Įkraunama...
Įkraunama...

Neštuliukių skyrelis

QUOTE(Madissa @ 2012 06 27, 11:36)
sveikos  4u.gif
Jeigu eisi i santariskes, tai niekas taves neklaus, pirmiausia iduos toki lapa ir su juo kulniuosi krauja priduoti, po to grizus eisi echoskopuotis, po keliu dienu pasakys paskaiciuota bendra rizika mirksiukas.gif

As uzsiregistravau Centro poliklinikoje pas gyd. Egle Butkeviciene, nes Santariskese vietu nera, tai girdejau,kad ji tik echo daro ir jei kas neaisku tik tada daro kraujo tyrima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2012 06 27, 11:48)
As uzsiregistravau Centro poliklinikoje pas gyd. Egle Butkeviciene, nes Santariskese vietu nera, tai girdejau,kad ji tik echo daro ir jei kas neaisku tik tada daro kraujo tyrima cool.gif

As ir buvau pas ta pacia tik, santariskese mirksiukas.gif , na del Centro poliklinikos nepaskysiu, gal kazkas kitas buvo ax.gif sekmes, gal taip ir geriau jei echo nieko nematys blogo, nedarysi kraujo, nes kraujas daznai rodo klaidingus nuokrypius, ypac manau mums del visokiu naudojamu medikamentu g.gif kada eisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 27 birželio 2012 - 10:53
QUOTE(rota @ 2012 06 27, 11:48)

man taip ir buvo, lankiausi BAK'e.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 27 birželio 2012 - 10:55
Sveikos 4u.gif

tai kaip suprantu, jau turim dvi mamytes ? smile.gif

spėju, kad mane jau irgi karts nuo karto aplanko paruošiamieji. užvakar per pusdienį tris kartus buvo suėmę nugaros skausmai kaip prieš mmm + pykinimas.

vakar sutikau tokią moteriškę, tai puolė sveikinti, kad va jau tuoj tuoj šeimos pagausėjimas bus. paklausė, kada čia jau numatoma. išgirdus, kad kitą mėnesį, puolė patarinėti "kuo ilgiau pagulinėti, kuo daugiau miegoti"...
paskui mb ir sakau, tai kaip dabar man elgtis, a? vienos tetos pataria kuo ilgiau miegoti (gi vaikas bus ramesnis), kitos kaip tik vaikščioti kuo daugiau, nes lengviau stenėt bus... biggrin.gif

o tiesa, ar jūsų vyrai ims kokius rūbus persirengti? suprantu, kad čia kiekviena ligoninė nustato savo tvarką, bet įdomu...

ir dar galvoju kaip dėl to maisto +gėrimo.. ką imsit? sumuštinius?
iš pradžių juokiausi, kad dar ko, aš kankinsiuos o vyras valgys? nu bet geriau pagalvojus, o jei viskas vyks net taip greitai, tai jam tikrai norėsis valgyti, o išleisti kažkur pavalgyt, tai nenusiteikus. noriu, kad būtų visad su manim.

ir gal dar kas žinot. ar tas nuskausminimas galimas tik į stuburą, o gal galima ką nors gauti į veną? nu baisiai nenoriu aš to dūrimo į stuburą.

Madissa, man atrodo, susimatysim jau ratuotos tongue.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes smile.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2012 06 27, 12:04)
Sveikos  4u.gif
ir gal dar kas žinot. ar tas nuskausminimas galimas tik į stuburą, o gal galima ką nors gauti į veną? nu baisiai nenoriu aš to dūrimo į stuburą.

Bent jau pas mus Londone, man suleido kazkokiu nuskausminamuju i koja, jie siek tiek padejo, labai svaigo galva, jauciausi kaip girta ir skausmo nelabai bejauciau smile.gif
Atsakyti

Madissa, man atrodo, susimatysim jau ratuotos tongue.gif
[/quote]

Kodel jau taip ratuotos? ax.gif blogai jautiesi? as galvojau gal ryt jei nelis, ar poryt galetume pasivaikscioti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2012 06 27, 12:27)
Kodel jau taip ratuotos?  ax.gif blogai jautiesi? as galvojau gal ryt jei nelis, ar poryt galetume pasivaikscioti  mirksiukas.gif

ryt bandysiu pas gydytoją nukeliauti. tada viskas ir paaiškės, kas ir kaip... aš gal po vizito Tau paskambinsiu ax.gif

o kodėl ratuotos? todėl, kad tai orai, tai reikalai kiša koją. nežinau kaip Tau, bet jei aš kur nors su vyru pasitrankau, tesinori man būti ramiai... o dar kai tie tokie neaiškūs pojūčiai buvo, tai išsigandus nejuokais buvau.

na bus matyt. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2012 06 27, 11:52)
As ir buvau pas ta pacia tik, santariskese mirksiukas.gif , na del Centro poliklinikos nepaskysiu, gal kazkas kitas buvo  ax.gif sekmes, gal taip ir geriau jei echo nieko nematys blogo, nedarysi kraujo, nes kraujas daznai rodo klaidingus nuokrypius, ypac manau mums del visokiu naudojamu medikamentu  g.gif kada eisi?

Eisiu liepos 11d. bus 12 sav ir 3 d rolleyes.gif

Del rubu ir maisto:
Gimdziau RK ligonineje, tai ten yra atskiras kambariukas persirengti MB, reikejo tureti maikute, kelnes ir slepetas.
MB atvyko i pacia "finiso tiesiaja", tai jam ne maistas galvoje buvo hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 06 27, 12:50)
ryt bandysiu pas gydytoją nukeliauti. tada viskas ir paaiškės, kas ir kaip... aš gal po vizito Tau paskambinsiu  ax.gif

o kodėl ratuotos? todėl, kad tai orai, tai reikalai kiša koją. nežinau kaip Tau, bet jei aš kur nors su vyru pasitrankau, tesinori man būti ramiai... o dar kai tie tokie neaiškūs pojūčiai buvo, tai išsigandus nejuokais buvau.

na bus matyt.  mirksiukas.gif

as siandien keliauju pas gydytoja, reikia streptokoko tyrima pasidaryti. paprasysiu kad apziuretu, nes isleisiu vyra i komandiruote, tai oi kaip neramu tada buna, kad tik neprasidetu. man ir jau visokiu pojuciu neaiskiu buna, ale jau nestresuoju labai, gi leliukas praktiskai isnesiotas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, nestuke.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2012 06 27, 13:04)
o tiesa, ar jūsų vyrai ims kokius rūbus persirengti? suprantu, kad čia kiekviena ligoninė nustato savo tvarką, bet įdomu...

ir dar galvoju kaip dėl to maisto +gėrimo.. ką imsit? sumuštinius?

Del rubu vyrui kazkaip net negalvojau.. Gal kokia maikute pasikeisti, nes turbut garantuotai nugara suprakaituos biggrin.gif O kad jau lyg ir nusprendziau neimti vienvietes palatos, nakciai neliks, tai nieko daugiau ir neprireiks.

Del sumustiniu - bent paskaitelej sake, kad gimdyvei geriau nini smile.gif Nes paskui tas maistas lauk lenda.. Ir siaip, skrandis sustoja. Rekomendavo gal koki batoneli (dribsnini, kaip supratau), ir butinai juodojo sokolado energijai palaikyti smile.gif Na, ir negazuoto vandenuko. O vyrui? Irgi negalvojau apie tai, gerai, pasislepusi, kad uzklausei oro_buckis.gif lotuliukas.gif Jis pas mane alkanas neprognozuojamas, tad dabar turbut tikrai ka nors jam pagalvosiu, gal ka uzpilamo, nes juk tikrai sake, kad gimdymas gali trukti ilgai. O man noretus, kad jis butu bent jau ramesnis uz mane blush2.gif

Atsakyti
d'ville, aš tikrai apie maistą sau nepagalvojau lotuliukas.gif vyru rūpinuosi, nes kai jis alkanas... laugh.gif
na kai važiuosiu į vgn, reikės pasiklausti kokia tvarka. galėtų savo psl. aiškiai surašyti, kas ir kaip, tada durnų klausimų nekiltų.

rota, gerai, kad taviškis spėjo 4u.gif vat ir aš galvoju, kad jam reiktų pasiimt kelnes, marškinius/maikę ir šlepetes...

Madissa, tai suprantu, kad leliukas kaip ir viskas tvarkoje. bet.. vis vien kažkaip nesinori dar byrėti. noriu liepos sulaukti ax.gif sėkmės pas gydytoją 4u.gif

Atsakyti
Laba diena busimos mamytes.
Gal patarsite, kiek Folio rugsties reikia gerti? Nes ant buteliuko parasyta 1-2 tbc blush2.gif
Atsakyti