QUOTE(d'ville @ 2012 06 20, 15:01)
pasislepusi, Sangria, gal nekaip nuskambes, bet trupuciuka ramiau pasidare, kai paskaiciau, kad ne as viena pasidariau baisi zliumbe.. Atrodo, ir leliui viskas gerai, ir jau laiko daug, bet kazkaip psichika visai sustreikavo - jau MB nebesistebi, kai viena akimirka juokiuos, o kita asaros byra

Nurasau hormonams, bet siaip nervuojuos, kad vaikelis bus neramus ir sudirges. O gal cia nieko tokio? Nezinau, kaip jums, bet man bent namiskiai kartais prikisa - va, kaip norejai vaikelio, o kai laukies, tai vis verki. Na bet kazkaip taip gaunas.. Ir judeti, pasidaryti visokius darbus sunku, kartais toks bejegiskumo jausmas apima. Jiems atrodo, kad nuolat tureciau skraidyti kaip ant sparnu. Be proto dziaugiuosi nestumu, bet kazkaip tobulai lauktis man nepavyksta.
man atrodo, kad tos būsenos visai normalu. vienos daugiau, kitos mažiau išgyvena.
tik, gal nevisos puola "girtis" čia.
atvirai pasakius, aš irgi labai jau riboju savo pasisakymus, nes kažkaip atrodo, po tiekos metų laukimo, baisiai nepadoru šitame skyrelyje verkti...
nors kartais labai norisi širdį išlieti. bet va ta baimė, likti nesuprastai ar dar blogiau apmėtytai pomidorais, ir stabdo...
QUOTE(Kamelija2 @ 2012 06 20, 15:58)
Didziausia naujiena pas mane, kad praeita penktadieni tapome tikra tradicine seima

Imesiu keleta nuotraukeliu i albumuka, kad parodyciau koks pilvelis pas mus
oi, kad ir pavėluotai, bet nuoširdūs sveikinimai. kad ir nemačiau foto, bet tikiu, kad buvai tą dieną pati pačiausia
QUOTE(Streamy @ 2012 06 20, 19:43)
va skysto nesu mačiusi

o kaip kvapas

vyresnėliui naudojau drožles, bet iki dabar prisimenu, kad kvapas toks savotiškas
nu ot kokia
man vyras parūpina, kai darbo reikalais važiuoja pro Panevėžį. ten yra Ringuvos firminė krautuvėlė.
skystas man geriau, nes kažkaip skalbimo mašinos "stalčius" neužsineša, rūbuose nelieka dėmių nuo skalbimo priemonių (na čia aš gal tokia mėgėja padauginti miltelių, kitaip nežinau kaip paaiškinti, tas dėmes)..
o kvapas... ai nu ką žinau, šiaip kai uostai, gal ir nėra malonus, kažkiek ūkiniu muilu paduoda. bet kai išskalbi, jokio kvapo nelieka.
QUOTE(egluzeeele @ 2012 06 20, 19:49)
Aš su skystu skalbiau (tiek su Ringuvos geltonu, tiek Naujosios Ringuvos baltu). Skalbiu su papildomu skalavimu. Bet šiaip man kvapas nekliūna
aš irgi ir Balance, ir tą Ringuvos su tulžim naudoju. tik pastebėjau, kad kartais dėmių neišskalbia...
neatsimenu, kuri rašėt apie diržo naudojimą po gimdymo. aš irgi pagalvojau, kad gal galima šį diržą apsukus dėti... o išvis kam jį deda? kad greičiau pilvas susitrauktų? ar kad judėti būtų lengviau?
o tiesa, ar visos pirkotės tuos kompresus krūtinei? aš tai nepirkau nei tepalo, nei kompresų... galvoju, kad gal jei reikės, vyras nupirks? ar geriau iškart turėti su savimi ?
ar yra kas galvoja apie gimdymą VGN?
ar pirkotės tas maitinimo pagalves? mačiau, kad yra ne tik Zapy ar kaip ten firmos.., bet ir kitokių firmų. o gal galima ir paprastą pagalvę naudot vaiką maitinant?
kažko norėjau dar paklausti, bet jau nepamenu... ai tiek to. prisiminsiu, parašysiu.
visoms po