, jei lauksi kol įsiskaudės, paskui vaistai neveiks.
Radus priežastį ne visada gali jos išvengti. Pvz. miego rėžimas. Turint vaiką miego rėžimo nesureguliuosi tip top, nors puikiai žinai pasėkmes.
Aš ir prieš besaikį vaistų vartojimą, bet iš skausmo netekti proto priepolio metu - bijau...
QUOTE(etaruj @ 2013 01 25, 11:47)
Kai skauda tai net savi atpažinti negali...ką jau čia galvosi apie pašalini vaistų poveikį... 
QUOTE(Viotinola @ 2013 01 25, 11:56)
man ne kanteti nereikejo, kai prasidejo priepolis, vaistu neturejau salia, vaziavom is mazo miestelio i miesta vistu pirkti, bet vaistines neturejo tokiu
va tokiais momentais pagalvodavau, kad ne veltui tarp savizudziu yra ir migrenininku