Įkraunama...
Įkraunama...

Fuksija (Fuchsia)

QUOTE(b.kite @ 2014 04 08, 09:47)
tai drugeliai suprantu biggrin.gif geras metodas juokas ima
bet kaip kiausinelius nuo apatiniu lapu nusiurbt.. mano karaliskom pelargonijom taip siemet nutiko..

cia kantrybės reikalaujantis metodas biggrin.gif išsiris ir suskris , svarbu kad naujų nespėtų padėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2014 04 08, 10:44)
Skaitydama seną temą supratau, kad baltasparniai beveik visas gerokai pakankino. Mudvi su kaimyne juos išnaikinom su dulkių siurbliu  blush2.gif tiesiog kiekvieną kartą besitvarkant reikia augalą švelniai sujudint ir tie parazitai vos ne patys į siurblį sulenda (silpni sparneliai neįstengia priešintis). Tai tiek  ax.gif

isbandysiu 4u.gif nezinau, ar man vaidenas, bet tu zarazu net actara neveikia (turiu jos atsargu dar mazumele rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(22kriste @ 2014 02 19, 09:44)

Sveiki, tai ar turi kas nors is jusu tokia fuksija ir galetu sakele parduot? 4u.gif Mielai paimciau. Galeciau ir mainytis, turiu keturias, bet paprastas neypatingas, kai issiskleis ziedai idesiu nuotrauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silena @ 2014 05 29, 11:21)
Sveiki, tai ar turi kas nors is jusu tokia fuksija ir galetu sakele parduot? 4u.gif Mielai paimciau. Galeciau ir mainytis, turiu keturias, bet paprastas neypatingas, kai issiskleis ziedai idesiu nuotrauku smile.gif

As taip pat norėčiau, labai man jos patiko, šiemet tik pirmąją įsigyjau ir tai svyrančią. Norėtųsi ir kitokių wub.gif
Atsakyti
Kai ieskojau tokios per google, tai ismete supermama foruma, bet ten 2010 ar 2012 metu nebeprisimenu. Tai tais metais kazkas is mamyciu tokia turejo smile.gif Gal dar turi ir pasidalins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22kriste @ 2014 02 19, 09:44)

Grazi šita labai. Spėju, galėtų būti "New Millenium". Bijau pameluoti, bet man rodos ermitazuose buvau mačius panašią - "Maxima", neturėtų būti labai reta tarp augintojų.
Atsakyti
sweikos, kaip jusu grazuoles auga? man tai siemet nelabai su jom sekasi. isnesiau i lauka tai viena vejas nugalabijo, galvoju nieko nebus rausiu ir kitas lauk (buvau i geliu darzeli pasodinusi) kad vejas nenudraskytu... beraunant viena nulauziau iki pat saknu... kazin beatsprogs? kitai viskas gerai... tuoj issiskleis.... kai nesiseka tai nesiseka....user posted image
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 06 16, 18:14)
beraunant viena nulauziau iki pat saknu... kazin beatsprogs?

tai tą nulaužtą dalį reikėjo merkti ar sodinti ir prigis ax.gif

pas mane po vieną kitą žiedelį jau prasideda žydėjimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 16, 18:35)
tai tą nulaužtą dalį reikėjo merkti ar sodinti ir prigis  ax.gif

pas mane po vieną kitą žiedelį jau prasideda žydėjimas  wub.gif

iduriau i zeme, bet kad vysta man visa labai. nieko nebebus. bet isodina saknis su galiuku koto, gal sakau is to atzels?
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 06 16, 19:33)
iduriau i zeme, bet kad vysta man visa labai. nieko nebebus. bet isodina saknis su galiuku koto, gal sakau is to atzels?

turėtų atželti,aš buvau taip po ivienos žiemos užmigdžiusi ir atžėlė wub.gif
user posted image
net atskirsi kuri čia ta vargšė biggrin.gif
user posted image

užtai šiemet jos antrametės ir dar nesimato pumpurų,matyt žydės daug vėliau g.gif
nes pirmametės jau su daug pumpurų g.gif nors svyrančios atbulai,labai pumpuruotos g.gif
Atsakyti
[quote=*MONAMI*,2014 06 16, 19:58]

net atskirsi kuri čia ta vargšė biggrin.gif
user posted image

visos kokios nuostabios:) turbut pas mane svyranti nes jau sakos ilgos tokios ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Reikia pagalbos. Pirmą kart auginu šias gėles šiemet. Pirkau maža daigelį puikiai augo ir pumpuru jau pilnas, bet kažkas nutiko lapai visalaiką suvytę. Pumpurus pradėjo mest dar neprasiskleidusius. Drėgmės netrūksta, bandžiau ir padžiovinti, nešiau ir į saule, ir į pavėsį bet nieko. Suvytę lapeliai kiti ir krenta. Vabaliukų jokių lyg ir nėra trešiu karta į sav. Kas jai nutiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanesa3: 16 birželio 2014 - 22:26