Sveikos darbštuolės. Perskaičiau, peržiūrėjau visas skaitinių temas, nuo pirmos iki paskutinės

Po truputį lovos užtiesalą kurpiu ir susidūriau su problema. Gal ne visai problema, bet toks klausimas iškilo. Čia radau labai fainą parduotuvėlę, tiesiog kaip man sukurtą

Pradedant siūlais ir medžiagomis, baigiant juostelėmis, kaspinais, nėriniais ir viskuo kitku, kas man reikalinga lėlių, meškinų ir kt. kūrybai. Sakau norėčiau neribotos sąskaitos toje parduotuvėje ir paros laiko - ot prasisukčiau

Radau ten sintepono, bet taip nesinori jo užtiesalui naudot. O medvilninio užpildymo lyg ir nemačiau ten, arba jis tarp šimtų medžiagų ten pasislėpęs nuo mano akių

Gal kartais kas nors turite kokią nuotrauką, ar nuorodą, kaip atrodo tiksliai? Arba kur užsisakyti internetu galima? Geriausiai čia, mano nuomone, siųstis iš vokiečių, kainos pas juos mažesnės nei pas danukus, bet jei kas, tai pirkčiau ir čia, tik nežinau ko tiksliai ieškot

Arba gal kas pasufleruotų kaip tas daiktas angliškai vadinasi? Gal kokiame ebay galėčiau rasti?
Ir dar toks klausimas. Jei lovos išmatavimai 180/200, tai aišku užtiesalo reik didesnio, man bent jau gražiau, kai šonai kone iki žemės nukrenta, tai tokio didumo trijų sluoksnių daiktas tilptų į skalbimo mašiną?

Norėčiau tokį metodą išbandyti:
http://vechernie-pos.../rag-quilt.html Tik neįsivaizduoju ar tokiam dideliam užtiesalui jis tinka? Ar gerai žiūrėtųsi

Ir jaučiu čia visas penkmečio planas būtų, atrodo, kad ilgai labai truktų kiekvieną detalę atskirai persiuvinėt, susiūt po to viską į krūvą. O gal kaip tik paprasčiau, nei tris sluoksnius tarpusavyje sudaigstyti rankomis?