Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

daznai kepu kugeli smile.gif..nes irgi visad sako, kas bus, tas gerai, skaniausia juk as blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 03 liepos 2012 - 22:25
QUOTE(Renatele0202 @ 2012 07 03, 23:21)
Ne , nemano, kažkaip nesinori savo mergytės dėti  ax.gif Ale kažkaip traukia ant mažų mergyčių  ax.gif

pradėjo ir mane traukti, turiu labai mielą dukterėčią dviejų metukų, mudvi gerai sutariam, kai susitinkam tai ji visad mano nagus nužiūrinėja tai turiu ir jai padaryti manikiūrą, tik nulakuoji o ji žiūrėk jau stovi kojytę atkišusi pedikiūrui lotuliukas.gif bet mielybė neišpasakyta wub.gif ech jau būt gerai ir man mergytė... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 07 03, 23:24)
daznai kepu kugeli  smile.gif..nes irgi visad sako, kas bus, tas gerai, skaniausia juk as  blush2.gif

tai va ne maistas jiems tada galvoj wub.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

atrodo turejau tiek daug ko pasakyti bet kai reikia parasyti neturiu ka . cool.gif

Dovana isrinkti bet kam yra labai sunku tiek vaikui tiek suaugusiam doh.gif

Dėl mažų mergyčių tai visi vaikai svetimi ir mazi labai faini buna smile.gif

kur planuojat savo atostoga siemet? g.gif
Atsakyti
Renatele, kaip smagu 4u.gif
Nors pailsėsi, su SB pabūsi, o toliau ir viskas susitvarkys. Skaitau apie tavo namus aprašytus ir taip ryškiai įsivaizduoju turgelį ir saulę kažkodėl. g.gif

O albumėlį mes ne taip seniai susikūrėm. Nebepamenu, kieno čia idėja buvo. Aš irgi neturiu ko slėpt, bet niekam savo išgyvenimų ir bėdų nepasakoju. Ir tikrai nenoriu, kad kas šnipinėtų kaip Paciutę lotuliukas.gif

Čia gali suprast tik tos, kurios taip pat gyvena rolleyes.gif

Mes vakar vežėm dėdę į Klaipėdą operacijai, fui koks oras negražus, pas mus sakė nors nelijo, o ten pylė.
Dar reiks uošvį eit lankyt, tas po operacijos doh.gif

Kažkaip nė tas oras neaktualu, nebėr kada džiaugtis, kai lyja nors širdies neskauda lotuliukas.gif
Atsakyti
o pas mane siandien desantas atvaro, duosiu darbo, bo kitaip prie juros nevesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rinkau sraiges ryte, bjiaurybes nusitaike i kopustus ir cukinijas su moliugais. dar pabarsciau druska, pelenais aplink savo daigelius, kiausinio lukstu kiek turejau pritraiskiau doh.gif kas dar kokiu gudrybiu zinot?

kai kitais metais darysiu darza, jau zinau ka reiks daryt - aplink dezes kur darzas bus skaldos pripilsiu, nepersliaus...aplink mane du kaimynai, kurie nesistato daro, ju pievose veislynai.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 04 liepos 2012 - 08:02
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 07 04, 09:00)
o pas mane siandien desantas atvaro, duosiu darbo, bo kitaip prie juros nevesiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
rinkau sraiges ryte, bjiaurybes nusitaike i kopustus ir cukinijas su moliugais. dar pabarsciau druska, pelenais aplink savo daigelius, kiausinio lukstu kiek turejau pritraiskiau  doh.gif  kas dar kokiu gudrybiu zinot?

kai  kitais metais darysiu darza, jau zinau ka reiks daryt - aplink dezes kur darzas bus skaldos pripilsiu, nepersliaus...aplink mane du kaimynai, kurie nesistato daro, ju pievose veislynai.....

Kazkur kaip per migla pamenu, lyg kavos tirsciu pripilt g.gif Ai, miltu dar, jos apsiklijuoja, nebepaeina lotuliukas.gif
Atsakyti
Sraigiu zudykes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o as kaip maisu trenkta, vakar su MB iki 3 nakties susirasinejau doh.gif tada dukriukas 6 pabudo, pamaitinau ir vel atluzom, tai ne mano mama 9 sumaste paskambint, nu kaip pikta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2012 07 04, 08:41)
labas rytas  smile.gif

atrodo turejau tiek daug ko pasakyti bet kai reikia parasyti neturiu ka .  cool.gif

Dovana isrinkti bet kam yra labai sunku tiek vaikui tiek suaugusiam  doh.gif

Dėl mažų mergyčių tai visi vaikai svetimi ir mazi labai faini buna smile.gif

kur planuojat savo atostoga siemet?  g.gif

Labas rytas 4u.gif
Niu o man kaip tik atrodo kad savi vaikai patys gražiausi, ne visos mergytės man būna gražios ax.gif
Papildyta:
paciute netyčia užmečiau akį į tavo lyniuote, žiūriu ir galvoju kas iš tavęs liks kai numesi 32kg? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 07 04, 10:25)
paciute netyčia užmečiau akį į tavo lyniuote, žiūriu ir galvoju kas iš tavęs liks kai numesi 32kg? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif liks kauliuku vyniotinis biggrin.gif cia svajone tiek sverti, meginsiu kiek imanoma prie jos siektis. As esu stambiu kaulu ir auksta, bet po gimdymo ir riebaliuko prilipo, tai kiek galesiu, tiek mesiu biggrin.gif perejau i sveika maitinima ir toki menkuti pasportavima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 07 04, 08:42)
Renatele, kaip smagu 4u.gif
Nors pailsėsi, su SB pabūsi, o toliau ir viskas susitvarkys. Skaitau apie tavo namus aprašytus ir taip ryškiai įsivaizduoju turgelį ir saulę kažkodėl. g.gif

......

Teip teip, šviečia saulutė ax.gif bigsmile.gif

QUOTE(paciute @ 2012 07 04, 10:21)
Sraigiu zudykes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o as kaip maisu trenkta, vakar su MB iki 3 nakties susirasinejau doh.gif  tada dukriukas 6 pabudo, pamaitinau ir vel atluzom, tai ne mano mama 9 sumaste paskambint, nu kaip pikta       doh.gif

console.gif 4u.gif 4u.gif

Labuka mamytės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatele0202: 04 liepos 2012 - 09:30
QUOTE(paciute @ 2012 07 04, 10:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  liks kauliuku vyniotinis biggrin.gif cia svajone tiek sverti, meginsiu kiek imanoma prie jos siektis. As esu stambiu kaulu ir auksta, bet po gimdymo ir riebaliuko prilipo, tai kiek galesiu, tiek mesiu biggrin.gif perejau i sveika maitinima ir toki menkuti pasportavima biggrin.gif

aš dabar kokių trijų norėčiau atsikratyti, bet žadu jau mėnesį laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 07 04, 10:34)
aš dabar kokių trijų norėčiau atsikratyti, bet žadu jau mėnesį laiko doh.gif

nea, as nebadauju, tiesiog atsisakiau tai ka megstu labiausiai (saldumynai), juos isbraukus daug maz ir lieka svaikas maistas, nes mesa as ir taip valgiau retai, liebiai nemegstu. gal dar va kepto atsisakiau. valgau darzoves, vaisius, seklas, juros gerybes (kaikurias, nes daug ju nemegstu irgi) ir vistiena, kalakutiena, triusiena smile.gif
Atsakyti