QUOTE(Renatele0202 @ 2012 07 03, 23:21)
Ne , nemano, kažkaip nesinori savo mergytės dėti
Ale kažkaip traukia ant mažų mergyčių 
pradėjo ir mane traukti, turiu labai mielą dukterėčią dviejų metukų, mudvi gerai sutariam, kai susitinkam tai ji visad mano nagus nužiūrinėja tai turiu ir jai padaryti manikiūrą, tik nulakuoji o ji žiūrėk jau stovi kojytę atkišusi pedikiūrui
Papildyta:
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 07 03, 23:24)
tai va ne maistas jiems tada galvoj
labas rytas
atrodo turejau tiek daug ko pasakyti bet kai reikia parasyti neturiu ka .
Dovana isrinkti bet kam yra labai sunku tiek vaikui tiek suaugusiam
Dėl mažų mergyčių tai visi vaikai svetimi ir mazi labai faini buna
kur planuojat savo atostoga siemet?
Renatele, kaip smagu
Nors pailsėsi, su SB pabūsi, o toliau ir viskas susitvarkys. Skaitau apie tavo namus aprašytus ir taip ryškiai įsivaizduoju turgelį ir saulę kažkodėl.
O albumėlį mes ne taip seniai susikūrėm. Nebepamenu, kieno čia idėja buvo. Aš irgi neturiu ko slėpt, bet niekam savo išgyvenimų ir bėdų nepasakoju. Ir tikrai nenoriu, kad kas šnipinėtų kaip Paciutę
Čia gali suprast tik tos, kurios taip pat gyvena
Mes vakar vežėm dėdę į Klaipėdą operacijai, fui koks oras negražus, pas mus sakė nors nelijo, o ten pylė.
Dar reiks uošvį eit lankyt, tas po operacijos
Kažkaip nė tas oras neaktualu, nebėr kada džiaugtis, kai lyja nors širdies neskauda
Nors pailsėsi, su SB pabūsi, o toliau ir viskas susitvarkys. Skaitau apie tavo namus aprašytus ir taip ryškiai įsivaizduoju turgelį ir saulę kažkodėl.
O albumėlį mes ne taip seniai susikūrėm. Nebepamenu, kieno čia idėja buvo. Aš irgi neturiu ko slėpt, bet niekam savo išgyvenimų ir bėdų nepasakoju. Ir tikrai nenoriu, kad kas šnipinėtų kaip Paciutę
Čia gali suprast tik tos, kurios taip pat gyvena
Mes vakar vežėm dėdę į Klaipėdą operacijai, fui koks oras negražus, pas mus sakė nors nelijo, o ten pylė.
Dar reiks uošvį eit lankyt, tas po operacijos
Kažkaip nė tas oras neaktualu, nebėr kada džiaugtis, kai lyja nors širdies neskauda
o pas mane siandien desantas atvaro, duosiu darbo, bo kitaip prie juros nevesiu
rinkau sraiges ryte, bjiaurybes nusitaike i kopustus ir cukinijas su moliugais. dar pabarsciau druska, pelenais aplink savo daigelius, kiausinio lukstu kiek turejau pritraiskiau
kas dar kokiu gudrybiu zinot?
kai kitais metais darysiu darza, jau zinau ka reiks daryt - aplink dezes kur darzas bus skaldos pripilsiu, nepersliaus...aplink mane du kaimynai, kurie nesistato daro, ju pievose veislynai.....
rinkau sraiges ryte, bjiaurybes nusitaike i kopustus ir cukinijas su moliugais. dar pabarsciau druska, pelenais aplink savo daigelius, kiausinio lukstu kiek turejau pritraiskiau
kai kitais metais darysiu darza, jau zinau ka reiks daryt - aplink dezes kur darzas bus skaldos pripilsiu, nepersliaus...aplink mane du kaimynai, kurie nesistato daro, ju pievose veislynai.....
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 07 04, 09:00)
o pas mane siandien desantas atvaro, duosiu darbo, bo kitaip prie juros nevesiu
kas dar kokiu gudrybiu zinot?
Kazkur kaip per migla pamenu, lyg kavos tirsciu pripilt
QUOTE(Fabula @ 2012 07 04, 08:41)
labas rytas
Labas rytas
Niu o man kaip tik atrodo kad savi vaikai patys gražiausi, ne visos mergytės man būna gražios
Papildyta:
paciute netyčia užmečiau akį į tavo lyniuote, žiūriu ir galvoju kas iš tavęs liks kai numesi 32kg?
QUOTE(janneta @ 2012 07 04, 10:25)
paciute netyčia užmečiau akį į tavo lyniuote, žiūriu ir galvoju kas iš tavęs liks kai numesi 32kg?

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 07 04, 08:42)
Renatele, kaip smagu
......
......
Teip teip, šviečia saulutė
QUOTE(paciute @ 2012 07 04, 10:21)
Sraigiu zudykes
o as kaip maisu trenkta, vakar su MB iki 3 nakties susirasinejau
tada dukriukas 6 pabudo, pamaitinau ir vel atluzom, tai ne mano mama 9 sumaste paskambint, nu kaip pikta 
o as kaip maisu trenkta, vakar su MB iki 3 nakties susirasinejau
Labuka mamytės
QUOTE(paciute @ 2012 07 04, 10:27)
aš dabar kokių trijų norėčiau atsikratyti, bet žadu jau mėnesį laiko
QUOTE(janneta @ 2012 07 04, 10:34)
nea, as nebadauju, tiesiog atsisakiau tai ka megstu labiausiai (saldumynai), juos isbraukus daug maz ir lieka svaikas maistas, nes mesa as ir taip valgiau retai, liebiai nemegstu. gal dar va kepto atsisakiau. valgau darzoves, vaisius, seklas, juros gerybes (kaikurias, nes daug ju nemegstu irgi) ir vistiena, kalakutiena, triusiena