Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkas ieško žmonos

QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 26, 21:48)
Juk vakar sakė - nė viena iš Petro kviestų merginų neatvažiavo.

Nemaciau vakar laidos pradzios cool.gif aciu uz info biggrin.gif
Atsakyti
Bet gal jo reikalavimai nerealūs? unsure.gif Pats tokis nupešiotas gaidelis, o gal nori kaži ko?
Atsakyti
Bet jeigu merginos jam rašė, o Petras kurias nors iš jų pasirinko, negi ėmė ir sutartinai neatvažiavo? vadinasi, tikrai nieko neišsirinko.
Atsakyti
Nepadarė vaikinas išvadų po pernai metų...
Atsakyti
Petrui kiek pamenu nemažai iš užsienio rašė, tai tada ir nieko keisto kad neatvažiavo, jei tik tokias užsienietes buvo išsirinkęs. biggrin.gif
Man regis nėra dar vieno vaikinuko, nepamenu vardo. g.gif Toks ilgesniais plaukais, į Raigardą Tautkų labai panašus biggrin.gif Jis lygtais dar kaip ir neturėjo ūkio, nuomavosi kažkokį namuką kaime. g.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2012 06 27, 09:09)
Petrui kiek pamenu nemažai iš užsienio rašė, tai tada ir nieko keisto kad neatvažiavo, jei tik tokias užsienietes buvo išsirinkęs.  biggrin.gif
Man regis nėra dar vieno vaikinuko, nepamenu vardo.  g.gif  Toks ilgesniais plaukais, į Raigardą Tautkų labai panašus  biggrin.gif Jis lygtais dar kaip ir neturėjo ūkio, nuomavosi kažkokį namuką kaime.  g.gif

oi tiesa,aš ir žiūriu kad terodė 4 o ne 6 smile.gif jop,tas Petrelis tai išrankus kaip reikalas,nesu dar tokių net mačiusi doh.gif o tas ilgesniais plaukais kur sakėt tai vat įdomu kodėl jo nerodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(*panele roze* @ 2012 06 27, 08:34)
oi tiesa,aš ir žiūriu kad terodė 4 o ne 6 smile.gif jop,tas Petrelis tai išrankus kaip reikalas,nesu dar tokių net mačiusi doh.gif o tas ilgesniais plaukais kur sakėt tai vat įdomu kodėl jo nerodė g.gif

tam ilgesniais plaukais man atrodo niekas neparase, jei neklystu ax.gif
jis toks visas eco buvo, ten zoleles valge, buitis tragiska, tai nieks ir nenorejo pas ji ax.gif
Atsakyti
Tai gal aš tada ne taip supratau, gal tada ne apie Petrą sakė, kad niekas neparašė unsure.gif
Atsakyti
Apie Petrą sakė, kad niekas neatvažiavo. Tik tiek. Ar ką praleidau? g.gif o apie tą ekologiškąjį negirdėjau nieko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2012 06 26, 20:11)
Kiek supratau pirmas vaizdas ukininkus kai kuriuos nuvyle

ir mane nuvyle biggrin.gif Nuotraukas, matyt, atrinko, pacias graziausias, nebutinai sviezias.. O gyvas vaizdelis tai jo.. Na tikrai, ar tycia jos nepagrimuotos, nesusukuotos? O ir bendravimas kai kuriu blink.gif Zodziu, paziurejau vakar ir pagailo man tu ukininku.

Apie Petra tikrai sake tik tiek, kad ne viena kviestoji neatvaziavo. O apie sestaji - kad zaidimo taisykles tokios, jog gaves maziausiai laisku i tolimesni filmavima nepakliuna.
Atsakyti
Panelės tai tikrai ne kas... Galėjo labiau pasipuošti. blush2.gif Dėl bendravimo dar sunku kažką pasakyti, visgi pirmą kartą susitiko ir dar prieš kameras, aš ir savo vardą turbūt pamirčiau, ir išvis ko ten esu. biggrin.gif O tos paskutiniosios mergaitės su akinukais kaip supratau nepasirinko?
Atsakyti
Sveikutes :} gal zinote kaip rasti ukininka Andriu ? biggrin.gif jo facebooka ar dar ka ?
Atsakyti