Įkraunama...
Įkraunama...

Neštuliukių skyrelis

QUOTE(kerzaka @ 2012 06 20, 21:03)
neee, dar nesusitikusi ir neatrodo, kad veiksmas prasidėtų.
Matyt, zuikiui labai gerai pas mane pilvely. Nors visaip aš jį bandau įtikinti, kad lystų lauk, bet įkalbėt neišeina  biggrin.gif

O aš jau galvojau... Ką padarysi, laukiam toliau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 06 20, 21:45)
Tanga, aciu uz tavo nuorodas, prisedusi isstudijuosiu  4u.gif Man apie eko produktus viskas labai labai idomu  ax.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif
Papildyta:
Kamelija2 sveikinimai jūsų šeimynėlei! Gražios nuotraukos smile.gif
Atsakyti
Meilės vaisiau, man buvo užrašyta GTT su 75gr gliukozės 4u.gif
Atsakyti
Egluzeeele, as dabar pagalvojau, o te buvo kamuoliai g.gif negi neduos man ant ju pasokineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2012 06 20, 22:24)
Kamelija2 sveikinimai jūsų šeimynėlei! Gražios nuotraukos  smile.gif

Aciu 4u.gif

Aciu ir kitoms mergaitems uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif

dangutex nezinau kaip su tuo tinimu kovot. Mano kojos siaubingai atrodo. Bandau miegot pakeltom, tai dar kol atsikeliu geriau atrodo. Bet po kokios valandos vel sutinsta. verysad.gif Turbut sitas dziaugsmas bus iki nestumo pabaigos. Gerai, kad jau nebeilgai...
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2012 06 20, 22:52)
dangutex nezinau kaip su tuo tinimu kovot. Mano kojos siaubingai atrodo. Bandau miegot pakeltom, tai dar kol atsikeliu geriau atrodo. Bet po kokios valandos vel sutinsta. verysad.gif Turbut sitas dziaugsmas bus iki nestumo pabaigos. Gerai, kad jau nebeilgai...

mano draugei gydytoja kažkokių žolelių gerti buvo išrašius nuo tinimo. jei reikia, galiu užklausti, kokios, ar padėjo.

sveikinimai 4u.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, nestuliukai ir be 5 min mamytes! 4u.gif
Registruojuosi naujuose namuciuose! biggrin.gif

Vaiko rubus visada skalbiau ir skalbiu "Bobas" skalbimo milteliais.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš kažkokia meška pasidariau blush2.gif Parpt iki vidurdienio galėčiau... blush2.gif Naktį indėnai apsireiškia, o ryte, išleidus vyrą į darbą geriau miegas kažkodėl biggrin.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 06 20, 19:54)
siandien kartais ne apie zindyma buvo? as ana savaita kai gulejau ak, irgi galejau nemokamai nueiti i kursus, ten kazka apie skiepus turejo pasakoti. bet nusprendziau, kad neissedesiu 3 valandu schmoll.gif jau savo poliklinikoje vienuose kursuose buvau, kur nesulaukusi pabaigos isejau doh.gif ne todel, kad buvo neidomu, o todel, kad jau uzpsaude per visus, kur galejo doh.gif nepalyginsi su tais sedmaisiais prieraisiosios tevystes centre. o tu dar prieraisiosios tevystes centre buvau kazkokiuose kituose kursuose?

Vakar buvo apie nėštumo pabaigą ir gimdymą, o aną kartą - apie kūdikio priežiūrą (ir skiepus) 4u.gif Galėsiu vėliau surašyt, ką pasižymėjau, ką pasakojo, jei įdomu.
Išsėdėt tikrai sunkoka. Man uodegikaulis bais paskausta biggrin.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 06 20, 22:46)
Egluzeeele, as dabar pagalvojau, o te buvo kamuoliai g.gif  negi neduos man ant ju pasokineti biggrin.gif

Ten kur buvom jo nesimatė g.gif Nebent ten tolėliau buvo, kur kiti užstojo...

Dėl AK sutinku. Ten tikrai saugiau, jei neduok D., kyla kokių problemų. Ir mažiau to perspausto natūralumo.
Nereik ir man cackų pacackų. Ne į SPA gi važiuosiu biggrin.gif Bet kažkaip vakar mane bais labai paveikė tos kalbos apie per daug priaugto svorio... blush2.gif ir ta vyr. akušerė man tokia gruboka pasirodė blush2.gif Matyt nestuke.gif hormonai daro savo blush2.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 06 21, 08:30)
mano draugei gydytoja kažkokių žolelių gerti buvo išrašius nuo tinimo. jei reikia, galiu užklausti, kokios, ar padėjo.

Esu skaičius, kad yra kažkokia Dr. Steponėno arbata nuo tinimo. Bet vienoms veikia, kitoms ne.
Kaip vakar sakė per kursus, svarbiausia nenustoti vartoti skysčių, nes tada ląstelės dar labiau ima kaupti skysčių atsargas 4u.gif

Reik ridentis iš lovos blush2.gif Gražios dienos visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2012 06 21, 09:02)
Labas rytas, nestuliukai ir be 5 min mamytes! 4u.gif
Registruojuosi naujuose namuciuose! biggrin.gif

Vaiko rubus visada skalbiau ir skalbiu "Bobas" skalbimo milteliais.

Va kaip tik nužiūrėjau, kad "Bobo" prekėms maximoj 25% nuolaida nuo šiandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2012 06 20, 18:54)
Ir aš naujuose namučiuose registruojuos.

Šiandien mačiausi su savo pilvelio stebukliuku  wub.gif

Lietuva, smagu skaityti tokias puikias naujienas lotuliukas.gif
Sveikinimai!!! thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 06 20, 21:45)

O man su ta gliukoze kazkokia nesamone gavosi.  Kai atejau pas sesele, tai ji sako cia paprastas kraujo gliukozes tyrimas, nes kai atlieka gliukozes tolerancijos testa, raso GTT arba GTA, o ne tiesiog gliukoze... Tai ir likau nesupratusi, ar gine blogai uzrase, ar as isijauciau, kad butent tas slykstus tyrimas cia turi buti..
O kaip pas jus buvo siuntime nurodyta?

Pas mane bent jau tai buvo nurodyta GTA unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingvita @ 2012 06 21, 12:50)
Lietuva, smagu skaityti tokias puikias naujienas  lotuliukas.gif
Sveikinimai!!!  thumbup.gif

Papildyta:
Pas mane bent jau tai buvo nurodyta GTA  unsure.gif

Tiesa, po gliukozes tyrimo ta diena mano mazas zuikis (e) davesi kaip isprotejes (us), pilvukas kaip reikiant kilnojosi visa diena doh.gif
Tai nezinau, ar cia jam (jai) labai patiko, ar nepatiko tas gerimukas g.gif
O vat jau vakar, siandien kazko labai aprimes (us)... Silpnus judesiukus tik jauciu, tai ir vel nezinau, cia gerai, ar blogai.. ??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2012 06 21, 11:04)
Labas rytas 4u.gif
Aš kažkokia meška pasidariau blush2.gif Parpt iki vidurdienio galėčiau...  blush2.gif Naktį indėnai apsireiškia, o ryte, išleidus vyrą į darbą geriau miegas kažkodėl biggrin.gif

Labas rytas biggrin.gif Aš tik dabar iš lovos išsikrapščiau. Bandau pamiegoti avansu - juk nežinau, ar šiąnakt neteks gimdyti biggrin.gif O šiaip gal čia koks slėgis kaltas? Visai jėgų neturiu...
Atsakyti
Man tai nesimiega tiek ilgai. Beveik per visas atostogas keliuosi apie 7 val, o va šiandien iki 8 val ištempiau. Tai jau pažanga. Bet aš, žinokit, anksti miegot einu (kokia 22:30 -23:00). Tai gal čia dėl to ir keliuos ankstėliau.
Įdomu, koks lelius bus -pelėda ar vyturiukas. Nes va draugai, tai mėgėjai pamiegot ilgėliau, o jų vaikutis ankstyvas vyturys, tai ir kelia tėvėlius anksti, kad jau reik eit žaist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 06 21, 13:47)
Man tai nesimiega tiek ilgai. Beveik per visas atostogas keliuosi apie 7 val, o va šiandien iki 8 val ištempiau. Tai jau pažanga. Bet aš, žinokit, anksti miegot einu (kokia 22:30 -23:00). Tai gal čia dėl to ir keliuos ankstėliau.
Įdomu, koks lelius bus -pelėda ar vyturiukas. Nes va draugai, tai mėgėjai pamiegot ilgėliau, o jų vaikutis ankstyvas vyturys, tai ir kelia tėvėlius anksti, kad jau reik eit žaist  biggrin.gif

Kerzaka, tu dar čia?! Marš gimdyt! biggrin.gif

Aš labai tikiuosi, kad mūsų mažė bus pelėda. Mes su MB vakarojam iki pirmos, o keliamės 9. Anksčiau sunkiai man gaunasi, bet, jaučiu, teks pratintis.
Atsakyti