Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkas ieško žmonos

QUOTE(Itani @ 2012 06 28, 17:49)
čia manyčiau labai primityvus ir retai sutinkamas žmonių tipas  doh.gif Ir dar spėju,kad tas ūkininkas buvo prie tų amžinų bėdžių, vos galą su galu suduriančių  g.gif

kiek man žinoma, buvo pakankamai turtingas ūkininkas, na gal ne kažkoks labai labai. bet užtektinai turtingas ir visko turintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimetu @ 2012 06 28, 17:58)
beje dėl stereotipinio mąstymo

Iš kokio LT krašto pati esi, gal išeitų pakviesti kavos? Kad sulaužytum savo stereotipus smile.gif
QUOTE(Itani @ 2012 06 28, 18:49)
čia manyčiau labai primityvus ir retai sutinkamas žmonių tipas  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 28, 11:57)
O dėl tos šviesios, kur prametė - juk šitas ūkininkas (vardą pamiršau  ax.gif ) neslėpė, kad nenori moters su vaiku. Nepasakė tiesiai šviesiai, bet nusivylimo paslėpti, kalbant apie tai, nepavykdavo (ir kai tėtis siūlė, laiškus skaitydamas, ir kai laidos vedančioji paklausė, ar tai nebus kliūtis). Ir užguita ji tokia man pasirodė, atrodo, viską padarys, tik imk mane...

Man nuo pat pradžiū kliuvo tas jo nusistatymas prieš moteris su "kraičiu" na bet mielosios, pačiam jau per 30. kur ankščiau buvo. Gal dar ir skaisčios užsimanys. juk moterys turinti 30+ metų turi vienokios ar kitokios gyvenimo patirties.

QUOTE(laimetu @ 2012 06 28, 13:03)
.manau belaikydama tas namų kertes vis tiek privalo ir karvytę pažiūrėt ir gyvuliukus pažiūrėt ir šienai, ir darž-ai, ir aibe aibe darbų...

Pati dirbu pas ūkininka, nei karviu nei kiauliu nei mėšlo nėra. O žmona net kojos į ūkį nekelia, dirba savo darba ir apsoliučiai nesikiša.
Kitu atveju jei darni šeima ir bendras verslas tai tarkim bet kurio ūkininko žmona galėtų dirbti aibe darbų ir be fizinio darbo. (man asmeniškai užtenka sočiai ir protinio)

QUOTE(eglute1990 @ 2012 06 28, 15:09)
o klausykit merginos ta kita šviesiaplaukė mergina su akinukais vaikelio kartais neturi? pati pasimečiau, galvojau lyg ir ji turi ax.gif

ta mergina turi 2 vaikus,
Atsakyti
Na jau... Jeigu virš 30, tai jau turi rinktis kad ir su kraičiu? smile.gif Jeigu jis neturėjo anksčiau šeimos, tai gal turi teisę norėti tokios pat žmonos? Va, jeigu būtų išsisyręs, tada toks jo spjaudymasis būtų keistas, o dabar suprantamas ir pateisinamas.
Atsakyti
Tada turi ieškoti jauniklės, nes jo amžiaus merginos manau dauguma jau tikrai nebeskaistuolės
Atsakyti
jeigu jau labai kris į akį kuri su vaiku, tai gal ir norai pasikeis smile.gif

Žiūriu šitą šou ir man kaip tai užkliūna tokie pasisakymai 'pusryčius kasdien į lovą nešiu', 'gaminsiu kasdien dieną naktį'. Nu nžn, nžn..
Atsakyti
o jis sakė, kad skaistuolės ieško? smile.gif praleidau, matyt.
ne visi vyrai/moterys sugeba pamilti kitų žmonių vaikus. jeigu jis nujaučia, kad nesugebės tinkamai elgtis, mylėti su žmonos vaiku, tai ir atsisako toliau bendrauti. jo teisė ir pasirinkimas.

jau ta Kazimiro viena iš merginų... kokia tigrė. biggrin.gif

aga. gamins jos. visos mes gaminam. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 28 birželio 2012 - 20:19
QUOTE(Jurginė @ 2012 06 28, 20:18)

aga. gamins jos. visos mes gaminam. cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

gaila nemaciau beveik visos siandienos laidos, uosviene paskambino, dar zadejau nekelt biggrin.gif
reiks per tv3play paziuret veliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 06 28, 21:18)
jau ta Kazimiro viena iš merginų...

Man tai jis pats konkretus kaimo japas cool.gif Nu bet gal širdutė jo gera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 06 28, 21:18)
o jis sakė, kad skaistuolės ieško? smile.gif praleidau, matyt.
ne visi vyrai/moterys sugeba pamilti kitų žmonių vaikus. jeigu jis nujaučia, kad nesugebės tinkamai elgtis, mylėti su žmonos vaiku, tai ako bendrauti. jo teisė ir pasirinkimas.

Kiekvienas turim teise rinktis, ir aš nieko nesakau prieš. bet pažiūrėkim į faktą retai kuri 30 metė yra dar neturėjusi rimtų santykių (santuokos ar vaikų)

Yra jo komandoje viena panelė (juodukė) jaunesnė už kitas, ir labai jau gražiai žiūrisi abu. valio, tegu griebia, nes taip ir 40 sulauks vienišas.
Atsakyti
Nesakė jis, kad nori skaistuolės. Tik sakė, kad nelabai norėtų moters su vaiku ir aš jo tokį norą pateisinu. Ir tikrai ne kiekviena 30metė turi jau tokią begalybę gyvenimiškos patirties, kad ir vaikai, ir kelios santuokos... Ir nebūtinai jam jauniklė reikalinga. Pvz, 25 metų jau ne jauniklė ir 30mečiui puikiai tinka.
Atsakyti
Šiandien pažiūrėjau pirmą kartą tai vos nuo kėdės nenukritau kai pamačiau ta Vilmą tarp Kazimiro merginų lotuliukas.gif Jinai kur tik įmanoma ten ir dalyvauja: Meilės trikampis, "Kitas" kokius 4 kartus buvo, Pasirink mane, o dabar dar ir čia lotuliukas.gif Suvystyt ji gali jį greit, gaila būtų vaikino, galėtų kokią normalesnę išsirinkt.
Atsakyti