Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno profesijų rengimo centras

Sveikos, būsimos kolegės ir netik smile.gif paskaičiau ką čia plepėjot, tai norėjau pasiklausinėt truputį daugiau, sakykim apie stipendijas, tai jas visiem mokės, ar tik geriausiai besimokantiems? smile.gif nes matot aš pati kadangi studijuoju ir universitete, tai dar nelankau čia tų pamokų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saaltuke @ 2012 09 18, 19:22)
Sveikos, būsimos kolegės ir netik smile.gif paskaičiau ką čia plepėjot, tai norėjau pasiklausinėt truputį daugiau, sakykim apie stipendijas, tai jas visiem mokės, ar tik geriausiai besimokantiems? smile.gif nes matot aš pati kadangi studijuoju ir universitete, tai dar nelankau čia tų pamokų smile.gif

sakė gerai besimokantiems iki 100,o mažiausia 35,bet jei blogai lankysi-ai,nieko gero.....
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2012 09 18, 16:42)
blogiausiu atveju,po pedu studiju stosiu i paramedikus ax.gif

sekmes 4u.gif

pranesk kaip sekesi , bet siulau jau dabar eiti pasikalbeti su vedeju apie tokia galimybe...

QUOTE(saaltuke @ 2012 09 18, 18:22)

visiems lankantiems po 35lt ( 2 praleistos dienos be pateisinimo ir ja nubraukia doh.gif ) na o toliau kaip rase dence... ir nezinau kaip besimokanciom kitur , bet dirbanciuju grupe stipendijos negauna doh.gif vnz savotiska tvarka ten biggrin.gif

Atsakyti
nu grafiko išsigandau,tikiuosi nepasigailėsiu tų mokslų,jauniem gerai kai vietoj gyvena,o aš dirbu nelegaliai-nei dirbanti nei ne-vienu žodžiu verysad.gif
Atsakyti
O jum jau atsiuntė kam nors tvarkaraštį?
Atsakyti
QUOTE(dincce @ 2012 09 27, 15:12)
nu grafiko išsigandau,tikiuosi nepasigailėsiu tų mokslų,jauniem gerai kai vietoj gyvena,o aš dirbu nelegaliai-nei dirbanti nei ne-vienu žodžiu verysad.gif

kad kol kas jokio mokslo ir nebuvo... tik laiko gaisinimas..gal tiems po 12 klasiu ir nera ka veikti ..bet vyresnems kurios turi seimas vaikus , tai tikrai laiko gaisimas.. zadejokad nuo spalio 1 prasides jau "rimtas" mokslas , na ziuresim...

P.S pirmas egzaminas mums tai jau pries Kaledas doh.gif

QUOTE(saaltuke @ 2012 09 27, 17:58)
O jum jau atsiuntė kam nors tvarkaraštį?

rytoj jau turi buti iskabinti tvarkarasciai ir suteikti pazymejimai bei suteikta kita informacija.. tikiuosi , pagaliau..
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 09 27, 21:32)
kad kol kas jokio mokslo ir nebuvo... tik laiko gaisinimas..gal tiems po 12 klasiu ir nera ka veikti ..bet vyresnems kurios turi seimas vaikus , tai tikrai laiko gaisimas.. zadejokad nuo spalio 1 prasides jau "rimtas" mokslas , na ziuresim...

P.S pirmas egzaminas mums tai jau pries Kaledas  doh.gif
rytoj jau turi buti iskabinti tvarkarasciai ir suteikti pazymejimai bei suteikta kita informacija.. tikiuosi , pagaliau..

mes jau gavom šiandien grafikus
Atsakyti
QUOTE(dincce @ 2012 09 27, 21:14)
mes jau gavom šiandien grafikus

mes dar atsiliekam matyt biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif juk pasake jau rugsejo 1d,kad tie kas turi seimas ir pan.visa rugseji gali neiti,nes mokslai prasides tik spalio 1d 4u.gif o cia atsiuncia tvarkarascius i el.pasta ar kaip g.gif nes as galvoju nueit kita sav.ir nusirasyt pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2012 09 28, 08:51)
4u.gif juk pasake jau rugsejo 1d,kad tie kas turi seimas ir pan.visa rugseji gali neiti,nes mokslai prasides tik spalio 1d 4u.gif o  cia atsiuncia tvarkarascius i el.pasta ar kaip g.gif nes as galvoju nueit kita sav.ir nusirasyt pati ax.gif

tai tie kurie turi elektroninį į jį,o ir mokykloj jau iškabinti,na šiandien su rusų mokytoja susiderinau jau,beliko visi kiti g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2012 09 28, 07:51)
4u.gif juk pasake jau rugsejo 1d,kad tie kas turi seimas ir pan.visa rugseji gali neiti,nes mokslai prasides tik spalio 1d 4u.gif o  cia atsiuncia tvarkarascius i el.pasta ar kaip g.gif nes as galvoju nueit kita sav.ir nusirasyt pati ax.gif

negirdejau nieko panasaus , ne tik as bet ir visi kiti kas bambejo del dabartiniu mokslu biggrin.gif o siandien dar ir ataskaita teko rasyt ka gero ismokom per pirmaji menesi biggrin.gif

nezinau , mums pasake kad tvarkarasciai dar bus koreguoti todel dave tik pirmadieniui antradieniui , ir musu nera dar iskabinti.. ir pazymejimus ne visi gavo..

ai va dar , pamokos bus nuo 8h o ne nuo 9 kaip dabar buvo doh.gif man tai peilis , nezinau kaip ryte viska spesiu.. 9 buvo pats tas .. tai jauciu nuolat veluosiu biggrin.gif ir bus po 10 pamoku bent jau pas PM .

Mamka kaip tu? ar bandei kalbeti kad nori persivesti i PM? siulau dabar ta daryt nes daug atkrito , gal ir bus vietu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opdum: 28 rugsėjo 2012 - 13:27
bandziau kalbet,bet ko tai lauzosi priimt cool.gif ,siandien nebuvau,nes esu su didziule temperatura verysad.gif pirmadieni eisiu kalbet vel,vis dar turiu vilti pereit ax.gif tiesa,gavau tvarkarasti i el.pasta,ko tai nesuprantamas man tas grafikas,pvz.kazkokia tai diena nuo ryto iki 4val.bus pedu anatomija,tai taip iseina kad ta diena tiktai apie tai ir bus mokoma g.gif ,gal kas turit paramediku tvarkarasti,idomu butu pasiziuret(varysiu dviem frontais tongue.gif )gal po menesio kazkas iskris ar iseis,tai pasivyciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamka35 @ 2012 09 28, 15:42)
bandziau kalbet,bet ko tai lauzosi priimt cool.gif ,siandien nebuvau,nes esu su didziule temperatura verysad.gif pirmadieni eisiu kalbet vel,vis dar turiu vilti pereit ax.gif tiesa,gavau tvarkarasti i el.pasta,ko tai nesuprantamas man tas grafikas,pvz.kazkokia tai diena nuo ryto iki 4val.bus pedu anatomija,tai taip iseina kad ta diena tiktai apie tai ir bus mokoma g.gif ,gal kas turit paramediku tvarkarasti,idomu butu pasiziuret(varysiu dviem frontais tongue.gif )gal po menesio kazkas iskris ar iseis,tai pasivyciau 4u.gif

bet ne visada bus nuo 8 val.paskaitos,nebent paramedikuose,nes mano tvarkarastyje kita sav.tik antradieni nuo 8,pirmadieni isvis 9-50min.
Atsakyti