Įkraunama...
Įkraunama...

Neštuliukių skyrelis

QUOTE(marusiote0120 @ 2012 06 20, 15:40)
Pritariu Krempudrai del tu visu sportu, as irgi jau 10-11 sav troskau makstu, sportu visokiu-bet gine pristabde, pasake palaukt truputi bent iki 12 sav. Tai as vis dar laukiu ir abejoju ar beeisiu vasara kurnors  blush2.gif Siaip as propaguoju pasivaiksciojimus. Ne kasdien, bet kas 2 dienos tai tikrai po 1-1.5 pasivaikstom su MB. Ir man sveika, miegu geriau ir MB i sveikata, nes pilvas maniski lenkia  tongue.gif Ir gine sake, kad gerai pasivaiksciojimai. Mano darbas sedimas, duok Die arbatos nueinu pasidaryt-tai vakarais kokia 8.30-9 iseinam ir duodames po savo rajona ar i parkeli pavaziuojam.

Man irgi kai pavaikstau palengveja - na gal dabar kai jau pykinimai apmazejo bus galima daugiau pasivaiksciot po laukus smile.gif Mano vyras irgi gerokai "nescias" - sakau uz mane pilvuka augina blush2.gif blush2.gif galeciau visai neblogai prasisukt bigsmile.gif
Aciu uz patarimus visoms - dar neiprantu prie naujos savo busenos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Iris*: 20 birželio 2012 - 14:45
Iris, tikrai pavaiksciok geriau, kol gali mirksiukas.gif bet irgi taip nepersistengiant ir ivertinant jegas. va as jau negaliu, o taaaaaaaaaip norisi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
Registruojuos naujuos namuciuos smile.gif
Streamy 4u.gif

Doli, daiva8888 nuosirdziausi sveikinimai susitikus su savo mazuliukais 4u.gif 4u.gif Aukit ir stiprekit 4u.gif

Visoms kitoms po 4u.gif

O mes gyvenam gerai, tik kojos siaubingai tinsta ir dar siek tiek sloguoju.
Didziausia naujiena pas mane, kad praeita penktadieni tapome tikra tradicine seima smile.gif Imesiu keleta nuotraukeliu i albumuka, kad parodyciau koks pilvelis pas mus wub.gif

Laikykites visos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes nestules,

Registruojuosi ir as naujuose namukuose. Streamy, aciu 4u.gif

Kamelija, sveikinimai tradicinei seimai. Greit jau ta tradicine seima ir su atzalele bus.
Kaip kovoji su tinimais?
As vakar visa vakara lyginau mazyles rubelius, tai kojos kaip bulkos buvo ir nakti inksta pradejo mausti.

Sunku jau tos paskutines savaites, ypac naktys.

As taip pat viska skalbiau su Neutral. Mes taip pat RIMI akcijiniu uzsipirkome.

Merginos, aciu, mintis apie patalelius i vezimaiti. Neislaidausiu ir as.

Kazko Kerzaka neprisidave, matyt jau su leliuku savo susitiko thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš naujuose namučiuose registruojuos.

Šiandien mačiausi su savo pilvelio stebukliuku wub.gif
Viskas gerai, širdutė puikiai plaka. Atitinkam (beveik) 9 sav. Esam 18.58 mm rolleyes.gif
Gimda jau mažiau atsisluoksniavusi už tai ir tepliojimas galima sakyti baigėsi.
Crinoną dar teks naudoti, o askarutino jau nebereikia.
Kitas susimatymas vėl po 2-jų savaičių.
Tiesa - mano tyrimai (šlapimas, kraujas) visi idealūs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 20 birželio 2012 - 17:57
QUOTE(dangutex @ 2012 06 20, 18:15)
Kaip kovoji su tinimais?
As vakar visa vakara lyginau mazyles rubelius, tai kojos kaip bulkos buvo ir nakti inksta pradejo mausti.

Man irgi patinsta kojos ilgiau pastovėjus ar pavaikščiojus. Paguliu aukštai užsikėlus kojas ir per kokią valandėlę praeina. Viena karštesnę dieną ilgiau pasivaikščiojus plaštakos kaip reikiant patino, pirštų negalėjau sulenkti. Kavos išgėriau, kad skysčių perteklių išvarytų biggrin.gif
Papildyta:
Kazko Kerzaka neprisidave, matyt jau su leliuku savo susitiko  thumbup.gif

Aha tikrai Kerzaka prapuolusi. Na laukiam žinių. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2012 06 20, 18:54)
Šiandien mačiausi su savo pilvelio stebukliuku  wub.gif
Viskas gerai, širdutė puikiai plaka. Atitinkam (beveik) 9 sav. Esam 18.58 mm  rolleyes.gif

Kaip šaunu, kad viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 06 20, 12:37)
kas ten klausė dėl skalbiklių. aš pasirinkau Ringuvos, skystą. kol kas patenkinta.

va skysto nesu mačiusi bigsmile.gif o kaip kvapas blush2.gif vyresnėliui naudojau drožles, bet iki dabar prisimenu, kad kvapas toks savotiškas rolleyes.gif

QUOTE(Tanga @ 2012 06 20, 12:59)
Registruojuosi naujuose namučiuose, kurie tikiuosi, man bus paskutiniai. Gera čia su jumis, bet labai jau nekantru kraustytis pas mamytes

nu ot kokia tongue.gif

QUOTE(*Iris* @ 2012 06 20, 13:41)
Aciu uz naujus namukus. Noriu mergaites paklausti ar lanket kas nors nestukiu manksta kokia lengva, nes man jau dabar kojos pradeda vakarais skaudet ir nugara skaudena tai noreciau truputi pasitampyti. Kur geriausiai?

siūlyčiau su dvynukais neeksperimentuoti. Aišku, jeigu visą laiką labai sportavau ir organizmas pripratęs tai gal, bet šiaip tai gal p gimdymo prisisportuosi biggrin.gif

QUOTE(d'ville @ 2012 06 20, 15:01)
Aciu, Streamy, uz namucius  4u.gif
As miltelius pirkau, skysto dar nebandziau. Perskalbiu viena karta, po to silpna grezima, ir viskas. Cia kol nera dideliu demeliu, ir visas tas skalbimas labiau profilaktinis (nes nelabai islaidavau naujiems rubeliams 

Be proto dziaugiuosi nestumu, bet kazkaip tobulai lauktis man nepavyksta.

aš irgi neišlaidavau rūbeliams blush2.gif

Aprašei mano būseną rolleyes.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2012 06 20, 15:58)
O mes gyvenam gerai, tik kojos siaubingai tinsta ir dar siek tiek sloguoju.
Didziausia naujiena pas mane, kad praeita penktadieni tapome tikra tradicine seima smile.gif

Sveikinimai wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kazko Kerzaka neprisidave, matyt jau su leliuku savo susitiko 

Lygiai tą patį Eglzeeeelei pasakiau kursuose, kad Kerzaka greičiausiai jau su savo stebukliuku wub.gif

Viskas gerai, širdutė puikiai plaka. Atitinkam (beveik) 9 sav. Esam 18.58 mm  rolleyes.gif

su gera TA wub.gif wub.gif wub.gif
O mes su Eguzeeeele kursuose susitikom, tai nežinau kaip jai, bet man visai patiko. Manau nesimėtysiu ir liksiu gimdymui AK rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 06 20, 19:43)
*va skysto nesu mačiusi  bigsmile.gif o kaip kvapas  blush2.gif vyresnėliui naudojau drožles, bet iki dabar prisimenu, kad kvapas toks savotiškas  rolleyes.gif
**O mes su Eguzeeeele kursuose susitikom, tai nežinau kaip jai, bet man visai patiko. Manau nesimėtysiu ir liksiu gimdymui AK  rolleyes.gif

*Aš su skystu skalbiau (tiek su Ringuvos geltonu, tiek Naujosios Ringuvos baltu). Skalbiu su papildomu skalavimu. Bet šiaip man kvapas nekliūna 4u.gif

** O aš vis dar galvoju doh.gif man dar norėtųsi į VGN nueit, jei sveikatos turėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2012 06 20, 15:58)
Didziausia naujiena pas mane, kad praeita penktadieni tapome tikra tradicine seima smile.gif

sveikinimai 4u.gif

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 06 20, 19:43)
O mes su Eguzeeeele kursuose susitikom, tai nežinau kaip jai, bet man visai patiko. Manau nesimėtysiu ir liksiu gimdymui AK  rolleyes.gif

siandien kartais ne apie zindyma buvo? as ana savaita kai gulejau ak, irgi galejau nemokamai nueiti i kursus, ten kazka apie skiepus turejo pasakoti. bet nusprendziau, kad neissedesiu 3 valandu schmoll.gif jau savo poliklinikoje vienuose kursuose buvau, kur nesulaukusi pabaigos isejau doh.gif ne todel, kad buvo neidomu, o todel, kad jau uzpsaude per visus, kur galejo doh.gif nepalyginsi su tais sedmaisiais prieraisiosios tevystes centre. o tu dar prieraisiosios tevystes centre buvau kazkokiuose kituose kursuose?
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 06 20, 17:15)
Kazko Kerzaka neprisidave, matyt jau su leliuku savo susitiko  thumbup.gif

neee, dar nesusitikusi ir neatrodo, kad veiksmas prasidėtų.
Visą dieną kažką veikiu, tai po parduotuves, tai po kiemą. Matyt, organizmas įpratęs prie veiklos, kad nesistimuliuoja man nei nuo tūpčiojimųi, nei nuo ilgų pasivaikščiojimų, nei nuo rankų kilnojimo. O ir vakarykštė kaklelio patikra neatrodo, kad veiklą būtų užsukusi -nei kamščio, nei vandenų, nei sąrėmių.
Matyt, zuikiui labai gerai pas mane pilvely. Nors visaip aš jį bandau įtikinti, kad lystų lauk, bet įkalbėt neišeina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2012 06 20, 17:54)

thumbup.gif thumbup.gif Kaip šaunu. Taip ir toliau aukit ir stiprėkit thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2012 06 20, 18:00)
Man irgi patinsta kojos ilgiau pastovėjus ar pavaikščiojus. Paguliu aukštai užsikėlus kojas ir per kokią valandėlę praeina. Viena karštesnę dieną ilgiau pasivaikščiojus plaštakos kaip reikiant patino, pirštų negalėjau sulenkti. Kavos išgėriau, kad skysčių perteklių išvarytų  biggrin.gif

Dėl tynimų tai pritariu. Man visą nėštumą nebuvo šios problemos. O va paskutinį mėnesį ėmė ir atsirado doh.gif Dabar jau kasdieną kojos patinę būna. Ir kas keisčiausia, kad viena smarkiai labiau patinsta nei kita g.gif Ir per naktį žiūriu iki galo nebeatleidžia...
Iš pradžių galvojau, kad karšti orai taip veikia. Bet, kad paskutinėm dienom visai nekaršta. Tad net nežinau g.gif Gal su tuo tynimu susiję ir svorio augimas? Nes kažkodėl per paskutines savaites dar keletas kilų užsidėjo. Nors pati ir nematau ant kurių vietų g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2012 06 20, 19:49)
Sveikos  4u.gif
*Aš su skystu skalbiau (tiek su Ringuvos geltonu, tiek Naujosios Ringuvos baltu). Skalbiu su papildomu skalavimu. Bet šiaip man kvapas nekliūna 4u.gif

** O aš vis dar galvoju doh.gif man dar norėtųsi į VGN nueit, jei sveikatos turėsiu  blush2.gif

Na šį kartą nusipirkau tą Neutralį, žiūrėsim kaip toliau. Beje jeigu kuri kur užmatysite nuolaidas, tai praneškit blush2.gif

Ja norėjau rašyti, jeigu eisi pasiimk ir mane, bet pagalvojau, kad nesimėtysiu biggrin.gif

Šiaip aš pagalvojau, kad jeigu nori kuo natūraliau, esi iš tų kurios nori cackų patackų, tai manau geriau ten nevažiuoti (AK). Jie už profesionalumą, ir jeigu norėsi kad s tavim ten cackintųsi, tai jie iki tam tikros ribos gal ir cackinsis, bet... tik iki tam tikros ribos.
Aš pirmąjį gimdžiau VGN, aišku, tas buvo jau virš 13 metų atgal rolleyes.gif bet kai pradėjau kraujuoti tai panikos įnešiau, o su savo klubais tai jiems infarktą norėjau įvaryti biggrin.gif aišku, susitvarkė, viskas gerai, bet kaip supratau su tokiais atvėjais geriau AK, nes čia visi gydytojai vietoje. Ir jeigu kažkas rimčiau, bet kokį gydytoją jie išknis iš kurio nors skyriaus ax.gif na tikiuosi, kad M spės grįžti iš atostogų, tai yra aš ištempsiu iki termino biggrin.gif ir viska bus gerai biggrin.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 06 20, 19:54)
sveikinimai 4u.gif
thumbup.gif  wub.gif
siandien kartais ne apie zindyma buvo?

o tu dar prieraisiosios tevystes centre buvau kazkokiuose kituose kursuose?

ne apie žindymą buvo praeitą savaitę, aš tada nenuėjau, nes prastai pasijaučia ir grįžau namo.

Į prieraišios tėvystės centrą važiuosiu 27, į natūralia kūdikių higieną rolleyes.gif prieš savaitę nebuvo paskaitos, nes susirgo tos mamytės vaikas, tai atšaukė paskaitą rolleyes.gif

kerzaka, būčiau ranką davusi nukirsti, kad tu ja savo stebukliuką laikai ant rankų cool.gif
Atsakyti
Tanga, aciu uz tavo nuorodas, prisedusi isstudijuosiu 4u.gif Man apie eko produktus viskas labai labai idomu ax.gif

Ingvita, su simtadieniu!
O man su ta gliukoze kazkokia nesamone gavosi. As supratau, kad einu darytis ta bjauruji tyrima, dar klausiau O.K., ar tikrai man reikia, jei diabetu niekas giminej neserga, uztikrino, kad vis tiek reikia, bet siuntime nurode "gliukoze". Kai atejau pas sesele, tai ji sako cia paprastas kraujo gliukozes tyrimas, nes kai atlieka gliukozes tolerancijos testa, raso GTT arba GTA, o ne tiesiog gliukoze... Tai ir likau nesupratusi, ar gine blogai uzrase, ar as isijauciau, kad butent tas slykstus tyrimas cia turi buti..
O kaip pas jus buvo siuntime nurodyta?

Ir dar praziopsojau, ka ten mergaites saket apie pigu varianta del pataliuku i vezimeli? blush2.gif
Atsakyti