Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 120 tema

QUOTE(Liama @ 2012 06 22, 09:24)
Tada įdomiai biggrin.gif
Aš turiu DMC Aida 16 ir 63 skylutės atitinka 10 cm.
Bet tas linas dvigubai tankesnis, 20 skylučių - 1,6 cm...  g.gif
Liną pirkau iš kasiulai.lt...

Linas 32 ct. atitinka aida 16 ct., kai ant lino siuvinėjama per du siūliukus mirksiukas.gif

O dėl mezgimo fėjos, manau, kad tai apskritai namų fėja - ir mezganti, ir kepanti, ir verdanti, ir gal net siuvinėjanti mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 22 birželio 2012 - 11:16
QUOTE(B_March @ 2012 06 22, 13:16)
O dėl mezgimo fėjos, manau, kad tai apskritai namų fėja - ir mezganti, ir kepanti, ir verdanti, ir gal net siuvinėjanti  mirksiukas.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(lauramedis @ 2012 06 22, 13:05)
Zuzanėėėėėleeeee..... Kaip noriu mezgimo fėjos bigsmile.gif Ojej, kokia graži. Pagalvojau, kad to šaukšto galima būtų ir nesiuvinėti, bet ir su juo jinai žavinga smile.gif Megimo mezgimo, neabejokit, siūlų kamuolys ir virbalai labai aiškūs smile.gif O kad su prijuoste ir šaukštu, tai argi nemėgstam mes megzdamos kuom nors skaniu pasilepint? Aš tai visada siuvinėdama pasistatau šalia puoduką arbatos ir kokį saldėsį, tada darbas mieliau einasi...smile.gif

Man tas šaukštas nerealus. Visas grožis wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 22 birželio 2012 - 11:32
rodau ka issirinkau
user posted image

QUOTE(Uodegyte @ 2012 06 22, 10:21)
gera firma,ir turi isties daug ir nuostabiu schemu  thumbup.gif o del tos schemos kur sakiau kad galiu rusaiciu paklaust ar padaytu schema,ja padarytu nemokamai ,jai manei kad butu reikeje moketi  ax.gif

ne del to nusprendziau keisti paveikslo pasirinkima. Jei butu reikeje buciau susimokejus, bet apsvarsciau rizika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 06 22, 11:16)
Linas 32 ct. atitinka aida 16 ct., kai ant lino siuvinėjama per du siūliukus  mirksiukas.gif

Tiksliai, tada viskas gerai. tongue.gif O aš taip nusivyliau ir pradėjau siuvinėti ant Aidos.
Gerai, kad dar tik pradėjau...
Ačiū labai, kad paprotinot 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2012 06 22, 11:54)
rodau ka issirinkau

Šitas paviekslas man labai labai. wub.gif Aš jį 'įsirašius' į planus. Bet dabar mažesnius siuvinėju, kad įsivažiuočiau...
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2012 06 22, 13:07)
Šitas paviekslas man labai labai.  wub.gif Aš jį 'įsirašius' į planus. Bet dabar mažesnius siuvinėju, kad įsivažiuočiau...

as nuo dideliu pradejus, pirmi mano paveikslai ir buvo tokio dydzio lotuliukas.gif tik issiuvinejus 2 didziulius paveikslus (70*60cm ir 36*46cm) paemiau maziuka metrikiuka issiuvinejau ir dabar nedidukas dar siuvinejamas ax.gif na o tos planuojamos tulpes turetu buti pacios didziausios tik kad ant smulkesnes aidos siuvinesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2012 06 22, 12:54)
rodau ka issirinkau

aš dar subalamutinsiu hihihi.gif yra baisiai panašios tulpės iš dimensions, tokios, nors I love cross stitch mačiau inete kelis išsiuvinėtus, tai thumbup.gif gaunasi

Graži ta bobulytė-fėja, ir tas šaukštas tinka, man jinai tokia tikra namų šeimininkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 06 22, 15:39)
aš dar subalamutinsiu hihihi.gif yra baisiai panašios tulpės iš dimensions, tokios, nors I love cross stitch mačiau inete kelis išsiuvinėtus, tai thumbup.gif gaunasi

I love cross stitch turi abu variantus siu geliu, vienos ziuri i viena puse kitos i kita. Vienas jau rodziau tas kurias issirinkau, o cia dar kitos. skiriasi siek tiek, bet is esmes tai tas pats. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2012 06 22, 12:36)
as nuo dideliu pradejus, pirmi mano paveikslai ir buvo tokio dydzio  lotuliukas.gif tik issiuvinejus 2 didziulius paveikslus (70*60cm ir 36*46cm) paemiau maziuka metrikiuka issiuvinejau ir dabar nedidukas dar siuvinejamas ax.gif  na o tos planuojamos tulpes turetu buti pacios didziausios tik kad ant smulkesnes aidos siuvinesiu  rolleyes.gif

Aš tai bijau, kad nusibos didelis. Pirmiausia žiūriu kiek kantrybės turiu siuvinėjimui, nes anksčiau nesiuvinėjau ax.gif Dar tik 3 darbelius turiu... blush2.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 06 22, 14:39)
aš dar subalamutinsiu hihihi.gif yra baisiai panašios tulpės iš dimensions

lotuliukas.gif Taip, aš apie šitą, o pagalvojau - kad tas pats... pasirodo skiriasi bigsmile.gif Bet labai panašūs...
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2012 06 22, 15:44)
I love cross stitch turi abu variantus siu geliu, vienos ziuri i viena puse kitos i kita. Vienas jau rodziau tas kurias issirinkau, o cia dar kitos. skiriasi siek tiek, bet is esmes tai tas pats. smile.gif 

tikrai, šitos tokios pat kaip dimensions, o anos kitokios, man atrodė kad gal tik apverstas paveikslas smile.gif idomu bus procesą stebėt, kiek mačiau pas juos visi labai dideli paveikslai gaunasi bigsmile.gif

Dar mačiau, kad I love cross stitch išleido schemas Josephine Wall zodiakų, kaip knieti palygint schemą su haed, bet nėr dar nelegalių ax.gif
Atsakyti
rodausi ireminta darbeli smile.gif
user posted image

procesas uzbaigtas pilnumoje ..smile.gif
jei kas siuvines toki.. linkiu kantrybes.. ir kad jis nedulketu tiek kiek pas mane.. smile.gif realiai per puse metu. skiriant i diena 2-3 val.. galima butu issiuvineti.. smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2012 06 22, 20:30)
rodausi ireminta darbeli smile.gif

procesas uzbaigtas pilnumoje ..smile.gif
jei kas siuvines toki.. linkiu kantrybes.. ir kad jis nedulketu tiek kiek pas mane.. smile.gif realiai per puse metu. skiriant i diena 2-3 val.. galima butu issiuvineti.. smile.gif))))

Nuostabiai isbaigtas darbas smile.gif labai labai 4u.gif
Atsakyti