Įkraunama...
Įkraunama...

Fuksija (Fuchsia)

Niekaip nesusidraugauju su šiomis gėlėmis. O tokių grožių užrodėte wub.gif Pas mane auga tik šitokia, per žiemą žydi
user posted image
Atsakyti
Sveikos. Noriu paklaust, ar jau isneset savo fuksijas i lauka, ar dar siltai jas laikot?
Atsakyti
Kaip ir zadejau rodau giminaites fuksija, fotografuota 6dieni . Gyvena jau lauke. Tik foto prasta, nes buvo prietema ir fotografavau telefonu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2013 04 30, 10:22)
Sveikos. Noriu paklaust, ar jau isneset savo fuksijas i lauka, ar dar siltai jas laikot?

Mano anksčiau atnešta iš rūsio namo, jau žiedus sukrovė. Kai būna saulutė, išnešu į lauką, nakčiai nepalieku. Kitą tik dabar iš rūsio, lauke stovi, bet kai šalnos bus, jaučiu, įnešiu.
Svajoju apie fuksiją-medelį, bet kažin, ar man pavyks. Dar ta nuolatinė baltasparnių grėsmė gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 30 balandžio 2013 - 12:20
QUOTE(IwonaBogd @ 2013 04 30, 10:22)

4u.gif

dar bijau, nes gal pries pusantros savaites viena buvau ištrėmus į šiltnamį, tai apšalo, bet jau mačiau, kad leidžia naujus lapukus.

Ir gal yra kokių stebulingų būdų, kad pražydinti fuksiją. Augo visą žiemą namie, lapų daug, bet dar žiedukų nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2013 04 30, 16:16)

Ir gal yra kokių stebulingų būdų, kad pražydinti fuksiją. Augo visą žiemą namie, lapų daug, bet dar žiedukų nesimato g.gif

As laistyciau trasom, skirtom prazydinimui. Gal ko truksta, kad nekrauna pumpuriuku.
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2013 04 30, 15:16)
4u.gif

Mano fuksija gavo pelargonijų trąšų, laisčiau pelargonijas, tuo pačiu fuksiją. Ir dar visiškai neteisingai, bet turėjau orchidejų, kurių neauginu, trąšų. Negi išpilsiu -gavo fuksija ir pelargonijos. Nesiskundžia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 30, 15:30)
As laistyciau trasom, skirtom prazydinimui. Gal ko truksta, kad nekrauna pumpuriuku.

QUOTE(vasarema @ 2013 04 30, 15:47)
Mano fuksija gavo pelargonijų trąšų, laisčiau pelargonijas, tuo pačiu fuksiją. Ir dar visiškai neteisingai, bet turėjau orchidejų, kurių neauginu, trąšų. Negi išpilsiu -gavo fuksija ir pelargonijos. Nesiskundžia. blush2.gif

Pries savaitele kita, buvau palaisciusi Sea Sol'u, bet gal nelabai tinkamas.
Taip pat turiu skystimelio skirto zydincioms gelems g.gif
Atsakyti
auginu fukses pirma karta bigsmile.gif bet kad ziedus sukrove...i delna netelpa user posted image tik i grietines indukus neziurekit, nes niekaip neprisiruosiu persodint i nuolatine vieta blush2.gif ziedu dydis tai mane gerokai nustebino, nes kiek parduotuvese esu macius, tai gerooookai mazesni ziedukai. ar as cia ant tokios veisles uztaikiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2013 05 14, 00:43)
auginu fukses pirma karta  bigsmile.gif  bet kad ziedus sukrove...i delna netelpa user posted image tik i grietines indukus neziurekit, nes niekaip neprisiruosiu persodint i nuolatine vieta  blush2.gif ziedu dydis tai mane gerokai nustebino, nes kiek parduotuvese esu macius, tai gerooookai mazesni ziedukai. ar as cia ant tokios veisles uztaikiau  g.gif

labai gražus žiedai, kiek laiko auginate jau savo gelytę? aš irgi pirmą kartą auginu fuksija, bet pas mane visai mažytė dar, iki žiedu dar tolį biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mars: 14 gegužės 2013 - 09:32
QUOTE(mars @ 2013 05 14, 11:30)
labai gražus žiedai, kiek laiko auginate jau savo gelytę? aš irgi pirmą kartą auginu fuksija, bet pas mane visai mažytė dar, iki žiedu dar tolį biggrin.gif  ax.gif

dekui bigsmile.gif . bet ir mano mazyte. as ermitaze pirkau kovo men. bet jau pilna ziedu prikrovus, o ir kitos dvi jau su ziedukais. uj, reik susiimt ir i normalius vazonus jas persodint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2013 05 14, 13:01)
dekui  bigsmile.gif . bet ir mano mazyte. as ermitaze pirkau kovo men. bet jau pilna ziedu prikrovus, o ir kitos dvi jau su ziedukais. uj, reik susiimt ir i normalius vazonus jas persodint  blush2.gif

aš irgi ermitaže pirkau daigelį bet prieš mėnesi gal, tai dabar tik 15 cm aukščio g.gif
Atsakyti