Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(tiutiute @ 2013 01 18, 22:46)
QUOTE(gedimine @ 2013 01 18, 21:44)

zinau mirksiukas.gif

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedimine: 18 sausio 2013 - 22:04
QUOTE(gedimine @ 2013 01 18, 21:57)
Na va kaip gerai, o Kašpirovskio ir nezinojai  tongue.gif

pamirsus jo pavarde buvau liezuvis.gif mociute pasakojo, bet neisidemejau. o ir siaip tokiais ale gydytojais nesidomiu. smile.gif isvis medicina nesidomiu. kiek zinau tiek ir uztenka. kai prireiks tada suzinosiu daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 18 sausio 2013 - 22:06
Senei girdejau spejimus, kad migrena turi rysi su insultu, o dabar ir patvirtinimas atsirado verysad.gif

http://www.delfi.lt/...o.d?id=60463201
Atsakyti
taip, zinojau ir as sita
Atsakyti
Paprasti ledai padeda nuo Migrenos smile.gif
Čia kas moka rusų kalbą smile.gif
http://budzdorovstar...u/archives/1222
Atsakyti
As tai noreciau apie iprastus nuskausminancius pakalbet smile.gif jau kazkaip ir nejuokinga tampa ir visai neaisku kuo tiket ir ka rinktis doh.gif pasirodo iprastas aspirinas ir paracetamolis (kai laukiausi visi ginekologai sake kad tai saugiausias vaistas nesciajai bigsmile.gif )yra didelis didelis blogis, kuria diena laiminga nulekiau i vaistine su analgino receptu (senais laikais kai buvo dar nereceptinis tai visa laika tik jis gelbedavo), zodziu vaistininke i mane pakraupus ziurejo, sake kad tai yra tikras nuodas, ir kad jie uzdrausti kitose salyse blink.gif nu ok, suprantu kad nera geris bet tai visi gi vaistai nuodai, tas pats nimesilis gi kazkada tiek diskusiju sukele doh.gif zodziu, man rodos kiekvienas i savo puse lenkia, zinoma farmacininkams nenaudinga kad butu perkami pigus vaistai bigsmile.gif Tikrai kaip kazkur buvo pasakyta kad ateis netikru pranasu metas, toks jausmas kad viena diena vieni vaistai giriami, kita diena nurasomi kaip blogi, nezinau jau kuo tiket unsure.gif
Fu, issiliejau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 25 sausio 2013 - 09:36
N jei kalbam apie pašalini vaistu poveiki, tai ji turi net ir vit C smile.gif Jei kalbam apie nėščiąsias, tai joms be reikalo negalima gerti jokiu vaistu. Nuo migrenos ir iprastu nuskausminamuju irgi nei minties. Lieka pakenteti unsure.gif
Bet kurie nuskausminamieji turi pašaliniu poveikiu, o įpač fizini ir psichologini pripratima. As lyg jau rasiau, kad skausmas, kaip toks pavienis reiskinys neegzistuoja. Jis yra kazko pasekme. Todel reikia ieskoti priezasties (ligos, nuovargio, itampos ir pan.). 4u.gif Retkarciais galima isgerti vaista nuo skausmo, bet ištisai juos vartoti pavojinga. O, su migrena reikia susidraugauti, jos neiskrapstysi. Kas man pvz. sunkiai sekasi sad.gif , o tiksliau isvis nesiseka susidraugauti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedimine: 25 sausio 2013 - 10:31
QUOTE(gedimine @ 2013 01 25, 10:26)

su migrena susidraugavau tik po kokiu 5metu unsure.gif dabar vos pajutusi, kad ji arteja isgeriu vaistu. anksciau vis galvodavau, o gal neisiskaudes, bet visada isikaudedavo doh.gif dabar taip negalvoju ir maziau skauda.
Atsakyti
QUOTE(gedimine @ 2013 01 25, 11:26)
N jei kalbam apie pašalini vaistu poveiki, tai ji turi net ir vit C smile.gif Jei kalbam apie nėščiąsias, tai joms be reikalo negalima gerti jokiu vaistu. Nuo migrenos ir iprastu nuskausminamuju irgi nei minties. Lieka pakenteti  unsure.gif
Bet kurie nuskausminamieji turi pašaliniu poveikiu, o įpač fizini ir psichologini pripratima. As lyg jau rasiau, kad skausmas, kaip toks pavienis reiskinys neegzistuoja. Jis yra kazko pasekme. Todel reikia ieskoti priezasties (ligos, nuovargio, itampos ir pan.).  4u.gif Retkarciais galima isgerti vaista nuo skausmo, bet ištisai juos vartoti pavojinga. O, su migrena reikia susidraugauti, jos neiskrapstysi. Kas man pvz. sunkiai sekasi sad.gif , o tiksliau isvis nesiseka susidraugauti sad.gif

Jus cia rimtai blink.gif kai per galva kala toks skausmas kad atrodo net kvepuot negali ir kartais prireikia net greitosios tada tikrai negalvoji apie pasalini vaistu poveili, tau tik bet kokia kaina norisi atsikratyt to skausmo schmoll.gif savaime suprantama, mes visos noretume suzinoti priezastis ir kaip butu imanoma "isgyti" nuo sios ligos, deja, visos kol kas esam ieskojimuose smile.gif
Nenoriu jusu izeisti bet jei nevartojat nuskausminamuju esant migrenai tai ka tada darot g.gif gal jusu skausmai visgi dar nera tokie dideli rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2013 01 25, 12:13)
su migrena susidraugavau tik po kokiu 5metu  unsure.gif  dabar vos pajutusi, kad ji arteja isgeriu vaistu. anksciau vis galvodavau, o gal neisiskaudes, bet visada isikaudedavo  doh.gif  dabar taip negalvoju ir maziau skauda.

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
Kai skauda tai net savi atpažinti negali...ką jau čia galvosi apie pašalini vaistų poveikį... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gedimine @ 2013 01 25, 10:26)
N jei kalbam apie pašalini vaistu poveiki, tai ji turi net ir vit C smile.gif Jei kalbam apie nėščiąsias, tai joms be reikalo negalima gerti jokiu vaistu. Nuo migrenos ir iprastu nuskausminamuju irgi nei minties. Lieka pakenteti  unsure.gif
Bet kurie nuskausminamieji turi pašaliniu poveikiu, o įpač fizini ir psichologini pripratima. As lyg jau rasiau, kad skausmas, kaip toks pavienis reiskinys neegzistuoja. Jis yra kazko pasekme. Todel reikia ieskoti priezasties (ligos, nuovargio, itampos ir pan.).  4u.gif Retkarciais galima isgerti vaista nuo skausmo, bet ištisai juos vartoti pavojinga. O, su migrena reikia susidraugauti, jos neiskrapstysi. Kas man pvz. sunkiai sekasi sad.gif , o tiksliau isvis nesiseka susidraugauti sad.gif

Aha, teko pakentėti, juk vaistai blooogis. Vieną kartą teko važiuoti į klinikas nusivėmusiai, nesiorientuojančiai aplinkoje, pripompavo vaistų - atsigavau. Kitą kartą dvi paras iš lovos nesikėliau, galvodama, kad per langą iššokus gal mažiau skaudėtų... tame problema ir yra, kad kentėti negalima, gydytojas man iškart pasakė, jei lauksi kol įsiskaudės, paskui vaistai neveiks.
Radus priežastį ne visada gali jos išvengti. Pvz. miego rėžimas. Turint vaiką miego rėžimo nesureguliuosi tip top, nors puikiai žinai pasėkmes.
Aš ir prieš besaikį vaistų vartojimą, bet iš skausmo netekti proto priepolio metu - bijau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 25 sausio 2013 - 11:59
QUOTE(etaruj @ 2013 01 25, 11:47)
Kai skauda tai net savi atpažinti negali...ką jau čia galvosi apie pašalini vaistų poveikį... doh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Viotinola @ 2013 01 25, 11:56)

man ne kanteti nereikejo, kai prasidejo priepolis, vaistu neturejau salia, vaziavom is mazo miestelio i miesta vistu pirkti, bet vaistines neturejo tokiu blink.gif tai pakeliui visus kampus nuvemiau, kol apsukus kelias vaistines siausem i priimamaji. kita karta buvo nakti uzejes priepolis. nubudau nes jau labai skaudejo. visa purciausi, vyras iskart kviete greitaja.
va tokiais momentais pagalvodavau, kad ne veltui tarp savizudziu yra ir migrenininku unsure.gif
Atsakyti