Įkraunama...
Įkraunama...

Fuksija (Fuchsia)

QUOTE(22kriste @ 2014 02 18, 12:09)
galvoju o kur kazi galeciau rast retesniu veisliu fuksiju daigeliu ? smile.gif

Retesnes tai kokios?
Atsakyti
Ermitaze siandien tikrai jau maciau daigelius ir labai grazus pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2014 02 18, 15:21)
Retesnes tai kokios?

user posted image wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2014 02 18, 15:21)
Retesnes tai kokios?

o ir seip noretusi visu kokiu dar neturiu smile.gif o turiu as tik albertinu poryte, ir dar dvejas su garbanotais sijoneliais,bet pavadinimus kasoj pasieme,tai va ir nebepamenu. vasara gal pavyks is kur nusignybt. blush2.gif o kur didziausias ju pasirinkimas buna? gal kas is uzsienio siuntesi,nupirkciau sakele kokia retesne ax.gif
Atsakyti
22kriste, jei turite tik kelias fuksijas, tai kolekciją ir iš Lietuvoje parduodamų galima susirinkti smile.gif Pirkti Lietuvoje būna Maximoje lauko prekybos aikštelėse, Olisevičių prekybos taškuose. Bet jos parduodamos jau išaugintos ir žydinčios vasaros pradžioje. Kaina atatinkamai apie 25 lt. Maximoje gal pigiau.
O daigų, šį penktadienį žadėjo papildymą Senukuose. Dabar labai mažas pasirinkimas buvo.
Aš esu kažkiek palaužius šakelių dauginimui iš savo atsisiustų fuksijų, bet tik nežinau ar išleis šakneles. Nemėgstu aš nei kažką sėti, nei taip dauginti verysad.gif
Atsakyti
Dalelė, manes geles irgi nemyli smile.gif net kaktusai sugeba numirt ax.gif idomu ar visos fuksiju rusys gausiai zydi? kuo patrest savo sodinukus kad jie mane dziugintu gausiai ziedais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22kriste: 19 vasario 2014 - 10:15
QUOTE(22kriste @ 2014 02 19, 10:09)
Dalelė,  manes geles irgi nemyli  smile.gif net kaktusai sugeba numirt  ax.gif idomu ar visos fuksiju rusys gausiai zydi? kuo patrest savo sodinukus kad jie mane dziugintu gausiai ziedais?

Aš savo fuksijas tręšiu žydinčių gėlių trąšomis, per visą sezoną jos mane džiugina gausiu žydėjimu smile.gif
Atsakyti
Jau pargabenau savo fuksijas iš rūsio į šviesią ir šiltą patalpą ax.gif Esu patenkinta - šauniai išžiemojo, apsipylusios mažyčiais balzganais pumpurėliais, tikiuosi netruks sužaliuoti bigsmile.gif O kaip jūsiškės?
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2014 03 13, 22:49)
Jau pargabenau savo fuksijas iš rūsio į šviesią ir šiltą patalpą  ax.gif Esu patenkinta -  šauniai išžiemojo, apsipylusios mažyčiais balzganais pumpurėliais, tikiuosi netruks sužaliuoti  bigsmile.gif O kaip jūsiškės?

As savo jau pries menesi atsinesiau, tai zaliuoja. Bet padariau klaida kad nelaisciau rusy. o jus laistet? smile.gif
Atsakyti
Man nepasiteisino žiemojimas tamsiame ir šiltame rūsyje schmoll.gif Pernai kambaryje labai gerai peržiemojo, aišku kelis kartus genėjau, bet buvo gražūs krūmai ir gausiai žydėjo visą šiltąjį periodą. Pas mane kolekcijos nėra tik kelios buvo dėl įvairovės, tai viena neišgyveno jau rūsyje, į namus parsinešiau tris, viena nudžiuvo, o dvi atsprogo labai sunkiai. Viena neblogai atrodo, o kita vargana verysad.gif
Pasirodom

user posted image user posted image

Aš laisčiau tik kelis kartus, kartu su pelargonijomis...dar gerai, kad išliko su mėlynu sijonuku. Gaila kad neišgyveno su baltu...Aišku ne problema nusipirkti naujų daigelių, jau šiais laikais ne deficitas, bet man pirmais metais būna mažos. Mano sąlygomis, per žiemą reikia laikyti namuose.

Atsakyti
Nusipirkau pabandymui susipazinimui siandien viena fuksijos daigeli Albertina smile.gif

siemet is jo dideles zalumos tiketis negaliu? skabyti reikia kad plestusi i sonus?

Atsakyti
ar bandė kuri augindama medelį sodint kelis sodinukus su lazda ir pint juos aplink ją? tokiam projektui svyranti pasiteisintu? g.gif
Atsakyti