Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkas ieško žmonos

Sveikos mirksiukas.gif as irgi ziuriu . Juokiausi is Petro,nevaziuos jis mat 300km,kad susipazint su mergina ,o ka kalbet apie 1000 kmi Maskva doh.gif lotuliukas.gif keistuolis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 06 22, 10:51)
Gal reiktų moderatorių prašyt kad sujungtų temas,nes atsirado ir antra tema
http://www.supermama...;#entry56406091

reiktų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 06 22, 05:44)
Aš tai nesuprantu merginu pasirinkimo siusti seksi nuotraukas. Gi  ne olele mergaiciu rinkimai. Paskui šiurpina dalyviu mamas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
bet aš vistiek nusistebėjau, kad pavyzdžiui Simas, iškart atmetė tokiu sexy olia lia laiškus, gal prieš mamytę buvo gėda biggrin.gif

QUOTE(Geiša @ 2012 06 22, 13:04)
Sveikos  mirksiukas.gif  as irgi ziuriu . Juokiausi is  Petro,nevaziuos jis mat 300km,kad susipazint su mergina ,o ka kalbet apie 1000 kmi Maskva  doh.gif  lotuliukas.gif  keistuolis  lotuliukas.gif

na jau tikrai, Petras pasirodė grynas suvalkietis, jau toks pragmatiškas, apie viską pagalvoja, nenuostabu, kad iki šiol vienišas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2012 06 22, 13:46)

na jau tikrai, Petras pasirodė grynas suvalkietis, jau toks pragmatiškas, apie viską pagalvoja, nenuostabu, kad iki šiol vienišas ax.gif

Vakar pamačiusi Petrą sukau galvą iš kur jis man matytas.Ogi,visai nesenai dalyvavo 'Susitikime virtuvėje" ir kai rodė anonsą,tai ir jo partnerė iš tos laidos bus smile.gif
Atsakyti
Tas Petras toks ir ūkininkas gyvena Vilniuje, lyg buvo minėjęs kad ir darba kitą turi, tik tuos savo kažkokius keistus "runkelius" augina, tai jau skaitosi ūkininkas. Tai kiekvienas turintis sodą kur kaimukyje ir bulvių 30 arų galėtų ūkiniku vadintis.

Prieš savaitę buvau vienos įmonės rengiamoje "Lauko dienoje" tai vat iš pernykščio projekto mačiau abu broliukus ir "svajonių ūkininka' iš Skaudvilės (nepamenu verdo) tai čia jau matosi, kad žmonės ūkininkauja, ar bent renginius skirtum šiems žmonėms aplanko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 06 22, 14:06)
Tas Petras toks ir ūkininkas gyvena Vilniuje, lyg buvo minėjęs kad ir darba kitą turi, tik tuos savo kažkokius keistus "runkelius" augina, tai jau skaitosi ūkininkas. Tai kiekvienas turintis sodą kur kaimukyje ir bulvių 30 arų galėtų ūkiniku vadintis.

Prieš savaitę buvau vienos įmonės rengiamoje "Lauko dienoje" tai vat iš pernykščio projekto mačiau abu broliukus ir "svajonių ūkininka' iš Skaudvilės (nepamenu verdo) tai čia jau matosi, kad žmonės ūkininkauja, ar bent renginius skirtum šiems žmonėms aplanko.  biggrin.gif

deficitas matyt tų ūkininkų... biggrin.gif bet šiaip tai įdomiai, kad pavyzdžiui toks Simas ar Kazimir, visai dar jaunučiai, na ar nėra kaime merginų? blink.gif tokiam Petrui, suprantu, gal ir sunkiau susirasti (jam 39 metai).

o kažin iš praeitų metų kažkas rimčiau susiporavo? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2012 06 22, 14:27)
deficitas matyt tų ūkininkų... biggrin.gif bet šiaip tai įdomiai, kad pavyzdžiui toks Simas ar Kazimir, visai dar jaunučiai, na ar nėra kaime merginų? blink.gif tokiam Petrui, suprantu, gal ir sunkiau susirasti (jam 39 metai).

Na o tai paprastiems bachūriukams negi nėra merginų, kad eina į tokius šou kaip Kitas ar Pasirink mane? Eina, nes nori save parodyti ir į kitus pažiūrėti. Taip ir čia. Eina, kad pasireklamuotų, o jeigu dar merginą netyčia kokią ras.
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2012 06 22, 15:27)

Patikek nera kaime tu merginu, visu pirma tai paneles baigusios vidurine lekia i miestus mokytis. lieka tik tos kur jau nelabai kam ir tinka.
visu antra kai kaimuki vos keli šimtai žmoniu vieni kitus pažysta labai gerai, tai irgi nelebai kas nori poriuotis biggrin.gif

O aišku ir reklama neprošal
Atsakyti
Skant savam krašte pranašu nebūsi smile.gif
Atsakyti
Gal zinot kur online galima paziuret "ukininkus"? g.gif Isskyrus tv3 puslapi ax.gif
Atsakyti
Miargai, svajonių jaunikius rodo, nežiūrot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 25, 21:14)
Miargai, svajonių jaunikius rodo, nežiūrot?  bigsmile.gif

Žiūrim biggrin.gif
Atsakyti