Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkas ieško žmonos

QUOTE(kissmehoney @ 2012 06 27, 15:31)
Sveikutes :} gal zinote kaip rasti ukininka Andriu ? biggrin.gif jo facebooka ar dar ka ?

patiko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 27, 15:57)

Apie Petra tikrai sake tik tiek, kad ne viena kviestoji neatvaziavo. O apie sestaji - kad zaidimo taisykles tokios, jog gaves maziausiai laisku i tolimesni filmavima nepakliuna.

labai įdomiai. kad merginos atrenkamos, tai suprantu, bet kam ūkininkus mėtyt? g.gif

QUOTE(kissmehoney @ 2012 06 27, 16:31)
Sveikutes :} gal zinote kaip rasti ukininka Andriu ? biggrin.gif jo facebooka ar dar ka ?

nespėjot į atranką? biggrin.gif
Atsakyti
patiko biggrin.gifD net nebuciau ejus biggrin.gif bet vat ziuriu toks visai nieko tai reikia kabinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 06 27, 15:54)
labai įdomiai. kad merginos atrenkamos, tai suprantu, bet kam ūkininkus mėtyt?  g.gif

na, kai jų nėr tiek daug, tikrai galėjo jau ir visus palikt.
Bet pernai irgi buvo tarp vyrukų viena ūkininkaitė, kuri mažiausiai laiškų gavo ir toliau jos neberodė.
Atsakyti
na ir aš žiūriu šį žaidimuką-realybės šou smile.gif
matau dauguma pasisakote, kad merginos ne kokios. o kodėl? visos paprastos standartinės Lietuvos mergaitės, moterys susirinkusios.o kad be kažkokių didelių makiažų, gražių rūbų- tai gerai. juk jos atvažiavo ūkininko vyro ieškotis. kaip atrodytų išpustytos, blizgančios nuo makiažo mergaitės kandidatuočiančios į ūkio darbus?manau paprastume ir slypi grožis. kas kad kitos būna merginos su keliais makiažo sluoksniais, prabangiom sukniom, o kai viską nuėmi lieka doh.gif doh.gif
žodžiu visiškai nieko bloga merginose nematau- kiekviena skirtinga, kažkuom patraukli , su savo charakteriu, manieromis, skirtingmis figūromis ir pan.
va man gaila buvo tos moters šviesios, kur augina viena dukrą, kur tėvelį ir brolį palaidojusi, gaila kad jos nepakvietė į savo ūkį- man tokia paprasta, rimta pasirodė, galėjo ją išsirinkti...bent būtų kažkiek daugiau padalyvavusi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimetu @ 2012 06 28, 11:42)
na ir aš žiūriu šį žaidimuką-realybės šou smile.gif
matau dauguma pasisakote, kad merginos ne kokios. o kodėl? visos paprastos standartinės Lietuvos mergaitės, moterys susirinkusios.o kad be kažkokių didelių makiažų, gražių rūbų- tai gerai. juk jos atvažiavo ūkininko vyro ieškotis. kaip atrodytų išpustytos, blizgančios nuo makiažo mergaitės kandidatuočiančios į ūkio darbus?manau paprastume ir slypi grožis. kas kad kitos būna merginos su keliais makiažo sluoksniais, prabangiom sukniom, o kai viską nuėmi lieka doh.gif  doh.gif
žodžiu visiškai nieko bloga merginose nematau- kiekviena skirtinga, kažkuom patraukli , su savo charakteriu, manieromis, skirtingmis figūromis ir pan.
va man gaila buvo tos moters šviesios, kur augina viena dukrą, kur tėvelį ir brolį palaidojusi, gaila kad jos nepakvietė į savo ūkį- man tokia paprasta, rimta pasirodė, galėjo ją išsirinkti...bent būtų kažkiek daugiau padalyvavusi. ax.gif

Baliaus metu makiažai, šukuosenos bent jau man ir rūbai baisūs didžiosios dalies (jokiu būdu nesakau, kad visos). Nesuprantu, kas jas taip "papuošė" doh.gif išryškino tai, ko nereikia ir paslėpė tai, ką turi! Tiesiog perkrauta buvo...
Vat, vakar kur rodė, tai tikrai daug geresnis vaizdas (na, normalios merginos) thumbup.gif ale, va, nenusimetė mergaitė rankšluosčio ir neišsirinko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimetu @ 2012 06 28, 11:42)
matau dauguma pasisakote, kad merginos ne kokios. o kodėl? visos paprastos standartinės Lietuvos mergaitės, moterys susirinkusios.o kad be kažkokių didelių makiažų, gražių rūbų- tai gerai. juk jos atvažiavo ūkininko vyro ieškotis.

Tai niekas apie vakarinius makijažus, šukuosenas ar balines suknias tikriausia čia ir nekalba, tačiau žinodamos, kad bus fimuojamos, galėjo ir plaukus labiau pasitvarkyt, ir į veidrodį įdėmiau pasižiūrėt. Pvz., man tikrai kliūva nesutvarkyti antakiai, belen koks plaukų kirpimas, o kai kurių apranga tiesiog užmuša doh.gif Kažkaip vyrauja nuostata, kad jei vyras ūkininkas, tai jau ir apsileidusi gali būti, kad ūkis - tai tik juodi darbai unsure.gif Ai, nežinau, žodž, man kažkaip dauguma tokios skudurinukės pasirodė, bendras vaizdas nelabai rolleyes.gif

O dėl tos šviesios, kur prametė - juk šitas ūkininkas (vardą pamiršau ax.gif ) neslėpė, kad nenori moters su vaiku. Nepasakė tiesiai šviesiai, bet nusivylimo paslėpti, kalbant apie tai, nepavykdavo (ir kai tėtis siūlė, laiškus skaitydamas, ir kai laidos vedančioji paklausė, ar tai nebus kliūtis). Ir užguita ji tokia man pasirodė, atrodo, viską padarys, tik imk mane...
Atsakyti
Manau, jei būtų ta šviesi tikrai patikusi, Martynas būtų pasirinkęs ir spjovęs į tai, kad turi vaiką. Jei tikrai būtų kategoriškas, gal nebūtų pasikvietęs atvykti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 28, 10:57)
Tai niekas apie vakarinius makijažus, šukuosenas ar balines suknias tikriausia čia ir nekalba, tačiau žinodamos, kad bus fimuojamos, galėjo ir plaukus labiau pasitvarkyt, ir į veidrodį įdėmiau pasižiūrėt. Pvz., man tikrai kliūva nesutvarkyti antakiai, belen koks plaukų kirpimas, o kai kurių apranga tiesiog užmuša  doh.gif Kažkaip vyrauja nuostata, kad jei vyras ūkininkas, tai jau ir apsileidusi gali būti, kad ūkis - tai tik juodi darbai unsure.gif Ai, nežinau, žodž, man kažkaip dauguma tokios skudurinukės pasirodė, bendras vaizdas nelabai  rolleyes.gif

O dėl tos šviesios, kur prametė - juk šitas ūkininkas (vardą pamiršau  ax.gif ) neslėpė, kad nenori moters su vaiku. Nepasakė tiesiai šviesiai, bet nusivylimo paslėpti, kalbant apie tai, nepavykdavo (ir kai tėtis siūlė, laiškus skaitydamas, ir kai laidos vedančioji paklausė, ar tai nebus kliūtis). Ir užguita ji tokia man pasirodė, atrodo, viską padarys, tik imk mane...

na dėl išvaizdų nesiginčisiu, nes laikausi nuomonės, kad kiekvieno žiūrinčiojo akyse yra grožis. vienam tie antakiai net į akis nekris, o kitam tai jau bus kažkas tookio...žodžiu kiekvienas savaip vertina plaukų kirpimą, grožį, aprangą ir pan.
o -ūkis tikrai juodi ir sunkūs darbai smile.gif kiek žinau ūkininkų žmonos daug ir sunkai dirba, karvės, kiaulės , mėšlas ir pan. tai sunkus darbas.nemanau kad ūkininkui reikalinga žmona gulinti prieš saulutę ir besideginanti, šukuosenas daranti. mirksiukas.gif aišku gal ir yra venetiniai atvejai, kai ūkininkų žmonos tik save dailiai prižiūri, ir su ūkiu jokio kontakto neturi. manau tai vienetiniai atvejai, o gal jų net nėra. ax.gif
dėl tos šviesios pramestos moters taip ir man pasirodė užguita..tiksliau manau ji matė daug skaudaus gyvenimo...dėl to gaila, bet galėjo ją palikti, kad padalyvautų. smile.gif
Atsakyti
na, ne visi ūkyje dirba patys, ne visi mėšlą kabina ir t.t. smile.gif aš pati kaimo vaikas, ūkininkų irgi pažįstu. biggrin.gif
o ūkininko žmona turi turėti nuovoką ūkio darbuose. o svarbiausia - išlaikyti visas namų kertes, nes ūkininkai neturi laiko kai kuriems namų darbams.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 06 28, 11:45)
na, ne visi ūkyje dirba patys, ne visi mėšlą kabina ir t.t.  smile.gif  aš pati kaimo vaikas, ūkininkų irgi pažįstu.  biggrin.gif
o ūkininko žmona turi turėti nuovoką ūkio darbuose. o svarbiausia - išlaikyti visas namų kertes, nes ūkininkai neturi laiko kai kuriems namų darbams.

tai gal nedirba labai jau stambūs super ūkininkai, nes samdo žmones. bet dar nemačiau nei vieno kaimo ūkininkų šeimos, kur vyras neina visai prie ūkio darbų ir žmona tik išlaiko namų kertes.manau belaikydama tas namų kertes vis tiek privalo ir karvytę pažiūrėt ir gyvuliukus pažiūrėt ir šienai, ir darž-ai, ir aibe aibe darbų.....aišku suprantu kad šiais laikais daug ūkininkų samdo samdinius, tačiau juodas darbas tenka ir pačiai ūkininkų šeimynai...neveltui jie ir daug vaikučių turi, kad padėtų ūkio darbams. mirksiukas.gif
Atsakyti
oi, nesakykit.. pas mus kaime yra ūkis, kur visus darbus sūnūs dirba (moksleiviai). Mamytė nei į tvartą, nei į daržą neina. Rankelės kojelės baltos, nagiukai lakuoti..

O tos nepasirinktos sviesiaplaukes ir man gaila. Bet as irgi, kaip kazkuri mergaite sake, manau - butu patikus, butu pasikvietes neziuredamas, kad vaikiuka turi.
Atsakyti