Įkraunama...
Įkraunama...

Neštuliukių skyrelis

QUOTE(dangutex @ 2012 06 25, 20:55)
Ir kaip vadinasi tas testukas. As matyt pirksiu, kazko nerami esu.

As irgi girdejau, kad yra tokiu testu, bet girdejau , kad yra Rusijoje, nezinojau, kad ir LT yra, kaz kaip jei nusidazo melynai reiskia vandenys, jei ne tai isskyros. Bet siaip manau dangutex, jei tau labai neramu gal nueik pas savo gine ji gi gali paziureti per echo ar vandenu norma ar ne g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2012 06 25, 21:06)
Išviriau MB sriubos, iškepiau mažylei gimtadienio pyragą ir labai panašu, kad prasidėjo, nes skausmeliai jau kaip reikiant ir kartojasi dažnai. Bet lyg nereguliarūs dar ir tai stipresni, tai silpnesni. Einu į dušą. Jei neprisiduosiu šiandien, laukit su žiniom  biggrin.gif

laikau kumstukus ir laukiam ziniu 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif seniai nebuvau prisijungusi, nes ka tik grizom is atostogu lietuvoje smile.gif ir norime pranesti, kad laukiames mergaites wub.gif kolkas sveriam 603g. sake, kad bus ilgakoje, lenkiam 2sav. savo bendraamzias smile.gif kaip galvojat, tai nereiskia, kad bus didele mergaite g.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(dangutex @ 2012 06 25, 21:55)

Pasidalinsiu info, gal ir jum pravers.. Ir as siandien sustresavau del vandenuku, jau antra diena atsistojus lyg kazkas isbega. Na ir paskambinau daktareliui, tai jis man taip paaiskino: jei pradetu teketi vandenukai, net jei ir pamazu, per para laiko arba prasidetu saremiai, arba uzkiltu temperatura. Tad nuramino mane, kad kelias dienas su varvanciais vandenim ramiai nepavaiksciociau. Na, bent kiek ramiau gal pasidare, ir zuike juda. Pastarosiom dienom l.pervargstu, tai gal del to visokios nesamones daros?

QUOTE(Tanga @ 2012 06 25, 22:06)
Išviriau MB sriubos, iškepiau mažylei gimtadienio pyragą ir labai panašu, kad prasidėjo, nes skausmeliai jau kaip reikiant ir kartojasi dažnai. Bet lyg nereguliarūs dar ir tai stipresni, tai silpnesni. Einu į dušą. Jei neprisiduosiu šiandien, laukit su žiniom  biggrin.gif

Oi laukiam laukiam.. Ir laikom kumstukus, kad viskas greitai ir sekmingai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Sangria, as penktadieni einu i draugu vestuves.. Neisivaizduoju, kaip reikes isbuti. Gerai, kad bent atskiras kambariukas pazadetas, tai jei kas, eisiu prigulti.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 06 25, 20:35)
man irgi labai liudna del ju, tiek isbandymu Dievulis siuncia, bet kaip sakoma Dievo keliai nezinomi verysad.gif

Nežinomi, bet labai skaudūs verysad.gif Abi puikios asmenybės, būtų begalo geros mamos o čia, na bet gal tik išbandymas ir dar viskas bus gerai unsure.gif gal tikrai klaidos visokių laboratorijų unsure.gif

QUOTE(dangutex @ 2012 06 25, 20:55)

žinok nežinau, bet AK kursuose sakė, kad yra jų jau vaistinėse pirkti g.gif

ploja.gif ploja.gif ploja.gif lengvai ir greitai mažut yahoo.gif gimtadienis yahoo.gif

O kur kerzaka rolleyes.gif
Atsakyti

Lengvo ir greito pasimatymo su stebukleliu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2012 06 25, 21:09)
As irgi girdejau, kad yra tokiu testu, bet girdejau , kad yra Rusijoje, nezinojau, kad ir LT yra, kaz kaip jei nusidazo melynai reiskia vandenys, jei ne tai isskyros. Bet siaip manau dangutex, jei tau labai neramu gal nueik pas savo gine ji gi gali paziureti per echo ar vandenu norma ar ne g.gif
Papildyta:

laikau kumstukus ir laukiam ziniu 4u.gif

Gine mane jau kaip ir paleido. Treciadieni einu dar pas akusere, paklausiu jos.
Papildyta:
Radau, tas vandenu testas vadinasi AL-SENSE diagnostinis iklotas-rinkinys. efarma puslapyje kainuoja 32 Lt.
Atsakyti

Oj Tangute wub.gif kaip fainiai, lengvu ir greitu.
Ir tada Kerzaka tuo pačiu gal, vot butu fainiai jei jus kartu.

O man nakti tokie użejo paruošiameji, kad galvojau jau žadint vyra ir važiuot I ligonine, bet jie buvo nereguliarus, tai po kažkiek laiko nusiramino viska.
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif , norėjau paklausti ar vartojate žuvų taukus? Man per paskutinę apžiūrą ginė kažką užsiminė, bet aš neatkreipiau dėmesio, dabar per kursus vėl pabrėžė žuvų taukų naudą. Ar Jūs vartojate juos?. Jokių papildomai nei vitaminu, nei vaistų dabar nevartoju-tyrimai buvo geri. Gal tie žuvų taukai ne tik man, bet ir mano leliams naudingi būtų
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

As zuvu taukus geriau pries nestuma, dabar kai po paskutinio vitaminu su zuvu taukais nuotykiu kai apsikabinus klozeta sedejau nenoriu rizikuot biggrin.gif

Nusipirkau zappy pagalve tai geris nakti miegot thumbup.gif blush2.gif MB sake net liezuvi isleidus buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tanga, lengvo susitikimo su mazyliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2012 06 26, 09:09)
Nusipirkau zappy pagalve tai geris nakti miegot  thumbup.gif  blush2.gif MB sake net liezuvi isleidus buvau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

reiks turbūt ir man nusipirkt, nes neberandu patogios pozos miegojimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 06 25, 22:16)
Sangria, as penktadieni einu i draugu vestuves.. Neisivaizduoju, kaip reikes isbuti. Gerai, kad bent atskiras kambariukas pazadetas, tai jei kas, eisiu prigulti.

matai kadangi zenijosi mano brolis tai teko dalyvauti nuo pat pradziu, vaziuoti i zagsa, stoveti ilgai, gerai, kad pries restorana nuvaziavau namo pailseti, jau su jaunaisiais fotkintis nevaziavau, bet visvien nerealiai pavargau ir teko jau apie 10 vakaro vaziuoti namo, spejau paragauti tik karsto biggrin.gif O tau jei pazadejo kambariuka tai thumbup.gif galesi jei ka nueiti ir prigulti ir pailseti mirksiukas.gif
Labas rytas 4u.gif
Nujauciu kerzaka jau supuoja savo leliuka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 26 birželio 2012 - 08:33
sveikos

QUOTE(marusiote0120 @ 2012 06 26, 08:58)
norėjau paklausti ar vartojate žuvų taukus?

as nestumo pradzioje geriau, bet paskui, kai skrandis sustreikavo ir kai keleta kartu taip neskaniai atsirugdavau zuvim ir vos nesubloguodavau, meciau blush2.gif

QUOTE(*Iris* @ 2012 06 26, 09:09)
Nusipirkau zappy pagalve tai geris nakti miegot  thumbup.gif  blush2.gif MB sake net liezuvi isleidus buvau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as irgi turiu sita slieka ax.gif geris thumbup.gif ji net i ligonine buvau pasiemusi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 06 25, 15:53)
Laikykis, dar kelios savaiteles  4u.gif

Aha. Ir gydytoja kaip ir apsauginį režimą skyrė, nes zuikis gali ankstesnio gimtadienio užsimanyt. Tai dabar lova bus mano geriausia draugė bent porą savaičių doh.gif
Ir dar grybelį rado doh.gif
Bet nors visi kiti tyrimai ok.... tikiuos ir streptokokas neišaugs...

Lengvai ir greitai 4u.gif
Atsakyti