Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai, skiautinukai, 6 tema

Aš tą laisvą daigstymą ir turėjau omeny, man daug gražiau taip atrodo, nei paprastai persiūta. Tik sakau, kad žiaurus darbas būtų tokį kiekį kvadratėlių sudaigstyt kringeliais rankytėm doh.gif
Žodžiu, baigiu siūt kiškį ir kimbu į savo lovatiesę. Jau tie medžiagos ir sintepono kvadratėlių kalnai akis bado doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Rodau vakariksti darbeli ax.gif
Nzn, ar galima vadinti skiautiniu si darbeli. Bet is gabaliuku smile.gif reikejo kedei naujo rubo, senas jau susidevejo, taigi pasiuvau is jau atitarnavusiu dzinsu. Labai truko ju. Todel teko panaudoti net ir pasitrynusias vietas. Ypac, kur vyro "darbiniai" buvo ax.gif Darbelis greitas, uztrukau pora valandu su pertrauka pietum biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 13 gegužės 2013 - 14:16
super darbelis smile.gif tereikia tik sudaigstyt kur ne kur.. tai ir tvirčiau bus, nesukris medžiaga ir gausis tikras tikras skiautinys smile.gif šaunuolė... kaip aš noriu taip.. tik va.. kol vaikai nebaigė mokyklų laiko visai nėr...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(RyzaLape @ 2013 05 13, 17:05)
super  darbelis smile.gif  tereikia  tik  sudaigstyt kur ne kur.. tai ir  tvirčiau bus, nesukris medžiaga ir  gausis tikras  tikras  skiautinys smile.gif šaunuolė...  kaip aš noriu  taip.. tik va..  kol vaikai nebaigė  mokyklų  laiko visai  nėr...sad.gif

Nesudaigsciau dar ax.gif Galvoju gal kur kokia saga prisiusiu, jei rasiu tinkama... nors siaip kai buvo originalas, tai irgi nebuvo sudaigstytas, maisas ir tiek. Kazkaip nesukrenta, o pradeda suktis apacioj, kur kojos doh.gif Tai ir noriu uzkabint virsuj ir apacioj. bet cia veliau blush2.gif
Pas mane vyresnis dar mokyklos nelanko, tai visi namuose bunam. Tai irgi nekas su tuo siuvimu. Kai sumiega pietu - mezgu, bijau su masina pazadinti. O kai orai atsilo, i kiema dar nepabude gerai isbegam biggrin.gif Tai ir istempiau suvimo masina i pavesine. Kas aplinkuj su zoliapjove burzgia, o kas su siuvimo masina lotuliukas.gif
Atsakyti
Fainas darbelis 4u.gif

Šian ir aš pagaliau pradėjau skiautinuką biggrin.gif Audiniai supjaustyti, tai po truputį galėsiu jau kergliot į visumą smile.gif Ale deja irgi tik pietų miego metu pagrinde doh.gif dry.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal prakonsultuosit katra..

user posted image

Turiu aš šią pėdelę, su ja neva galima free motion quilting daryt, nu bet man vis tiek - tiek prispaudžia skiautinį, kad apie jokį free motion ten kalbos nėr, turiu beveik per prievarta stumdyti siuvinį, kad slinktų doh.gif O ir skiautinys mano akimis žiūrint nestoras unsure.gif Kas čia per bajeriai unsure.gif Dantukai nuleisti, kliuvinio kaip ir nėr, nieko nesuprantu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 05 22, 10:34)
Sveikos, gal prakonsultuosit katra..

ar dantukus nuleidot
Atsakyti
gal yra kelios atžymos kokios ir ne ten pritvirtinos kojelę? ar kojelė tikrai tai mašinai skirta?
nežianu jūsų mašinos, bet kažkaip ne taip turėtų būt pritvirtinta kojelė, logiškai galvojant, jei prispaudžia audinį.. arba dantukai nenusileidę iki galo... daugiau nežinau ką spėlioti virtualiai..
Atsakyti
na siuvinys pats ir nesislankios, reik "valdyt" stumdant

bet jai sunkiai ir net labai stumiasi - tai tikrai gali but arba blogai prisukta pedele arba dar kas nors

nes man lengvai stumdosi net ir tada kai dantukai nenuleisti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 22 gegužės 2013 - 21:38
Mašina BERNINA, pėdelė TIKRAI TA biggrin.gif Dančiai nuleisti, jau rašiau.. Tvirtinti kažkaip KITAIP tiesiog neįmanoma, nelabai įsivaizduoju, kaip apskritai būtų galima ją kažkaip kitaip ir uždėt smile.gif

Kad siuvinys PATS slankiotųsi man gi ir nereik, tik sakau, kad neužtenka delnus uždėjus stumt, praktiškai reik suimt medžiagą, kad pastumt doh.gif

Žodž kažkoks pravalas arba aš kažko nesuprantu.. unsure.gif
Atsakyti
Man atrodo viršutinis siūlas įtemptas perdaug, kitos priežasties nesugalvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 05 23, 01:43)
Man atrodo viršutinis siūlas įtemptas perdaug, kitos priežasties nesugalvoju  g.gif

Dėkui, bandysiu čia bėdų ieškot, gal klaidingas įspūdis susidarė, kad pėdelė medžiagą prispaudus laiko. Paaiškės, kad įtempti siūlai įsisegę nepaleidžia blink.gif Ot būtų gražu doh.gif unsure.gif

Bandžiausi dar tik ant kelių testinių gabalų, tai visa laimė, nes būtų tekę turėti gražaus ardymo iš pagrindinio darbo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti