QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 28, 10:57)
Tai niekas apie vakarinius makijažus, šukuosenas ar balines suknias tikriausia čia ir nekalba, tačiau žinodamos, kad bus fimuojamos, galėjo ir plaukus labiau pasitvarkyt, ir į veidrodį įdėmiau pasižiūrėt. Pvz., man tikrai kliūva nesutvarkyti antakiai, belen koks plaukų kirpimas, o kai kurių apranga tiesiog užmuša

Kažkaip vyrauja nuostata, kad jei vyras ūkininkas, tai jau ir apsileidusi gali būti, kad ūkis - tai tik juodi darbai

Ai, nežinau, žodž, man kažkaip dauguma tokios skudurinukės pasirodė, bendras vaizdas nelabai
O dėl tos šviesios, kur prametė - juk šitas ūkininkas (vardą pamiršau

) neslėpė, kad nenori moters su vaiku. Nepasakė tiesiai šviesiai, bet nusivylimo paslėpti, kalbant apie tai, nepavykdavo (ir kai tėtis siūlė, laiškus skaitydamas, ir kai laidos vedančioji paklausė, ar tai nebus kliūtis). Ir užguita ji tokia man pasirodė, atrodo, viską padarys, tik imk mane...
na dėl išvaizdų nesiginčisiu, nes laikausi nuomonės, kad kiekvieno žiūrinčiojo akyse yra grožis. vienam tie antakiai net į akis nekris, o kitam tai jau bus kažkas tookio...žodžiu kiekvienas savaip vertina plaukų kirpimą, grožį, aprangą ir pan.
o -ūkis tikrai juodi ir sunkūs darbai

kiek žinau ūkininkų žmonos daug ir sunkai dirba, karvės, kiaulės , mėšlas ir pan. tai sunkus darbas.nemanau kad ūkininkui reikalinga žmona gulinti prieš saulutę ir besideginanti, šukuosenas daranti.

aišku gal ir yra venetiniai atvejai, kai ūkininkų žmonos tik save dailiai prižiūri, ir su ūkiu jokio kontakto neturi. manau tai vienetiniai atvejai, o gal jų net nėra.
dėl tos šviesios pramestos moters taip ir man pasirodė užguita..tiksliau manau ji matė daug skaudaus gyvenimo...dėl to gaila, bet galėjo ją palikti, kad padalyvautų.