Įkraunama...
Įkraunama...

Neštuliukių skyrelis

QUOTE(marusiote0120 @ 2012 06 26, 08:58)
Labas rytas  nestuke.gif , norėjau paklausti ar vartojate žuvų taukus? Man per paskutinę apžiūrą ginė kažką užsiminė, bet aš neatkreipiau dėmesio, dabar per kursus vėl pabrėžė žuvų taukų naudą. Ar Jūs vartojate juos?. Jokių papildomai nei vitaminu, nei vaistų dabar nevartoju-tyrimai buvo geri. Gal tie žuvų taukai ne tik man, bet ir mano leliams naudingi būtų

Man gine sake 7-8 men. pagerti butent omega 3 , bet ne butinai gyvuliniu, galima it augaliniu, tai pasemiau kaip tik su " mažylio kartele" buvo augaliniu, kur buvo omega 3,6 ir 9
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif !
Kazin ar jau pabyrejo musu nestuke.gif ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2012 06 26, 16:29)
Sveikutes  nestuke.gif !
Kazin ar jau pabyrejo musu  nestuke.gif ? rolleyes.gif

Tikrai tyla prieš audros, oj laukiam laukiam naujenu
Atsakyti
Manau pabireoj merginos wub.gif supuoja savo leliukus wub.gif

Papildyta:
Olialia, tai tu sekanti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 06 26, 17:21)
Manau pabireoj merginos wub.gif supuoja savo leliukus wub.gif

Papildyta:
Olialia, tai tu sekanti bigsmile.gif

blink.gif fear.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jei rimtai tai jau nors dabar, jau naktimis nemiegu. Noriu noriu noriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2012 06 26, 17:39)
blink.gif  fear.gif
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Jei rimtai tai jau nors dabar, jau naktimis nemiegu. Noriu noriu noriu  tongue.gif

na kas cia beliko irnesakyk.gif
Papildyta:
Pasiziurejau, kad tuoj tuoj turesim labia labia daug nauju mamyciu su mazyliais wub.gif kaip faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2012 06 25, 21:06)
Išviriau MB sriubos, iškepiau mažylei gimtadienio pyragą ir labai panašu, kad prasidėjo, nes skausmeliai jau kaip reikiant ir kartojasi dažnai. Bet lyg nereguliarūs dar ir tai stipresni, tai silpnesni. Einu į dušą. Jei neprisiduosiu šiandien, laukit su žiniom  biggrin.gif

Tanga tikiuosi, kad jau supuoji savo mazute 4u.gif

kerzaka turbut ir jau savo mazuteli sutiko 4u.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2012 06 26, 17:39)
blink.gif  fear.gif
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Jei rimtai tai jau nors dabar, jau naktimis nemiegu. Noriu noriu noriu  tongue.gif

olialia2001 jau nebedaug liko 4u.gif

O as siandien po TA. Israse pasidaryti tyrimus, pamatavo pilvuka ir mazucio sirdutes paklause. Echo deja nedare verysad.gif Bet sake, kad maziuko padetis teisinga, galvyte apacioje thumbup.gif Manau, kad jau ir nepasikeis. Atrodo, kad viskas gerai smile.gif
O siaip tokia meskute jauciuosi lotuliukas.gif Nors per Jonines turejom smagu baliu, tai zinokit tiek prisisokau, kad net maziukas sekmadieni iki pietu tingejo pajudet. Nusprendziau, kad sokt lengviau nei sedet kur nors lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif !
Gal jus zinot nuo ko priklauso, kad vienoms Crinone skiria iki 12 sav, o kt iki 16 sav? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2012 06 27, 09:41)
Gal jus zinot nuo ko priklauso, kad vienoms Crinone skiria iki 12 sav, o kt iki 16 sav? g.gif

kiek aš domėjausi.. daugumoje atveju nuo 12 savaitės progesteroną pradeda gaminti placenta, taigi jo turi užtekti savaime. taigi jei placenta gerai išsivyščiusi, tai ir skiria iki 12 g.gif bet taip pat priklauso nuo gydytojo, gali apsidraudimui skirti progesteroną dar mėnesį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 27 birželio 2012 - 08:45
QUOTE(zuzla @ 2012 06 27, 09:44)
kiek aš domėjausi.. daugumoje atveju nuo 12 savaitės progesteroną pradeda gaminti placenta, taigi jo turi užtekti savaime. taigi jei placenta gerai išsivyščiusi, tai ir skiria iki 12 g.gif bet taip pat priklauso nuo gydytojo, gali apsidraudimui skirti progesteroną dar mėnesį.

Aisku rolleyes.gif Dekui! mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, dar noriu paklausti tu kurios lankesi pas genetikus - o jei as eisiu pas genetikus, tai ar užtenka echo? Ar iš echo gali pasakyti kaip ten su tom ligom ar būtinas Prisca I?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(rota @ 2012 06 27, 10:06)
Mergaitės, dar noriu paklausti tu kurios lankesi pas genetikus - o jei as eisiu pas genetikus, tai ar užtenka echo? Ar iš echo gali pasakyti kaip ten su tom ligom ar būtinas Prisca I?

Jeigu eisi i santariskes, tai niekas taves neklaus, pirmiausia iduos toki lapa ir su juo kulniuosi krauja priduoti, po to grizus eisi echoskopuotis, po keliu dienu pasakys paskaiciuota bendra rizika mirksiukas.gif

kaip laikotes nestuke.gif ?

nuojauta kuzda, kad gal jau yra 2 naujos mamytes bigsmile.gif Tanga, Kerzaka bigsmile.gif

Kamelija, nu saunuole sokeja thumbup.gif as tai jau tokia sunki, nerangi jauciuosi blush2.gif
Atsakyti