Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(paciute @ 2012 07 04, 10:59)
nea, as nebadauju, tiesiog atsisakiau tai ka megstu labiausiai (saldumynai), juos isbraukus daug maz ir lieka svaikas maistas, nes mesa as ir taip valgiau retai, liebiai nemegstu. gal dar va kepto atsisakiau. valgau darzoves, vaisius, seklas, juros gerybes (kaikurias, nes daug ju nemegstu irgi) ir vistiena, kalakutiena, triusiena smile.gif

valia geležinė tavo thumbup.gif
Atsakyti
Labutius, mes po TA bigsmile.gif

viskas mums thumbup.gif jau apsiverte aukstyn galva, sake nepergyventi kad judesiukai silpni, nes visi vaikuciai skirtingi smile.gif sveriam jau net 1200 bigsmile.gif wub.gif

ryt ryta jau B isjudes link namu tai penktadieni jau busim kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 07 04, 13:33)

viskas mums  thumbup.gif  jau apsiverte aukstyn galva, sake nepergyventi kad judesiukai silpni, nes visi vaikuciai skirtingi smile.gif  sveriam jau net 1200  bigsmile.gif  wub.gif

primink afi ko laukies? mirksiukas.gif kaip jums smagu kad jau greitai būsite kartu wub.gif mudu su mažium mašiną išvalėm, tikiuos paskutinį kartą aš ją valiau thumbup.gif
Papildyta:
lauke tvankybė nereali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 07 04, 13:51)
primink afi ko laukies? mirksiukas.gif kaip jums smagu kad jau greitai būsite kartu wub.gif mudu su mažium mašiną išvalėm, tikiuos paskutinį kartą aš ją valiau thumbup.gif
Papildyta:
lauke tvankybė nereali doh.gif

jei neivyks joks pasikeitimas kai ghims taio bus maza mergyte smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 07 04, 16:40)
jei neivyks joks pasikeitimas kai ghims taio bus maza mergyte smile.gif  wub.gif

wub.gif
kur parplaukia jūsų tetukas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 07 04, 15:57)
wub.gif
kur parplaukia jūsų tetukas? mirksiukas.gif

oi ne nezinau ryt zinau isjuda su masina tada su keltu ir atgal su masina namo, jei gerai zinau ir niekas nepasikeite paskutine sekunde lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 07 04, 16:59)
oi ne nezinau ryt zinau isjuda su masina tada su keltu ir atgal su masina namo, jei gerai zinau ir niekas nepasikeite paskutine sekunde lotuliukas.gif

niu mūsų irgi taip pat, grįš su savo darbine mašina, sakė parplauks į venspilįax.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 07 04, 17:41)
niu mūsų irgi taip pat, grįš su savo darbine mašina, sakė parplauks į venspilįax.gif

reikes paklausti kai gris is darbo, nes dar dirba
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 07 04, 13:33)

viskas mums  thumbup.gif  jau apsiverte aukstyn galva, sake nepergyventi kad judesiukai silpni, nes visi vaikuciai skirtingi smile.gif  sveriam jau net 1200  bigsmile.gif  wub.gif

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(afi @ 2012 07 04, 16:40)
jei neivyks joks pasikeitimas kai ghims taio bus maza mergyte smile.gif  wub.gif

rožiniai sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatele0202 @ 2012 07 04, 18:11)
thumbup.gif  wub.gif
rožiniai sveikinimai  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Taip Afi sveikinu tave wub.gif wub.gif mergyte, taip miela, uxxx koks prisiminimu antpludys, prisiminus ta minute, kai ja padejo man ant krutines wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 07 04, 20:00)
Taip Afi sveikinu tave wub.gif  wub.gif  mergyte, taip miela, uxxx koks prisiminimu antpludys, prisiminus ta minute, kai ja padejo man ant krutines wub.gif  wub.gif  wub.gif

O kiek dabar sveri?

Aš numečiau 4 kai vyro nėra, ale geriau būčiau nestuke.gif ir priaugčiau 10 lotuliukas.gif
Atsakyti