Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai, skiautinukai, 6 tema

QUOTE(Siges @ 2013 04 24, 18:29)
O tai iš ko jį padaryt?  unsure.gif Sorry, jei klausimas kvailas, ale medvilninio tikrai norėč labiau, jei tai nėra koks as jus jau gatvas gaminys, kurio pas mus nerast  doh.gif  unsure.gif

Yra audinių parduotuvėse, panašiai kaip sinteponas, tik jis dar tokiu zigzagu sudaigstytas būna. Reik klaust ar su vilna ar tik medvilnė. Tik medvilnė pigesnis biskį. Gal 4-7 Lt metras. Tik siauresnis už sinteponą
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 04 25, 11:39)
Yra audinių parduotuvėse, panašiai kaip sinteponas, tik jis dar tokiu zigzagu sudaigstytas būna.  Reik klaust ar su vilna ar tik medvilnė. Tik medvilnė pigesnis biskį. Gal 4-7 Lt metras. Tik siauresnis už sinteponą

Aciu labai, kolkas as tik bazej ziurejau Kaune, sintepono ten visa eile buvo, o medvilninio va net nepagalvojau ieskot, bet gal irgi turetu unsure.gif

Baigsiu siuti suknele ir imsiuos uzklotuko ant lovytes biggrin.gif Tik rankiojuosi va viska is "visu kampu" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 04 25, 13:15)
Aciu labai, kolkas as tik bazej ziurejau Kaune, sintepono ten visa eile buvo, o medvilninio va net nepagalvojau ieskot, bet gal irgi turetu  unsure.gif

Baigsiu siuti suknele ir imsiuos uzklotuko ant lovytes  biggrin.gif Tik rankiojuosi va viska is "visu kampu"  doh.gif

As bazej perku 5 sandely, ta plonesni, zigzagu kur prasiutas.Pats tas lovos uztiesalui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 04 25, 14:25)
As bazej perku 5 sandely, ta plonesni, zigzagu kur prasiutas.Pats tas lovos uztiesalui  thumbup.gif

Aj yraaaa teeen medvilninio? bigsmile.gif Tai savaitgali prasineshiu tada bigsmile.gif Aciuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 04 25, 16:07)
Aj yraaaa teeen medvilninio?  bigsmile.gif Tai savaitgali prasineshiu tada  bigsmile.gif Aciuu  4u.gif

Tik paklausk ar medvilninis ar su vilna, nes vilna linkus pasitraukt biskį skalbiant daugiau nei 30 laipsnių
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 04 25, 16:07)
Aj yraaaa teeen medvilninio?  bigsmile.gif Tai savaitgali prasineshiu tada  bigsmile.gif Aciuu  4u.gif

nzn ar jis medvelninis, gal g.gif ...bet toks malonesnis uz ta toki kita...
Ot paaiskinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu zodz bus matyt ko ten turi, maciau, kad turi nemazai, tai gal visai tiketina, kad tures tikros medvilnes, ne kokios imitacijos smile.gif Oj butu gerai, nes tas sinteponas mane truputi neramino, ale maniau, kad jis vienintelis idaras doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 04 25, 16:19)
Nu zodz bus matyt ko ten turi, maciau, kad turi nemazai, tai gal visai tiketina, kad tures tikros medvilnes, ne kokios imitacijos smile.gif Oj butu gerai, nes tas sinteponas mane truputi neramino, ale maniau, kad jis vienintelis idaras doh.gif biggrin.gif

tikrai ne. Man irgi sinteponas nemalonus unsure.gif
Atsakyti
Pasirodau vakar gautas medžiagytes wub.gif Super gražios wub.gif Tik pardavykla įdėjo truputį bilekokių spalvų čia man lotuliukas.gif Žalios abi ir rausva turėjo būti irgi su ryškiomis gėlytėmis, kaip ta ruda lotuliukas.gif Na bet spalvos nesipjaus man, tai dzin, esu labai patenkinta wub.gif

Laukiu nesulaukiu, kada pradėsiu bigsmile.gif rolleyes.gif

user posted image

Taure, deja neturiu su kuo lyginti, bet peiliukas pasakiškas, labai patogus rankoj laikyti, lengvas, gerai važiuoja, ir tas išlinkimas man jo patinka, žodž shoppingu esu nesvietiškai patenkinta, ačiukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siges: 26 balandžio 2013 - 07:25
Sveikos darbštuolės. Perskaičiau, peržiūrėjau visas skaitinių temas, nuo pirmos iki paskutinės karsta.gif Po truputį lovos užtiesalą kurpiu ir susidūriau su problema. Gal ne visai problema, bet toks klausimas iškilo. Čia radau labai fainą parduotuvėlę, tiesiog kaip man sukurtą lotuliukas.gif Pradedant siūlais ir medžiagomis, baigiant juostelėmis, kaspinais, nėriniais ir viskuo kitku, kas man reikalinga lėlių, meškinų ir kt. kūrybai. Sakau norėčiau neribotos sąskaitos toje parduotuvėje ir paros laiko - ot prasisukčiau lotuliukas.gif Radau ten sintepono, bet taip nesinori jo užtiesalui naudot. O medvilninio užpildymo lyg ir nemačiau ten, arba jis tarp šimtų medžiagų ten pasislėpęs nuo mano akių doh.gif Gal kartais kas nors turite kokią nuotrauką, ar nuorodą, kaip atrodo tiksliai? Arba kur užsisakyti internetu galima? Geriausiai čia, mano nuomone, siųstis iš vokiečių, kainos pas juos mažesnės nei pas danukus, bet jei kas, tai pirkčiau ir čia, tik nežinau ko tiksliai ieškot blush2.gif Arba gal kas pasufleruotų kaip tas daiktas angliškai vadinasi? Gal kokiame ebay galėčiau rasti?

Ir dar toks klausimas. Jei lovos išmatavimai 180/200, tai aišku užtiesalo reik didesnio, man bent jau gražiau, kai šonai kone iki žemės nukrenta, tai tokio didumo trijų sluoksnių daiktas tilptų į skalbimo mašiną? g.gif Norėčiau tokį metodą išbandyti: http://vechernie-pos.../rag-quilt.html Tik neįsivaizduoju ar tokiam dideliam užtiesalui jis tinka? Ar gerai žiūrėtųsi g.gif Ir jaučiu čia visas penkmečio planas būtų, atrodo, kad ilgai labai truktų kiekvieną detalę atskirai persiuvinėt, susiūt po to viską į krūvą. O gal kaip tik paprasčiau, nei tris sluoksnius tarpusavyje sudaigstyti rankomis?
Atsakyti
Angliškai tas vidurinis minkštasis sluoksnis vadinasi "batting" smile.gif

Dėl skalbimo manau bus matyt pasiuvus, o ir skalbyklė neaišku kokia pas jus, vieni turi kur telpa 5 kg, kiti kur 9 kg skalbinių, jų ir būgnas didesnis smile.gif

Be to man rodos čia vis tiek toks kaip ir užtiesalas bus jau ant paklotos lovos, tai nemanau, kad kas savaitę ar kiek skalbsite smile.gif Blogiausiu atveju kartą į ketvirtį nunešite į valyklą ir išvalys unsure.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
Ačiū Siges 4u.gif

Dėl skalbimo mašinos man įdomu dėl to, kad norėčiau išbandyt tą skiautinių susiuvimo metodą, kur nuorodą įdėjau, tam reikalui reikalinga skalbimo mašina. Reikėtų sukišt į kažkokį maišą visą siuvinį, kad skalbiant apdrikstų kraštai, bet mašina "neprisivalgytų" siūlų.
Atsakyti