Sveikos merginos, man kazkokie nekalbadieniai uzeje. reikalu visokiu tai tik speju suktis. Jauciuosi gerai ir pilvelio kietejimai pasibaige, maze duodasi, tai kaip ir viskas liuks. Sestadieni aplankiau daktareli, tai patikrino, pasake kad tureciau isnesioti lelyte iki termino, ramu dabar

tiesa mano mazoji atsilikinejo, o dabar jau lenkia savo svoriu, atitinka 37 savaites, sveria 3100 kg, pilvelis matau kaip dienom dideja

Siandien nutariau galutinai susikrauti tase, atrodo viska turiu, bet reikia sistemingai sudeti, nes dabar tai bet kaip sumesta. kalusimas - ar reikia vyrui imti kokius apredus, tapkes?
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 06 23, 09:21)
Labai nedrasiai, bet turbut ir as jungiuosi i jusu buri

Vakar buvo lygiai 9 sav. Buvau apziuroje, tai mazylis rankytemis-kojytemis mosikavo, esame 2,22 cm dydzio
Laukiuosi antrojo leliuko, taip jau gavosi, kad si kart jis su nekantrumu skuba pas mus
sveika prisijungus
QUOTE(daiva8888 @ 2012 06 23, 17:32)
Zadeta gimdymo istorija.
O viskas buvo taip...
Net siurpuliukai eina skaitant

Sveikinu susitikus su suneliu, aukit sveikuciai ir stipruciai
QUOTE(spinsa @ 2012 06 24, 13:19)
Sveikos
noriu paklausti klausimuko

ar galima dazyti plaukus, jei esi

?

va situo klausimu man pasiseke, niekada nedaziau plauku, turiu spalva tokia kokios ir noriu

antakius daziau ir nagus lakavau islaukus 12 savaiciu, man paciai ramiau buvo.
QUOTE(spinsa @ 2012 06 24, 13:53)
aciu uz atsakymus

reiks dar luktert su tuo dazymu
dar vienas klausimukas - o jums nesciosios kortelej yra parasyta, kaip jus pastojot?

na as, pastojau po ivf, ar bus ten parasyta?
Manes paklause ar rasyti, as sakiau kad taip, nereikia aiskinti, kodel vaistai vartojami ar t.t. bet jei nenori, manau neirasys, tik pasakyk kad nenori