Įkraunama...
Įkraunama...

Fuksija (Fuchsia)

QUOTE(mars @ 2013 05 14, 13:23)
aš irgi ermitaže pirkau daigelį bet prieš mėnesi gal, tai dabar tik 15 cm aukščio g.gif

Gal per mažas vazonėlis? Neskabot viršūnių? Saulės mažai?... Pas mane sužėlė kaip reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 05 15, 19:03)
Gal per mažas vazonėlis? Neskabot viršūnių? Saulės mažai?... Pas mane sužėlė kaip reikalas  thumbup.gif

na vazonėlis tai mažokas, reiks persodint ryt, viršunės neskabiau noriu kad dar į aukštį paaugtų, o ant saulės kai pastatau tai po 2 val jau kaip nuvytusi, nepatnka jai tioesioginiai spinduliai
Atsakyti
Pas mane ermitažiniai daigiukai taip pat prastai auga, ta prasme lėtai, nors ir apskabiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 05 14, 14:23)
aš irgi ermitaže pirkau daigelį bet prieš mėnesi gal, tai dabar tik 15 cm aukščio g.gif

hmz na mano irgi nedideli g.gif ir paskabyti gerokai g.gif ale is 4 krumu net trys jau pilni pumpuriuku. ujujuj reik juos kraustyt is grietines indeliu blush2.gif geda ir i ju puse jau paziuret blush2.gif blush2.gif sakau, gal jiem vieta patiko. stovi balkone, kur sviesu, o tiesiogines saules beveik nera, tik pries pat saulelydi saulutes gauna paragaut tiesiogiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 05 15, 18:40)
na vazonėlis tai mažokas, reiks persodint ryt, viršunės neskabiau noriu kad dar į aukštį paaugtų, o ant saulės kai pastatau tai po 2 val jau kaip nuvytusi, nepatnka jai tioesioginiai spinduliai

Vazono fuksijoms labai didelio nereikia, nes šaknys nėra didelės, žinoma, jei visai mažytis, tai būtina persodinti. Jei fuksija svyranti, tai neverta auginti didesnės, skabykite viršūnėles, turėsite gražų augaliuką, jei formuojate medelį, tuomet jau kitas reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 05 15, 23:10)
Vazono fuksijoms labai didelio nereikia, nes šaknys nėra didelės, žinoma, jei visai mažytis, tai būtina persodinti. Jei fuksija svyranti, tai neverta auginti didesnės, skabykite viršūnėles, turėsite gražų augaliuką, jei formuojate medelį, tuomet jau kitas reikalas  4u.gif

aš neprisimenu pavadinimo, tai nežinau kokia ji čia pas mane bus g.gif ar svyranti ar ne unsure.gif
Atsakyti
antri metai auginu sia gele, bet taip jos dar neperprantu.. žydi dabar, zeme atrodo dregna, bet lapai ir ziedai kaip pavyte.. kas jai? o gai buti per daug dregmes? o gal mazai. nieko nebesuprantu..
ziedai tai nepakartojami, neatsilaikau nenusipirkusi kokio daigelio, bet vis vargstu su jomis..
Atsakyti
4u.gif pasirodysiu koks grožis pas mane skleidžiasi ax.gif
user posted image

nedidukė,bet žiedų turėtų nemažai būti ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 05 24, 18:46)
4u.gif pasirodysiu koks grožis pas mane skleidžiasi  ax.gif

Tikra gražuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 05 24, 19:46)

Tikrai grožis wub.gif
Aš irgi labai laukiu, kol pražys ax.gif
Atsakyti
http://images61.fotk...13052445-vi.jpg

nedidukė,bet žiedų turėtų nemažai būti  ax.gif
http://images108.fot...0_163512-vi.jpg[

Pasaka thumbup.gif

O čia mano La Campanella smile.gif Krūmas kol kas nedidukas, pastoviai buvo skabomos viršūnės, kad sutankėtų smile.gif

user posted image

user posted image

O visos kitos gerokai buvo apgraužtos degučių, tai tik atželinėja ax.gif
Atsakyti
user posted image

nedidukė,bet žiedų turėtų nemažai būti  ax.gif
user posted image

GRAŽUTĖ thumbup.gif
Atsakyti