Įkraunama...
Įkraunama...

Neštuliukių skyrelis

Sveikutes mergaites;) Esu sena dama siuose Gandro laukianciuju namuciuose, tad drisiu Jusu paklausti biggrin.gif
Mano lb gerai pazistamai nustate padidejusi cukru kraujyje. Pergyvena, nes zada skatinti ir nelaukti naturalios eigos..
Gal yra tarp Jusu panasiu situaciju, gal galetumet ka nors pakomentuoti?
Labai dekoju;)
P.S. Jei ka nors ir zinos, prisimins, tai buvau pries tai, kol neuzblokavo del neaiskiu priezasciu, sanzile biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 06 23, 09:21)
Labas  nestuke.gif !
Labai nedrasiai, bet turbut ir as jungiuosi i jusu buri 

Labai sveikinu vel prisijungus wub.gif

QUOTE(daiva8888 @ 2012 06 23, 17:32)
Zadeta gimdymo istorija.
O viskas buvo taip...

Labai aciu uz istorija wub.gif wub.gif toks jauduliukas sueme rolleyes.gif blush2.gif taii ir mums tuoj ateis tas laikas kai pirma karta glausim savo stebuliukus wub.gif wub.gif

QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 06 24, 11:06)
Nu o dabar mergaites keleta JUms klausimeliu, gal greiciau apsispresiu :
1. Ar pirkote ir kokius buteliukus, zindukus leliukams?
2. Su kuo skalbiate-galbut kazkas zino is kur gauti skysto ukisko muilo?
3.Kokius pampersus pirkote?
4. Visokias smulkmenas-zirklutes, sukutes pirkote vaistinese?

1. buteliuku ne, tikiuosi pati maitinti. Zindukus kelis turiu, nors zindymo kursuose griestai liepe nenaudoti, bet va cia sugriesijaus ir anspenius nusipirkau blush2.gif
2. Nusipirkua pradziai Nuetral, velia ziuresiu.
3. Nepirkau, gavau lauktuviu viena poka, veliau bangysiu daukartines blush2.gif
4. zirklutes turiu, snargliatraukio dar nepirkau, suku irgi nepirkau, nes manau neprireiks dar ilgai biggrin.gif

QUOTE(spinsa @ 2012 06 24, 13:19)
Sveikos  4u.gif
noriu paklausti klausimuko  blush2.gif    ar galima dazyti plaukus, jei esi  nestuke.gifblush2.gif

as pirkma trimestra pratempiau, nuo tada daziau du kartus 4u.gif

Sveikos, neseniai grizau, jauciuosi pavargusi kaip ciucikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 06 24, 23:35)
4. zirklutes turiu, snargliatraukio dar nepirkau, suku irgi nepirkau, nes manau neprireiks dar ilgai

Šukyčių, kiek žinau, reikia galvos luobelei iššukuoti, o normalios šukos būna per retos arba per aštrios. Tos kūdikiams su bumbuliukais galuose.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 24, 20:33)
tai taip taip, peroksidas, amoniakas ir kt. suprantama, nepatariama, nes kvapas nuodingas, pritrūksta vaikui deguonies, bet dabar yra pilna dažų ir be šių "kvapiųjų" medžiagų, na tiesa, nežinau, kaip su baltais dažais, aš juodais dažausi..
man tiesiog argumentų pritrūksta, dėl ko gydytojos nerekomenduoja, nepaaiškina, kodėl smile.gif tik dėl to kvapo? mastau.gif

Sveikutes... Aš dažiau ir dažysiu plaukus. Kadangi Dievulis atėmė iš mano plaukų spalvą, jau būdama 25 buvau praktiškai žila, tai dabar kas 4 sav reguliariai juos dažau. Man žili plaukai yra didžiulis kompleksas, todėl, manau, mano psichologinė būklė yra svarbiau.
Be to, kaip ir ZUzla rašė, juk ir kremus naudoju ne visiškai natūralius, valgau produktus iš maximų, visą dieną dirbu kompiuteriu, kvėpuoju neitin švariu Vilniaus oru-suprantu kad viaskas daugiau ar mažiau kenkia, bet negaliu atsiriboti, išvažiuoti kažkur į miškus ir būti ten iki pat gimdymo. doh.gif Labai myliu savo leliukus, tikrai nedarau kažko, kas jiems akivaizdžiai kenktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marusiote0120: 25 birželio 2012 - 08:37
Sveikutes nestuke.gif !
Uzbegau pasiziuret, gal jau nauju mamyciu yra, o cia ziuriu nauju nestuke.gif atsirado rolleyes.gif
Mergyte82, sveika prisijungusi! 4u.gif Siaip as jau seniai zinojau, kad Tu nestuke.gif blush2.gif Vienas pauksciukas paciulbejo! mirksiukas.gif
Pasidariau visus kraujo ir slapimo tyrimus, viskas gerai, tik slapimo pH 7 (norma 5-6), tai nzn ar cia lb blogai g.gif

Del plauku dazymo, nieko negaliu pasisakyti, nes niekada dar nedaziau (tfu,tfu, tfu), bet nagu nebedazau, tiesa antakius daziau biggrin.gif

daiva8888, 4u.gif cia Tau uz Jonuka ir jau pamirstas gimdymo kancias! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rota: 25 birželio 2012 - 09:27
QUOTE(rota @ 2012 06 25, 10:27)
Pasidariau visus kraujo ir slapimo tyrimus, viskas gerai, tik slapimo pH 7 (norma 5-6), tai nzn ar cia lb blogai g.gif

pas mane tas pats. čia man niekas neatsakė, kai uždaviau tokį klausimą, bet ir gydytoja nieko neužsiminė, pasakė, kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2012 06 24, 23:47)
Šukyčių, kiek žinau, reikia galvos luobelei iššukuoti, o normalios šukos būna per retos arba per aštrios. Tos kūdikiams su bumbuliukais galuose.

Zinok su pirmuoju nereikejo man g.gif Pas mus giminee vaikiukai pakankamai "svarus" gimsta, tai gal todel nereikejo. Nes tikrai labai ilgai suku vaikisku nereikejo g.gif Ir pliki hihihi.gif

Sveikos
Papildyta:
O tas PH ar tik nerodo, kad organizme skysciu truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 06 25, 11:04)
O tas PH ar tik nerodo, kad organizme skysciu truksta g.gif

tą parodo ketonų atsiradimas šlapime. bet gal ir ph, nežinau.
Atsakyti
Sveikos merginos, man kazkokie nekalbadieniai uzeje. reikalu visokiu tai tik speju suktis. Jauciuosi gerai ir pilvelio kietejimai pasibaige, maze duodasi, tai kaip ir viskas liuks. Sestadieni aplankiau daktareli, tai patikrino, pasake kad tureciau isnesioti lelyte iki termino, ramu dabar smile.gif tiesa mano mazoji atsilikinejo, o dabar jau lenkia savo svoriu, atitinka 37 savaites, sveria 3100 kg, pilvelis matau kaip dienom dideja smile.gif
Siandien nutariau galutinai susikrauti tase, atrodo viska turiu, bet reikia sistemingai sudeti, nes dabar tai bet kaip sumesta. kalusimas - ar reikia vyrui imti kokius apredus, tapkes?

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 06 23, 09:21)
Labai nedrasiai, bet turbut ir as jungiuosi i jusu buri  ax.gif Vakar buvo lygiai 9 sav. Buvau apziuroje, tai mazylis rankytemis-kojytemis mosikavo, esame 2,22 cm dydzio  wub.gif
Laukiuosi antrojo leliuko, taip jau gavosi, kad si kart jis su nekantrumu skuba pas mus  4u.gif

sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(daiva8888 @ 2012 06 23, 17:32)
Zadeta gimdymo istorija.
O viskas buvo taip...

Net siurpuliukai eina skaitant wub.gif Sveikinu susitikus su suneliu, aukit sveikuciai ir stipruciai wub.gif

QUOTE(spinsa @ 2012 06 24, 13:19)
Sveikos  4u.gif
noriu paklausti klausimuko  blush2.gif    ar galima dazyti plaukus, jei esi  nestuke.gifblush2.gif

flirt.gif va situo klausimu man pasiseke, niekada nedaziau plauku, turiu spalva tokia kokios ir noriu ax.gif antakius daziau ir nagus lakavau islaukus 12 savaiciu, man paciai ramiau buvo.

QUOTE(spinsa @ 2012 06 24, 13:53)
aciu uz atsakymus  ax.gif  reiks dar luktert su tuo dazymu  smile.gif
dar vienas klausimukas - o jums nesciosios kortelej yra parasyta, kaip jus pastojot?  blush2.gif  na as, pastojau po ivf, ar bus ten parasyta? blush2.gif

Manes paklause ar rasyti, as sakiau kad taip, nereikia aiskinti, kodel vaistai vartojami ar t.t. bet jei nenori, manau neirasys, tik pasakyk kad nenori
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2012 06 25, 12:20)
Siandien nutariau galutinai susikrauti tase, atrodo viska turiu, bet reikia sistemingai sudeti, nes dabar tai bet kaip sumesta. kalusimas - ar reikia vyrui imti kokius apredus, tapkes?

Turėtum pasiteirauti ten, kur gimdysi, nes pvz. Kauno Mažylyje reikia tik šlepečių, drabužį vienkartinį tenka ten pirkti.

Aš po TA. Echo parodymais mažylė jau beveik 4 kg doh.gif Tegul pats MB dabar ir gimdo biggrin.gif Jei ištempsiu iki ketvirtadienio, patikrins kaklelį. Gal tada ir prasidės veiksmas g.gif Iš pradžių ketinau imtis kažkokių priemonių, kad iškrapštyt mažytę anksčiau, bet dabar galvoju, kad reikia bent jau leisti žmogui pasirinkti, kurią dieną ateiti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 25 birželio 2012 - 12:29
Kerzaka, auuuu, kur tu g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Madissa @ 2012 06 25, 12:20)
kalusimas - ar reikia vyrui imti kokius apredus, tapkes?

AK per kursus sakė, kad vyrui nieko papildomai nereikia. Nebent tiesiai iš darbo suprakaitavęs atlėktų, tada gal vertėtų persirengt. 4u.gif Streamy, pataisyk, jei ką blush2.gif

Man vakar pilvelį vis tempė, maudeno. Neramu buvo pasidarę. Bet šiandien jau lyg nieko ax.gif Tikiuos ryt per TA pasakys, kad viskas gerai ax.gif
Atsakyti