Įkraunama...
Įkraunama...

Fuksija (Fuchsia)

sweikos. siemet bandysiu auginti fuksijas. vienas pirkau, kitas atsigaivinau is sakeliu. pradejo man jos labai stypti... sakykit prasau gal man joms kokias virsuneles nugnaibyti kad sakotusi ar tiesiog palikt kaip yra ir leisti augti. aciu uz atsakymus smile.gifcia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insanda: 03 balandžio 2014 - 18:57
QUOTE(insanda @ 2014 04 03, 20:55)
sweikos. siemet bandysiu auginti fuksijas. vienas pirkau, kitas atsigaivinau is sakeliu. pradejo man jos labai stypti... sakykit prasau gal man joms kokias virsuneles nugnaibyti kad sakotusi ar tiesiog palikt kaip yra ir leisti augti. aciu uz atsakymus smile.gifcia

gnybti ir kuo greiciau mirksiukas.gif . O tai, kas nusignybs bandyt priauginti ir bus naujas augaliukas. As i zeme smeigiu ir stiklainiuka uzdedu arba i kokia vazele vandenyje pamerkiu. Lengvai saknytes isleis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 04 03, 19:55)

Zinoma, kad gnybti, kad pradetu i sonus graziai sakotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Confetele @ 2014 04 06, 16:45)
Zinoma, kad gnybti, kad pradetu i sonus graziai sakotis  smile.gif

jau nugnaibiau, lauksim kada prades sakotis. o jas daznai nugnaibyt?
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 04 06, 18:52)
jau nugnaibiau, lauksim kada prades sakotis. o jas daznai nugnaibyt?

As nugnaibau tik viena karta, kai kurias esu gnaibius du kartus. Bet daugiau ne, nes visi ziedai formuojasi ant augalo sakeliu galu.
Atsakyti
jei svyranti tai nugnybti reikia, bet jei stiebine, tai kazi..
Atsakyti
Sveikos, mamytes, uzsikreciau as sia liga irgi, labai noriu fuksijos medelio, gal kas turit sakeliu ar dar genesit, gal galetumet atsiusti. O svyrancia neturiu kur kabinti ziema rusys per saltas susals, medeli tureciau kur laikyti manau ant siaurines palanges vesiam kambary jai tiks. Kazkada labai seniai turejau as ja, bet laikiau ant pietines palanges bute tai baisiai karsta jai buvo puole amarai niekaip nepavyko isgelbeti, nusibaige vargsale doh.gif kaip man jos gaila buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2014 04 07, 20:42)
Sveikos, mamytes, uzsikreciau as sia liga irgi, labai noriu fuksijos medelio, gal kas turit sakeliu ar dar genesit, gal galetumet atsiusti. O svyrancia neturiu kur kabinti ziema rusys per saltas susals, medeli tureciau kur laikyti manau ant siaurines palanges vesiam kambary jai tiks. Kazkada labai seniai turejau as ja, bet  laikiau  ant pietines palanges bute tai baisiai karsta jai buvo puole amarai niekaip nepavyko isgelbeti, nusibaige vargsale  doh.gif  kaip man jos gaila buvo  verysad.gif

aš dvi pernykščias galėčiau perleisti,bet atstumas didelis,o jos didelės,šakelės trapos g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, uzsikreciau as sia liga irgi, labai noriu fuksijos medelio, gal kas turit sakeliu ar dar genesit, gal galetumet atsiusti. O svyrancia neturiu kur kabinti ziema rusys per saltas susals, medeli tureciau kur laikyti manau ant siaurines palanges vesiam kambary jai tiks. Kazkada labai seniai turejau as ja, bet laikiau ant pietines palanges bute tai baisiai karsta jai buvo puole amarai niekaip nepavyko isgelbeti, nusibaige vargsale doh.gif kaip man jos gaila buvo verysad.gif
Atsakyti
nepykit streikuoja kompas labai letai veikia tai parasiau 2 zinutes netycia
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 07, 20:00)
aš dvi pernykščias galėčiau perleisti,bet atstumas didelis,o jos didelės,šakelės trapos  g.gif

Noriu noriu thumbup.gif sakeles siustumet? Galit ideti i dezute ir siust tai nesusispaus, tik but gerai kad pries siunciant nors diena nuskintas pamirkintumet vandenyje, taip pastebejau jos lengviau istveria siuntima, po kokias 2-3 sakeles abieju rusiu atsiustumet. Man is tiesu nera labai svarbu koki ziedai jos ir taip labai grazios ir tikiuosi pavyks islaikyti wub.gif
Atsakyti
Skaitydama seną temą supratau, kad baltasparniai beveik visas gerokai pakankino. Mudvi su kaimyne juos išnaikinom su dulkių siurbliu blush2.gif tiesiog kiekvieną kartą besitvarkant reikia augalą švelniai sujudint ir tie parazitai vos ne patys į siurblį sulenda (silpni sparneliai neįstengia priešintis). Tai tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2014 04 08, 08:44)
Skaitydama seną temą supratau, kad baltasparniai beveik visas gerokai pakankino. Mudvi su kaimyne juos išnaikinom su dulkių siurbliu  blush2.gif tiesiog kiekvieną kartą besitvarkant reikia augalą švelniai sujudint ir tie parazitai vos ne patys į siurblį sulenda (silpni sparneliai neįstengia priešintis). Tai tiek  ax.gif

tai drugeliai suprantu biggrin.gif geras metodas juokas ima
bet kaip kiausinelius nuo apatiniu lapu nusiurbt.. mano karaliskom pelargonijom taip siemet nutiko..
Atsakyti