Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(sija8 @ 2013 03 05, 16:50)
Nuo Cinie ir mane labai migdydavo, į šalis mėtydavo, jausdavausi lyg kastuvu per galvą trinktelėta doh.gif
O kokie atsiliepimai būtų apie IMIGRAN ? Ar esat kuri vartojusi?
Man nusimato ilga kelionė autobusu būtent MM metu. Negana to, kad ir šiaip bus nesmagu, nes labai stiprus pas mane kraujavimas, bet dar jei ta migrena užpuls, tai amba doh.gif

Aš geriu tik imigran. Man labiausiai pasiteisines triptanas. Yra jis ir purskiamas. Tai gerai kai reik kad greit suveiktu.
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2013 03 05, 23:03)
Aš geriu tik imigran. Man labiausiai pasiteisines triptanas. Yra jis ir purskiamas. Tai gerai kai reik kad greit suveiktu.

o purskiamas tai kaip? i gerkle? negirdejau dar. reiks pasidomet ar irgi kompensuojamas.
Papildyta:
jau radau, kad i nosi purskiamas ir dar kompensuojamas, reiks pabandyti, veikimas tikrai greitesnis turi buti, bet speju silpnesnis g.gif
Papildyta:
ar as teisingai suprantu, kad 1 papurskimas 30 lt? biski brangiai iseina, nes cinie 6 tabletes 100 mg kainuoja apie 75 lt, kurias as dar dalinu puciau, gaunasi 12 kartu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2013 03 05, 22:05)
o purskiamas tai kaip? i gerkle? negirdejau dar. reiks pasidomet ar irgi kompensuojamas.

Į nosį biggrin.gif ir jis kompensuojamas mirksiukas.gif

Aš ji naudojau tik porą kartų, nes brangus. Viena dozė apie 30lt. Naudojau per vestuves. Vos
pajaučiau kad negerai, susipurškiau, gal 10min pabuvau ramiai ir šventė liko nesugadinta smile.gif

o jums su kompensacija tokia suma gaunasi? Nes aš už imigran 6tabletes po 100 mg sumokėjau apie 25lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 05 kovo 2013 - 22:21
QUOTE(tiutiute @ 2013 03 05, 23:17)
Į nosį  biggrin.gif ir jis kompensuojamas mirksiukas.gif

Aš ji naudojau tik porą kartų, nes brangus. Viena dozė apie 30lt. Naudojau per vestuves. Vos
pajaučiau kad negerai, susipurškiau, gal 10min pabuvau ramiai ir šventė liko nesugadinta smile.gif

o jums su kompensacija tokia suma gaunasi?  Nes aš už imigran 6tabletes  po 100 mg sumokėjau  apie 25lt.

ir uz cinie panasiai, man rodos 26 lt. dar priklauso kokioje vaistineje perkame, nes jie irgi ten tas kompensaciju, priemoku ir kitas tvarkas savaip tvarkosi.

del purskiamu supratau, jei sventes dideles nenusimato neverta pirkti tongue.gif
nors man migrena niekada nebuna kai organizmui stresas, susijaudinimas ar panasiai, o va po to kai atsipalaiduoja prasideda "polkos su raguciais" doh.gif arba jei neissimiegu, kaip kad buvo preita ketvirtadieni su kaimynu "tusu". miegojau 1 val, pasekmes is kart atsikelus buvo unsure.gif

bandziau sneketi su gydytoja (ir seimos ir neurologe) del profilaktikos, tyrimu, nu niekaip neirodziau doh.gif tipo daug ilsekis, nestresuok ir daug vandens vartok. ot geras patarimas.
Atsakyti
Na iš esmės tai taip ir yra. Jei subalansuosi savo gyvenimą taip, kad kūnui būtų gerai, tai gerai ir jausiesi. O čia jau sunki misija.
O tyrimų yra keli. Ir jie nieko nerodo prie migrenos. Profilaktikai vartoti galima magnį, vaistus arba žoles. rinkitės ką norite bandyti. Ieškokite kas labiausiai padeda. Aš savo atradau, tai tas aparatas cefaly. Gyvenu kaip žmogus dabar.
Atsakyti
Noriu paklausti-o jus ta Jadvygos arbata rytais geriate ant tuscio skrandzio?
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2013 03 05, 23:53)
Na iš esmės tai taip ir yra. Jei subalansuosi savo gyvenimą taip, kad kūnui būtų gerai, tai gerai ir jausiesi. O čia jau sunki misija.
O tyrimų yra keli. Ir jie nieko nerodo prie migrenos. Profilaktikai vartoti galima magnį, vaistus arba žoles. rinkitės ką norite bandyti. Ieškokite kas labiausiai padeda. Aš savo atradau, tai tas aparatas  cefaly. Gyvenu kaip žmogus dabar.

na ramaus gyvenimo man ateinanti 10meti nematyti, darbas, mazas vaikas, ligos. reguliuoju mityba, sportuoju, stengiuosi eiti laiku miegoti. bet netiketumu vis tiek islenda. magni kadangi sportuoju vis pageriu , zoliu dar nebandziau, o apie ta cefaly neseniai tik suzinojau, bet brangus kiek girdejau, reik paieskoti, sake kai kur juos nuomoja pabandymui.
Atsakyti
QUOTE(Dreis @ 2013 03 06, 08:54)
Noriu paklausti-o jus ta Jadvygos arbata rytais geriate ant tuscio skrandzio?

Aš užsiplikydavau į arbatinuką ir vis po truputį per visą dieną gurkšnodavau
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2013 03 06, 08:49)

tai cia daugumai (jei ne visoms) ramus ir be streso gyenimas neimanomas biggrin.gif
brangus, bet man jis sakyciau jau atsipirko. naudoju metus ir po pusmescio nuo virs 10tableciu per menesi perejau prie 1-2 ax.gif aisku ne is karto. po pusmecio pajutau zenklu pagerejima. dabar jau isvis pamirsusi ji naudoti ir profilaktikai doh.gif bet kai migrenos nera tai ir uzsimirsta biggrin.gif zinau, tik kad pries mmm bus migrena tai jau tam pasiruosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2013 03 06, 10:53)

tai cia daugumai (jei ne visoms) ramus ir be streso gyenimas neimanomas biggrin.gif
brangus, bet man jis sakyciau jau atsipirko. naudoju metus ir po pusmescio nuo virs 10tableciu per menesi perejau prie 1-2 ax.gif aisku ne is karto. po pusmecio pajutau zenklu pagerejima. dabar jau isvis pamirsusi ji naudoti ir profilaktikai doh.gif bet kai migrenos nera tai ir uzsimirsta biggrin.gif zinau, tik kad pries mmm bus migrena tai jau tam pasiruosiu biggrin.gif

na ziuresiu, jei nepageres po mano saves mylejimo (pradejau rupintis savo organizmu) kazkurio etapo, reikes issinuomoti ir pabandyti, o gal ir dovanu gimtadieniui uzsiprasyti biggrin.gif
Atsakyti
apie ta cefaly neseniai tik suzinojau, bet brangus kiek girdejau, reik paieskoti, sake kai kur juos nuomoja pabandymui.

o man jį mano neurologė davė naudoti 4u.gif
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 03 06, 13:35)

kiek jau naudojat? ir kaip poveikis?
Atsakyti