nemokamas mokslas-beveik 2000lt
tikriausiai bus gyvi manekenai
QUOTE(mamka35 @ 2012 09 28, 17:48)
as tai speju mums paskui juos dovanu atiduos
na kaip sekasi? kokie pasiekimai?
QUOTE(Opdum @ 2012 11 17, 21:51)
na nieko nieko po biškį, tik kad nelabai kada paskaitose pasirodau
QUOTE(saaltuke @ 2012 11 21, 21:37)
na nieko nieko po biškį, tik kad nelabai kada paskaitose pasirodau
)) o kaip pačiai?
kurioj grupėj esi?
as deninuke .. mes neturim laiko net atsikvepti
QUOTE(mamka35 @ 2012 11 22, 15:05)
Nenoriu blogai nuteikti , bet net su viena skola jau buna sakutes ... paklausk Ramintos kokie musu tempai ir mokslo kiekiai , ir paklausk kaip kai kurie atrodo išoriškai nuo mokslo:)
Mes tikrai megstiniu nemezgam... sau turim max valanda per para ir ta isnaudojam mokslui
zinau,bet noras didesnis pereit,nei baime del didelio kruvio
peduose mirstu is nuobodulio
o dar didesnis abidniakas ima,kad va taip kybau tarp dangaus ir zemes,su tuo pervedimu
o jus medziaga rasotes ar skaidres gaunat?
QUOTE(mamka35 @ 2012 11 22, 15:36)
zinau,bet noras didesnis pereit,nei baime del didelio kruvio
peduose mirstu is nuobodulio
o dar didesnis abidniakas ima,kad va taip kybau tarp dangaus ir zemes,su tuo pervedimu
o jus medziaga rasotes ar skaidres gaunat?
skaidres gaunam.... rasomes tik is darbu saugos , nes kitaip ji negali suvaldyti haoso
na mes is viso centro rimciausiai mokomes , tikrai labai daug ir sunkiai ... o itampa per praktika dideliausia , jau nustojau miegoti .... tai net destytojas musu pasigailejo vakar nedave naujos temos , nes jau is veidu matosi nepavezam...
QUOTE(mamka35 @ 2012 11 23, 13:13)
anatomija PMP , katastrofos sunkiausia daugiausia visko.. o didziausia itampa per praktinius uzsiemimus nes tada reikia teorija praktikoje atlikti o tas ne taip paprasta ...
gal bendraukim i az? nes cia tik dvese esam vistiek..
Labukas
na as kaip ir is dirbanciu esu, nes studijuoju dar kitur, tik per klaida irase mane i 21 grupe:) tai kaip sakant dviem is kart priklausau
Siaip kas liecia dirbancius tai daznai pasitaiko, kad buna paskaitos tik viena diena, nes siaip turetu vykt treciadieni ir sestadieni
O kas del atsiskaitymu, tai bent man tai gana lengva, nes daugeli dalyku uzskaito, na tik reikes ten darbuotoju lyg saugos kazka padaryt:)
O kaip ta praktika vyksta? Ka veikiat? Idomu butu suzinot:)
O kaip ta praktika vyksta? Ka veikiat? Idomu butu suzinot:)