Sveikutes nestules,
Nuo tinimu geriu Steponeno arbata, bet ji man nepadeda. Nakti kas 1-2 val lakstau i WC, bet tinimu neatsikratau.
As taip pat girdejau, kad reikia vandens gerti daugiau, kad lasteles atsargu nekauptu, bet gydytoja dabar liepe riboti skyscius.
Nezinau kas pasidare, bet dabar ziauriai noriu gazuotu gerimu: giros, sidro nealkoholinio, mineralinio vandens. Anksciau tik negazuota vandeni gerdavau.
Jums taip nera?
As po AK kursu galutinai apsisprendziau gimdyti AK, tikrai patiko visas ju profesionalumas. O vyr. akusere tiesiog daug ka jumoro formoje aiskino, gal del to ir pasirode gruboka.
Kerzaka, nu tu saunuole. Mes Tau jau palydetuves paruose i mamyciu skyreli, o ji dar laksto, tvarkinejasi.
As kaip meska, nieko jau nebegaliu daryti. Net guleti visus sonus skauda.
Nezinau kaip musu mazes ritmas bus, bet dabar del futbolo einu miegoti apie 1 val ir ryte drybsau iki 11 kol ji mane pradeda zadinti.
Baisu prisipazinti, bet ir as geriau issimiegu ryte, kai vyras i darba iseina, o nakti tik vartausi ir i tualeta lakstau.
Vakar kuriozas buvo: futbolo nebuvo, tai anksciau nuejau miegoti. 1 val nakties pazadina mane, spekite kas, ogi maze duodasi ir nesiruosia miegoti. Nu galvoju ritma mergaitei itaisiau.