Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(janneta @ 2012 07 03, 22:02)
o kodėl nėra jūsų mergaitės albumuke kad jūs jau čia senbuvės blush2.gif

Aš asmeniškai nelabai tesiveržiu į albumėlius blush2.gif 4u.gif Jei kam įdomu, mielai priimsiu į FB, ten ir pasidalinsim nuotraukytėmis mirksiukas.gif

QUOTE(janneta @ 2012 07 03, 22:09)
labas labas Renatele0202 4u.gif
Smagu Jums kad su tetuku, baltas pavydas wub.gif Ir kaip tas gyvenimas svetur? mirksiukas.gif
Ar matėt mergaitės kokia ryt karštą dienelę praneša thumbup.gif

Labuka mergyt 4u.gif Jei atvirai pavargau toj Lietuvėlėj, bent jau aplink mane vien dejuojantys ir nelaimingi žmonės, kurie dar labiau varo tave į depresiją doh.gif Visi kažkaip tik nori tos užuojautos, bet patys nelabai ko nori suteikt ax.gif Aišku visokių yra ir visokių reikia.
Na o čia vien jau tai , kad mes visi kartu yra nuostabu wub.gif Labai jaučiasi, kad per ilgesni laiką abu esam pripratę gyvent atskirai rolleyes.gif , bet dar viskas yra pataisoma ax.gif Čia jaučiuosi laisvesnė, nesuvaržyta, kaip namie, apie tikrus namus nė nenoriu pagalvot schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatele0202: 03 liepos 2012 - 21:17
QUOTE(janneta @ 2012 07 03, 23:02)
o kodėl nėra jūsų mergaitės albumuke kad jūs jau čia senbuvės blush2.gif

janneta,as tau atsiusiu nuotraukas,o tu man jas ikelk i fotki lotuliukas.gif Nes jauciu,kad pati neprisiruosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 07 03, 22:40)
janneta,as tau atsiusiu nuotraukas,o tu man jas ikelk i fotki lotuliukas.gif Nes jauciu,kad pati neprisiruosiu blush2.gif

Jo jo , dažnai ir man taip būna, vis nėra laiko tam hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 07 03, 23:09)
Ar matėt mergaitės kokia ryt karštą dienelę praneša thumbup.gif

Nelabai as bepasitikiu tom prognozem,siandien irgi sake,kad Klaipedoj 25 bus,o auksciau 18 visa diena nepakilo schmoll.gif Kad tik sestadieni geras oras butu,nes nusimato paplaukioti laivu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatele0202 @ 2012 07 03, 22:16)
Aš asmeniškai nelabai tesiveržiu į albumėlius  blush2.gif  4u.gif Jei kam įdomu, mielai priimsiu į FB, ten ir pasidalinsim nuotraukytėmis  mirksiukas.gif
Labuka mergyt  4u.gif Jei atvirai pavargau toj Lietuvėlėj, bent jau aplink mane vien dejuojantys ir nelaimingi žmonės, kurie dar labiau varo tave į depresiją  doh.gif Visi kažkaip tik nori tos užuojautos, bet patys nelabai ko nori suteikt  ax.gif Aišku visokių yra ir visokių reikia.
Na o čia vien jau tai , kad mes visi kartu yra nuostabu  wub.gif  Labai jaučiasi, kad per ilgesni laiką  abu esam pripratę gyvent atskirai  rolleyes.gif , bet dar viskas yra pataisoma  ax.gif Čia jaučiuosi laisvesnė, nesuvaržyta, kaip namie, apie tikrus namus nė nenoriu pagalvot  schmoll.gif

Na man tai čia vienintelis albumėlis iš sm, vienoje temukėje kai bendravome tai irgi buvau bet kai nustojau tai ir foto nebereikalingos ax.gif bet aišku galima juk ir fb smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2012 07 03, 22:40)

visada prašom, tik foto man per skype prašom thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2012 07 03, 22:44)
Nelabai as bepasitikiu tom prognozem,siandien irgi sake,kad Klaipedoj 25 bus,o auksciau 18 visa diena nepakilo schmoll.gif Kad tik sestadieni geras oras butu,nes nusimato paplaukioti laivu ax.gif

pas mus šiandien visa diena apsiniaukus, jokio karščio nebuvo schmoll.gif kaip tau faina su laivu mirksiukas.gif o man šeštadienį joks oras nesvarbu nes bus audra po kaldra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 07 03, 22:44)

Joo, su tom prognozėm doh.gif

QUOTE(janneta @ 2012 07 03, 22:48)
.....o man šeštadienį joks oras nesvarbu nes bus audra po kaldra lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 07 03, 23:48)

visada prašom, tik foto man per skype prašom thumbup.gif
Papildyta:
o man šeštadienį joks oras nesvarbu nes bus audra po kaldra lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Tai gal galima butu skype 4u.gif 4u.gif Tik nuotraukas jau ryt atsiusiu,gerai,nes dabar kol susirankiosiu,su vyreliu sneku,nelabai laiko turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 07 03, 22:58)
thumbup.gif  thumbup.gif
Tai gal galima butu skype 4u.gif  4u.gif Tik nuotraukas jau ryt atsiusiu,gerai,nes dabar kol susirankiosiu,su vyreliu sneku,nelabai laiko turiu blush2.gif

mirksiukas.gif
nu nesinori man miegot šiandien ax.gif
Atsakyti
Aš ir dar nenoriu eit į lovytę, taip gera ramiai pasėdė ax.gif
Atsakyti
man beda del miego, ryt mama atvaziuoja su broliu, buv. broliene ir dukterecia - kriksto mergiska....o nuotaikos nera ziauriai..tikiuosi kai atvaziuos, pasitaisys rolleyes.gif
daug minciu...kalbam tek kiekviena diena, bet tiek daug noriu pasakyt gyvai rolleyes.gif nezinau ar viska pasakysiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 03 liepos 2012 - 22:19
QUOTE(Renatele0202 @ 2012 07 03, 23:16)
Aš ir dar nenoriu eit į lovytę, taip gera ramiai pasėdė  ax.gif

negaliu atsižiūrėti į tavo avatarą, tokio nuostabumo mergytė wub.gif čia gal tavo pačios mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 07 03, 23:17)
man beda del miego, ryt mama atvaziuoja su broliu, buv. broliene ir dukterecia - kriksto mergiska....o nuotaikos nera ziauriai..tikiuosi kai atvaziuos, pasitaisys  rolleyes.gif

tai smagu, pilna troba žmonių, manau kad tikrai pasitaisys mirksiukas.gif
beje ką gaminate vyrams kai sugrįžta ax.gif noriu kažką skanaus bet nesumastau ką, klausiau MB bet sakė savo nuožiūra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 07 03, 23:18)
negaliu atsižiūrėti į tavo avatarą, tokio nuostabumo mergytė wub.gif čia gal tavo pačios mirksiukas.gif

Ne , nemano, kažkaip nesinori savo mergytės dėti ax.gif Ale kažkaip traukia ant mažų mergyčių ax.gif
Atsakyti